Ik ben zeer tevreden

Heb bomen uit gezocht… goed advies gehad … bezorging precies op tijd… dus in één woord goed

Veel keuze, niet de mooiste bomen.

Bestellen ging makkelijk en er is veel keuze. Ook uitgebreide omschrijving hoe de bomen het beste te planten. Prettig dat je de bezorger kunt volgen wanneer hij bij je komt. Ik vind de bomen niet echt mooi van vorm. Ik hoop dat ze dat toch nog krijgen in de toekomst.

Geleverd zoals beloofd

Boom besteld, goede kwaliteit op afgesproken tijdstip afgeleverd met pkantinstructie en onderhoudsadvies voor de eerste 2 groeiseizoenen. Top!

Zeer tevreden!

Bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam.

alleen 1 boom had 2 geknakte takken.

gezonde mooie aardbeienboom meerstammig ontvangen en is netjes aangeplant

Een prachtig mooie boom en netjes geholpen,vriendelijk personeel

Fantastische service

Mijn ervaringen met bomenbezord.nl zijn werkelijk uitstekend. Het aanbod aan bomen, in ons geval leibomen, is groot. Er is een ruime keuze en het aanbod sloot exact aan op onze vraag. De informatievoorziening op de website is zeer volledig. De prijzen zijn de laagste die ik ben tegengekomen terwijl de bomen heel mooi zijn. Aanvullende informatie d.m.v. appen is mogelijk en mijn vragen werden snel en accuraat beantwoord. De bezorging is vriendelijk en snel, de tijden die werden doorgegeven klopten exact. Kortom, een uitstekend bedrijf.

Snel en volgens afspraak

Boom geleverd volgens spec.

Bomen zijn goed afgeleverd.

Op de aangegeven tijd zijn de bomen bezorgd en netjes achterom gebracht.

perfecte service

Goeie service, ook naar het aanpassen naar data toe, was er geen probleem. De nodige uitleg en aandachtspunten gekregen. Behulpzame chauffeur.

Qualité / Facilité

2° arbre de grande taille acheté, livraison rapide plantes de qualité pour un prix raisonnable.

Ok

Vlotte afspraken. Hopelijk groeien ze goed. Beukenhaag was ons inziens een kleinere maat dan gevraagd.

Mooie bomen en snelle levering.

Fijn contact via de mail over de bezorg mogelijkheden. Boompjes zijn erg mooi en netjes geleverd.

In alle opzichten meer dan in orde

Van bestelling tot levering tot kwaliteit van het product tot aanplant was de service helemaal in orde. Niets op aan te merken.

Bestelling volgens afspraak, top!

Kwaliteit bestelling en communicatie goed geregeld. Aanrader

Top bedrijf, een aanrader.

Kwaliteit, goede service en komen afspraken goed na.

Goede service en snelle bezorging

Goed en snel geleverd

Goede kwaliteit, alles netjes bij elkaar zowel bomen als aanvullende zaken en instructies. Snel geleverd en goed geïnformeerd over de levering en het tijdt.

uitstekend mooie boom en de chauffeur was eng behulpzaam.

mooie boom , behulpzame chauffeur

Prima service, wordt tot in tuin geleverd. Prima kwaliteit bomen echt too

Vlotte levering, kwalitatieve planten

Planten werden op een deftige manier aangeleverd.

Stipt geleverd en in goede staat

De boom was degelijk ingepakt, rechte stam, 3m zoals beschreven.

Makkelijk besteld

Eenvoudig bestelproces, snel geleverd en klantvriendelijke medewerkers. Het was makkelijk om de levering live te volgen.

Prima contact en informatie.

Prima bestelling afgeleverd in de tuin

Boom netjes in tuin afgeleverd

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk