Goede bomen en Goede klantenservice

Goede bomen. Probleem met de levering meteen goed opgelost.

Product snel geleverd lichte transport schade maar netjes gecompenseerd door Bomenbezorgd. Wij kopen ons product met vertrouwen bij deze leverancier.

Eerste bestelling. Goed verlopen en goede kwaliteit van planten. Zal positieve ervaring doorgeven aan andere potentiële kopers.

Toppers!

De bezorger kwam mooi op tijd en bracht prachtige bomen voor ons mee. Echt een aanrader!

Wat een miezerige boom is er afgeleverd.

Miezerig als met nauwelijks bladeren er aan die ook nog afvallen. Was de boom al uitgedroogd? Toevoeging, en beoordeling omhoog gebracht met een ster. Inmiddels hebben ze een nieuwe boom afgeleverd. Die is prima. Mijn tuinman gaf aan dat de eerste boom nauwelijks kluit had, recent in een pot was gepropt waarbij de hoofdwortel was doorgeknipt. De nieuwe boom was prima. Vol wortels en al lang in pot. Afwerking klacht prima bij bomen bezorgd, maar, doe het in één keer goed!

Goede service, keurige bezorging en aanpant

Fijne site waarop bomen goed te vinden zijn en te bestellen. Zeer aardige bezorger die de boom goed heeft aangeplant. Daarnaast nog wat handige tips voor de verzorging met duidelijke folder.

Uitstekende levering

Uitstekende levering, artikel gehaal volgens verwachting.

Snelle levering, boom werd keurig geplaatst door de medewerkers. Prima prijs. Goede duidelijke verzorginstructies. Kleine tip: als de bezorgtijd wijzigd is het fijn als je dat als klant ook mede gedeeld krijgt. Voorkomt dat de bezorging niet plaats vind en er extra kosten bij komen

Dat ze oplossingsgericht zijn

Na de eerste communicatie waar het niet helemaal goed gegaan was, is er goede oplossing gekomen en gelijk leverings afspraak gemaakt, waar we erg bij mee zijn.

Goede communicatie.

Jammer dat de boom niet in tuin gezet werd. Moest daar iemand voor bellen. Zelf slecht ter been.

Zij hebben helaas geen express levering

Bomen zij mooie. Duurt 10 dagen te peveren. Zij hebben helaas geen express levering zelfs als de klant kan extra te betalen.

Snel, vriendelijk en de bomen zijn super

snelle levering en topkwaliteit planten

geweldig goede levering, en heel goede planten met veel keuze. aanrader !

Niet tevreden.

Niet tevreden over zowel de bezorging als de bomen. De bomen zijn gewoon op het pad gezet, zonder dat er aangebeld was. De bomen zijn kleiner dan besteld en dit hebben wij dus niet bij bezorging kunnen melden.

Snelle kevering

Heel tevreden , wel 2 plantjes waarvan takjes zyn gekraakt

De struiktakken zijn niet echt fijn. … oud en droogDe kerstboom is helemaal oké.

Fhjj

Niet goed

De 2 boompjes op stam zijn alle takken naar 1 kant gegroeid ze hebben blijkbaar tegen een muur of iets dergelijks gestaan de ent is niet mooi rond

Aanrader

Snel en goed op tijd geleverd

Boom staat er stralend bij. Bezorging perfect. 5 sterren waard.

Super georganiseerde bedrijfsvoering

Op tijd geleverd na prima overleg met deskundige informatie

Red robin leiboom besteld

Op hun website een leiboom besteld. Deze is een week later netjes thuis bezorgd. Wij zijn er blij mee.

Snelle levering en mooie boom!

Goede prijzen en goede levering.

Prijs goed, levering ook goed al waren ze 2u vroeger dan de tracker aangaf.

Kwaliteit boom is niet goed, levering boom is beter

Heb boom met schuin gegroeide stam ontvangen. Zo kan hij dus niet mooi rechtop geplaatst worden. Het was nochtans een dure aankoop (200€)

Voor het allereerst online plantsoen besteld.... was een beetje sceptisch... maar alles verliep zoals vermeld, telefonisch contact en chauffeur super vriendelijk En de sterjasmijn ...zelfs beter dan verwacht ...nog eens super

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk