Efficiënt, vriendelijk, vlot
Medewerkers van Bomen Bezorgd hadden mijn bestelde boompjes vergeten te laden op de afgesproken leveringstijd. Ik werd zonder gezeur gecompenseerd en een klein weekje later werden ze alsnog geleverd. Fouten kunnen worden gemaakt maar ze lossen het ook op. Prachtige boompjes vol in het blad, heel blij mee. In de lente ga ik zeker weer bestellen bij dit bedrijf.
De bestelling en verzending gingen snel en effectief ! Helaas had de medewerker geen hamer bij zich om de palen stevig te zetten. Zeer accuraat belde hij meteen de zaak en liet een aantekening plaatsen dat het wellicht niet stevig stond. Er staat nog een bestelling op de planning en dan zal ook dit de aandacht krijgen !
Beste Riki, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg vervelend om te horen dat de boompalen niet op de juiste manier geplaatst konden worden. We hopen met de volgende bestelling te kunnen laten zien, dat het ook goed kan gaan. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.n
Vriendelijke bezorger Controle op geleverde bomen Mooie kwaliteit
Beste DJ, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en de levering vlot is verlopen. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom ontvangen, de levering verliep prima zoals afgesproken
Beste Cindy, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens de levering. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
algemene zeer goede service
Beste Johan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super leuk om te lezen dat je tevreden bent met de levering van de bomen. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De afspraak, de levering, het planten, vriendelijkheid, service etc Alles was naar wens.
Beste Geertje, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens het bestellen en de levering. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Rode Japanse esdoorn besteld , prijs/ kwaliteit is uitstekend , en precies op afgesproken datum geleverd nu maar hopen dat hij het in het voorjaar weer gaat doen, waar ik eigenlijk niet zo bezorgd om ben.
Beste Leendert, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat je het hebt ervaren als een snelle en goede service. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Perfecte communicatie, goede klantenservice en perfecte levering. Kan ik aan iedereen aanbevelen.
Beste Marleen, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het super fijn om te horen dat je super te vrede bent met de communicatie en de levering. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nu afwachten of de Perzische slaapboom het gaat doen.
Beste Eric, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super leuk om te lezen dat je tevreden bent met de levering van de bomen. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Grote keuze in soorten bomen en in verschillende hoogtes.. Mooie bomen en snel op afspraak geleverd. Ook interessant is de handleiding die je bij de bestelling krijgt om de boom op een juiste manier te planten en te onderhouden tijdens de eerste jaren.
Beste Frank, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens het bestellen en de levering. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Maaike, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat je het hebt ervaren als een snelle en goede service. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goede bezorging en service.
Beste Trees, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat je de levering als fijn hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Super kwaliteit en zeer snelle levering
Beste Robert, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens de levering. We wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Op de afgesproken datum geleverd en precies op de tijd die was aangegeven. Kundig geplaatst door een heel vriendelijke jongeman.
Beste Ed, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens het bestellen en de levering. We wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Proces van bestellen en leveren is perfect! Afmeting van de boom was erg aan de onderkant van de bestelde marge (200 - 250 cm). De boom was krap 195. Ik zou daar iets ruimer in gaan zitten. Geeft een nóg beter klantgevoel! Verder alles top!
Beste Fleur, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens de levering. We vinden het erg vervelend dat de boom net niet de hoogte heeft van de indicatie. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snel gevonden op het internet. Overzichtelijke , praktische website . Wij hebben redelijk snel gevonden wat wij wensten alhoewel wij de grootteorde van de bomen op een andere website hebben opgezocht . Gemakkelijke bestelling . Flexibiliteit met levertermijn en zeer correcte , hoffelijke levering .
Beste Louis, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens de levering. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Onze leibomen werden vorige week gezet. Het advies, de levering en plaatsing was top! Als mensen me vragen waar bomen te bestellen zou ik jullie zeker aanraden !
Beste Shanah, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat je de communicatie fijn en duidelijk vond. Super leuk om te lezen dat je tevreden bent met de levering van de bomen. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke communicatie, zowel over de levering als over het planten van de boom. Zeer tevreden!
Beste L, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat je de communicatie fijn en duidelijk vond. Super leuk om te lezen dat je tevreden bent met de levering van de bomen. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste H, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat alles rondom jouw bestelling top is verlopen. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Op afgesproken datum en uur afgeleverd inclusief uitleg over aanplanten! Vriendelijke choufeur!
Beste Barthel, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens de levering. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Makkelijke bestelling, snelle en verzorgde levering!
Beste Nathalie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en de levering snel is verlopen.. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Gemaakte afspraak prima nagekomen, geweldige chauffeur die zeer vriendelijk en kundig was. Bomen zien er na het planten nog steeds prachtig uit.
Beste Henri, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat je het hebt ervaren als een snelle en goede service. We wensen je veel plezier met de bestelde leilaurier leibomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Het jammere vd boom is dat er 2 x in gesnoeid is. Waardoor deze niet recht omhoog loopt maar zijtakken heeft
Beste Kees, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. De boom word door ons weer mooi in vorm gesnoeid, hierdoor maakt de Red Sunset bij de kroon weer nieuwe vertakking aan, zodat je ook een bredere kroon krijgt. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit, Netjes en zeer vriendelijk
Beste Yvo, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat jouw bestelling van goede kwaliteit is en dat de levering netjes gegaan is. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk