Pluspunten

Gewoon top! Zelden zoiets meegemaakt.

Pluspunten

Goede service en deskundigadvies

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, alles is mogelijk. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en dit wordt vertaald in een perfecte levering.

Bedrijfskleding voor de bezorgers.

Pluspunten

Wij kunnen Tom Smeenk warm aanbevelen! We zijn ontzettend vriendelijk geholpen en er werd echt geluisterd naar onze wensen. We kregen een slaapadvies op maat en hebben de offerte meegenomen naar huis om nog een aantal vergelijkingen te kunnen doen. We kwamen er achter dat Tom Smeenk veruit de goedkoopste is op het gebied van Auping bedden. Het scheelde de helft van de prijs in vergelijking met een Auping Auronde van de dealer. Dat het bij Smeenk nieuw gespoten Auping bedden zijn, zie je er echt niet aan af! Daarnaast zijn worden er nieuwe matrassen bij geleverd, dus het bed is nauwelijks van nieuw te onderscheiden! Nadat we de offerte akkoord hebben gegeven, werd onze Auping Auronde binnen een week geleverd. Wederom door zeer vriendelijk personeel!

Pluspunten

Goede kwaliteit matrassen, op maat gemaakt tegen een scherpe prijs.

Een iets duidelijker bestelproces met meer terugkoppeling en een betere bereikbaarheid.

Pluspunten

We zijn uitstekend geholpen door Dhr. Koen Hietberg. Vriendelijk, behulpzaam en tegemoetkomend. Zowel in de mails, aan de telefoon als op de locatie Deventer. Prima! Alles verliep zoals werd afgesproken.

De spiralen werden gebracht door 1 persoon. Deze spiralen zijn erg zwaar, dus er moest geholpen worden.

Pluspunten

Wij zijn ontzettend blij met onze elektrische boxspring. Mijn man is eindelijk van zijn rugklachten af dankzij de goede matrassen! Wij kunnen Tom Smeenk aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

Zeer snelle levering en deskundig personeel!

Pluspunten

Klantvriendelijk Bezorging door heel Nederland en ook buitenland Goed te bereiken Goede kwaliteit

Nvt

Pluspunten

Top service, Goede prijs-kwaliteit verhouding, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Na een uitgebreid vergelijkingsonderzoek bij Tom Smeenk in Utrecht terecht gekomen. Een goed product tegen een eerlijke prijs én ook nog van Nederlands fabricaat! Onze boxspring werd binnen 10 dagen geleverd en gemonteerd. Bij de gemiddelde beddenzaak is dit 6-8 weken... Topservice!

Pluspunten

Verstand van zaken. Zeer hulpvaardig personeel en de service is buitengewoon goed.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding en eerlijke handel. Resultaat: Erg tevreden!

Pluspunten

Snelle levering en alles volgens afspraak. Mijn Auping Auronde werd netjes in elkaar gezet door een vriendelijke jongeman.

Pluspunten

Persoonlijk contact

Nvt

Pluspunten

Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding! Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe boxspring en mijn rugklachten zijn erg verminderd sinds ons nieuwe bed... Aanrader!

Pluspunten

Persoonlijke service en aandacht Professioneel Goede vakkennis Snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Zoals het hoort! Prettige geholpen in de winkel. Bed besteld en zeer snel afgeleverd en gemonteerd. De bezorger heeft alles keurig geïnstalleerd en uitgelegd. Goede kwaliteit, uitstekende service en heerlijk slapen!

Pluspunten

Vriendelijk personeel dat verstand heeft van zaken. Ze geven persoonlijk advies en nemen de tijd voor je. Erg prettig!

Pluspunten

Top service! Wij hebben ons Auping bed online samengesteld en binnen 5 dagen is het bed geleverd. De Auping Auronde is nieuw gespoten, een prachtig duurzaam concept! Ga zo door Tom Smeenk.

zandpoort 5

7411BL Deventer