Goede kwaliteit, Netjes en zeer vriendelijk
Beste Yvo, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat jouw bestelling van goede kwaliteit is en dat de levering netjes gegaan is. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Martine, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat je het hebt ervaren als een snelle en goede service. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snelle en goede service!
Beste Sjoerd, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat je het hebt ervaren als een snelle en goede service. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Bestelling, levering, bomen, alles was top in orde!
Beste Sven, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg leuk om te lezen dat alles rondom de bestelling top in orde is verlopen. Wij wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Wij hebben twee keer bomen besteld bij bomenbezorgd.nl en ook gebruik gemaakt van de aanplantservice. Dit is heel goed bevallen. De medewerker weet wat hij doet en het scheelt je zelf een hoop werk. De bomen zelf zijn mooi en slaan goed aan.
Beste Diana, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super leuk om te horen dat je al is eerder bij ons besteld hebt. Fijn om te horen dat je een fijne ervaring hebt met de optie aanplantservice. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles werd geleverd zoals gepland, helaas was 1 zak aanplantgrond reeds stuk en werden er 2 ipv 3 gratis horrorhortensia's geleverd.
Beste Sabine, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg vervelend om te horen dat er een kapotte zak potgrond is geleverd. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad, en zijn we tot een oplossing gekomen. We vinden het super leuk om te lezen dat je ons aan zou bevelen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Voor mijn tuin heb ik 3 Portugese laurier leibomen besteld. Voldeden aan de criteria zoals beschreven op de website. Erg blij mee, voor een scherpe prijs. In de brievenbus een keurige aanplant instructie ontvangen. Kortom een goede ervaring met bomen bezorgd.nl
Beste Jan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en de levering snel is verlopen.. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
zowel produkt als service zijn optimaal
Beste André, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en de levering snel is verlopen.. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik heb een grote abrikozenboom gekocht en ik kreeg inderdaad een heel grote boom. De levering ging ook vlot.
Beste Larisa, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat je een mooie grote boom hebt ontvangen, en de levering vlot verlopen is. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Een paar jaar geleden drie leisierperen gekocht, deze hadden een goed wortel gestel en kon ik goed vast zetten.Deze bomen waren goedkoper dan van diegene die ik nu heb gekocht. Heb nu 2 lei portugese laurieren gekocht. Jammer genoeg zit hier een minuscule wortel gestel onder, en moest ikde bomen niet alleen met boompalen vastzetten maar een heel rekwerk maken want anders vielen ze om .dit was niet wat ik van hun verwacht had. beetje jammer.
Beste Bob, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het vervelend om te vernemen dat de bomen van de tweede levering niet helemaal naar wens zijn. De vorige levering is geweest met een kluit, en op dit moment worden de bomen geleverd met een kale wortel. Hierdoor is het wortel stelsel een stuk kleiner als bij de eerste levering. Dit word gedaan omdat de boom richting de winter, in winterstand gaat. Doordat ze een kleine wortelstelsel zal de boom minder moeite nodig hebben om te kunnen wennen aan de nieuwe stand plek en zal de boom ook sneller kunnen wortelen. Doormiddel van het aanplantpakket zal de boom stevig genoeg moeten staan op de nieuwe plek, waardoor je de leibomen niet aan een rek werk hoeft te monteren. Super leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Op tijd geleverd volgens afspraak met een duidelijke handleiding,bij de deur afgeleverd.
Beste J, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en de levering snel is verlopen.. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom goed precies op tijd fijn nette plezierige planter
Makkelijke site om te bestellen, goede kwaliteit van de bestelde waren, duidelijke mail van levering, een aanplantgids (in het Duits) en altijd een leuke verassing bij de bestelling.
Beste Fred, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg fijn om te horen, dat alles duidelijk was met betrekking tot bestellen. Helaas is er iets mis gegaan als je de aanplant gids in het Duits hebt ontvangen. Deze heb je ook in jouw mailbox ontvangen. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles volgens afspraak en lekker snel geleverd
Beste Marjolein, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en de levering snel is verlopen.. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit en perfect afgeleverd volgens afspraak.
Beste Simon, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens en volgens afspraak is verlopen tijdens levering. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prima levering en goed nak9men van afspraken
Beste Jean, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen de levering correct en prima is verlopen. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie haagjes. En op dd afgesproken dag bezorgd. Zou er zo weer bestellen.
Beste R, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat de hagen naar wens zijn en de bezorging ook naar wens is geleverd op de bezorgdag. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
wij zijn zeer tevreden over de ontvangen planten , de snelle levering en de uitgebreide info. zeker een aanrader.
Beste Hilda, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens de levering. We vinden het erg belangrijk dat je de juiste informatie over de verzorging krijgt vanuit ons. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Hele fijne bezorger die goed hielp.
Beste Fam, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens de levering. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Precies zoals beschreven. Qua afmetingen en uitstraling komen de drie bomen 1-op-1 overeen met wat ik op de website had besteld. De levertijd was ook perfect. Echt een aanrader! Caucasia boom is mooi ook
Bomen werden ter plekke achter de woning geleverd geen gesjouw etc. Prima!
Beste Bernhard, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens de levering. Mocht er een voorkeur zijn dat we de boom op een bepaalde plek mogen achterlaten, is dit voor ons geen probleem :). We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vlotte bestelling duidelijke uitleg (eerst via mail, daarna met een boekje bij levering) vlotte levering Alles verliep naar wens! De bomen en de grassen werden de dag zelf nog door mij aangeplant..
Beste Isa, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het super leuk om te horen dat je voor een tweede keer bij ons hebt besteld. Super fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen tijdens de levering. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De levering van de boom is goed verlopen. De boom zelf ziet er goed uit, we zullen zien in het voorjaar dat hem bladeren maakt en dat het een mooie boom wordt
Beste Raymond, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens de levering. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Wij hebben 30 meter beukenhaag besteld. Mooi en goed geleverd. Goede aanplant instructie erbij.
Beste Sylvia, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens de levering. En dat je de meegeleverde aanplant instructies fijn vind. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de beukenhagen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goed uitleg gekregen om te planten. Volgende aankoop doe ik zeker daar!
Beste Daniel, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens de levering. We vinden het erg leuk dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk