Mooie hoge boom met mooi bijgeleverde materiaal.
Boom volgens specificaties mooi op tijd geleverd en perfect aangeplant door bijzonder vriendelijke Sem.
De laurier boompjes hadden allen een verrassend grote kluit en zagen er perfect uit en er werd een duidelijk instructieboekje bij geleverd
Beste Pieter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Idem
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie, gezonde boom verzorgt geleverd met goede informatie voor een geslaagde aanplant.
Beste Jan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat de levering goed is verlopen en de informatie duidelijk is. We wensen je veel plezier met jouw walnotenboom Lange van Lod. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Afgesproken tijd en mooie planten
Beste Wout, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Erg gemakkelijk bestellen en netjes geleverd. Werd keurig op de hoogte gebracht over de levering. Nu alleen nog afwachten of hij goed aanslaat in de lente.
Beste Therese, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons, wij hebben er alle vertrouwen in dat de Japanse sierkers goed zal aangroeien. We wensen je veel plezier met jouw Japanse sierkers. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
elk jaar bestellen we n cypres. die staat dan 2 weken te pronken en gaat na de kerst naar buiten. zo werken we aan een cypressenlaan(tje). duurzame gedachte. de kwaliteit van de bomen is super, de levering altijd top.
Beste Anne-lise, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te lezen hoe jullie op deze manier een cypressenlaan Creëren. Mochten wij hierin in de toekomst iets voor je kunnen nog in kunnen betekenen, staan we graag weer klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Really quick delivery wuth amazing track and trace. Delivery man was very kind and helpful.
Beste Imola, Thank you very much for taking the trouble to leave a review with us. We really appreciate your feedback. Great to hear that your experience with us was a positive one. We hope you enjoy your trees. Kind Regards Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer vlot en zeer vriendelijk.
Beste Eric, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles verliep volgens afspraak. De boom werd op tijd bezorgd en aangeplant. Vriendelijk contact. Boom is van mooie kwaliteit. We zijn zeer tevreden.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en dat van het moment van bestellen tot aan de levering en de kwaliteit alles naar tevredenheid is gegaan. We wensen je veel plezier met jouw meerstammige Steeneik. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Gewoon super! Goede site. Bomen zien er goed uit. Goed verpakt. Vlot geleverd.
Beste Han, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met jouw Knotwilg bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Voor de eerste keer een appelboom besteld bij Bomenbezorgd.nl Na een poging te bellen kreeg ik geen gehoor, maar werd dezelfde dag teruggebeld en kreeg advies en informatie waarmee ik verder kon. Bezorging verliep prima, vriendelijke bezorger. Ondanks een uitgebreide beschrijving hoe ik te werk kon gaan had ik toch enkele vragen. Ben wederom vriendelijk te woord gestaan en het resultaat mag er wezen. Nog een foto gestuurd van de boom met nog enkele vragen en ook nu netjes een reactie per sms. Ik kan u Bomenbezorgd.nl zeker aanbevelen.
Beste Jos, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen over je ervaring met ons en dat we je met alle vragen goed hebben kunnen helpen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de Appelboom Jonagold goed zal aangroeien dit voorjaar en wensen je hier veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Het is natuurlijk afwachten tot het voorjaar, maar tot heden ziet alles er heel goed uit. Aardige, vriendelijke bezorger!
Beste Tom, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met jouw zoete Pruimenboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Weinig aan toe te voegen aan bovenstaande
Beste Dirk, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met jouw Judasboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Fijn persoonlijk geholpen en de bomen staan al mooi op hun plek!
Beste Anciëlla, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met jouw fruitbomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Al meerdere malen bij Bomenbezorgd.nl besteld en altijd goed verzorgd. Snelle en fijne service, reageren snel op de chat en aardige en professionele bezorgers.
Beste Judy, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren en dat je al meerdere positieve ervaringen met ons hebt. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Heel prettige ervaring met dit bedrijf, reageren snel en vriendelijk op vragen en komen met oplossingen. Levering en plaatsing is keurig verzorgd met duidelijke levertijden.
Beste Richard, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat je een positieve ervaring met ons hebt en dat we je goed met al je vragen hebben kunnen helpen. We wensen je veel plezier met jouw Amberboom dakbomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
mooie gezonde planten en snel en goed geleverd !!!
Beste Wendy, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
We hebben heel snel na de bestelling onze bomen thuis geleverd gekregen, ook een heel fijne communicatie. De bomen zien er ook goed uit, hopelijk groeien ze goed.
Beste Wassila, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk is en de bestelling snel is geleverd. We wensen je veel plezier met jouw Leilaurier bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Netjes optijd aardige mensen 11 bomen staan er nu in ziet er goed uit. Nu nog wachten of ze echt blijven groeien
Beste Peter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat alles goed is verlopen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de bomen goed zullen aangroeien. We wensen je veel plezier met jouw Olijfwilg leibomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom, keurig op tijd en netjes, volgens voor mij speciaal gemaakte afspraak, bezorgd.
Beste André, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Meerdere leveringen ontvangen. Iedere keer prima kwaliteit en correcte levering / bezorging.
Beste Louis, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je al vaker hebt besteld en dat alles goed is verlopen. Wij wensen je veel plezier en mocht je nog iets nodig hebben staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vlotte bestelling. Snelle levering. Degelijke boom. Formaat welk beloofd was. Met kennis van zaken geplant door vriendelijke man. Aanrader dus.
Beste Nina, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat van het moment van bestellen tot aan de levering alles goed en met kennis van zaken is verlopen. Wij wensen je veel plezier met jouw Kornoelje boom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Nina, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met jouw Kornoelje boom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk