Goede communicatie. Snelle levering
Beste Monique, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het belangrijk om een goede communicatie te hebben met onze klanten. Fijn om te horen dat je alle bezorgingen super goed hebt ervaren! Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We streven erna om alles zo goed mogelijk te regelen! Fijn om te horen dat je alle bezorgingen super goed hebt ervaren! Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De boom was geleverd werd, zag er goed uit. Was goed verpakt en zonder schade geleverd. Levertijd was conform de afspraak: binnen 5 werkdagen.
Beste Mireille, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De boom is top groter dan verwacht en service is zeer goed je ziet precies wanneer de bezorger aan komt.
Beste Stefan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. We leveren graag goede service aan onze klanten, doordat je de chauffeur live kan volgen op de dag van levering, hoef je niet te zorgen dat je de hele dag thuis hoeft te zitten. Je kunt in de gaten houden of die al in de buurt is zodat je eventueel nog wat anders kunt doen in de tussentijd. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom, prima geplant en chauffeur was exact op tijd.
Beste Irene Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om onze klanten te laten weten wanneer ze ons kunnen verwachten, zodat hun er niet de hele dag voor thuis hoeven te zitten. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Leo, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Boom was inderdaad 2-3 meter
Beste Jordy, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Fijn om te horen dat de boom tussen de hoogte indicatie was tijdens levering. Hierin geven we een indicatie wat de hoogte zal zijn, tijdens levering omdat het per boom iets kan verschillen.. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mijn bestelde boom werd binnen de beloofde tijd, inclusief aanplant instructie, geleverd. De kwaliteit was geheel naar tevredenheid. Ik kan deze webshop dan ook van harte aanbevelen.
Beste Frank, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Danny, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Bezorging zoals afgesproken, op tijd. Boompjes staan er mooi bij, dus laat nu maar groeien ....
Beste Stefan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Er was een leveringsdatum opgegeven die uiteindelijk niet bleek te kloppen, beetje vervelend. Bij de tweede poging was alles prima. Enkele van de geleverde beukjes zien er erg levenloos uit, met dode bladeren... hopelijk herstellen ze zich nog. De andere bomen was helemaal ok.
Beste Pieter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het vervelend om te horen dat je de verkeerde leveringsdatum hebt ontvangen. Fijn dat de tweede levering naar wens is verlopen, mochten de beukjes niet verbeteren neem gerust contact met ons op. Dan kijken we graag met je mee naar een oplossing. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De boom is keurig en vakkundig aangeplant op de aangegeven plek.
Beste Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Om de kwaliteit van de bomen zo goed mogelijk te waarborgen, planten we de bomen zo goed en netjes mogelijk. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De geleverde boom heeft wel wat windschade en ook 2 takken die ingevroren lijken te zijn. Gelukkig zit er groei-garantie op. Benaderd door klantenservice en netjes gecompenseerd. Afwachten dus tot volgend voorjaar.
Beste René, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn dat we het zo met je tot een oplossing zijn gekomen, mocht het zo zijn dat je twijfelt over de boom, neem gerust contact met ons op. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
De geleverde boom heeft wel wat windschade en ook 2 takken die ingevroren lijken te zijn. Gelukkig zit er groei-garantie op. Afwachten dus tot volgend voorjaar.
Na een misser super goed geregeld Ze hebben er alles aangedaan om het in orde te maken zelfs nog Eén kadobon gekregen echt heel netjes een dikke 10
Beste Kees, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat we het hebben kunnen oplossen met elkaar. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
De hele dag thuis geweest Niet aan gebeld en de bomen zo op de werft gegooid zeer slecht
Beste Kees, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat je, de ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. We vinden het vervelend om te horen dat bestelling op het erf is neergelegd, zonder dat er is aangebeld om te kijken of er iemand thuis was. Dit is niet onze werkwijze en zullen dit mee nemen, zodat dit niet nog een keer zal gebeuren. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij je in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik had het bij voorbaat niet durven dromen zo'n mooie jonge bomen te ontvangen. Vriendelijke en behulpzame aflevering aan huis. Een adres om door ge geven aan vrienden en kennissen ! Hartelijk dank
Beste Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
We hebben een goede ervaring gehad. Ze hebben ons geduldig aangehoord en de vragen beantwoord en uiteindelijk goed advies gegeven over welke boom we zouden moeten bestellen. Speciaal dank aan Mike hiervoor. Er is een goede begeleiding (we konden foto's sturen via whatsapp) geweest over voorwerk en toen de boom arriveerde kon het geplant worden! Het groeit goed, ook doordat het de laatste periode veel heeft geregend en de zon scheen ook volop, natuur deed zijn werk. Dank voor de klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en geduld.
Beste Rivano Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We staan graag klaar voor onze klanten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, met hun vragen en eventuele problemen. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Je wordt goed geïnformeerd en alles is volgens planning geleverd. 1 dag voor levering nog iets extra’s besteld en werd direct geregeld en toegevoegd aan de bestelling. Kortom top service.
Beste Jan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Als de mogelijkheid er is om nog iets toe te voegen aan de bestelling, zullen wij dit doen om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Super service. Goede kwaliteit prijsverhouding + aanrader!
Beste Yvonne, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen, we willen graag onze klanten tevreden hebben en zorgen dat onze klanten zich goed voelen bij onze bezorging. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik had alleen iets meer boom verwacht , maar hij is in goede staat
Beste Johan Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen, mocht je uiteindelijk twijfels hebben over de boom omdat je iets meer boom had verwacht, neem gerust contact met ons op. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer tevreden over de kwaliteit van de bomen, de service EN de prijs...
Beste Daan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen, we willen graag onze klanten tevreden houden en zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze prodcuten. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie plataan boom gekocht en daar ook nog eens een mooie bbq bij gewonnen. Perfect!
Beste Joost, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en dat je de gelukkige winnaar van de BBQ bent. We wensen je veel plezier met je Plataan en wensen je veel BBQ avonden toe. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De boom die ik besteld had werd snel bezorgd. Attente bezorger die ook tips gaf voor het ingraven van de boom.
Beste Folkert, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Fijne service met heldere en duidelijke communicatie. Komt afspraken na en de bezorging was exact op tijd. Vriendelijke bezorger en de boom werd compleet met instructies en verzorgingstips geleverd.
Beste Claudia, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en dat de communicatie helder was. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik beveel jullie zeker aan, de levering op tijd en netjes. Dank en succes
Beste Ike, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en leuk om te horen dat je ons zou aanbevelen. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De bomen zijn wel goed geleverd maar het duurde wel paar weken later dan dat ze op de site hadden gezegd.
Beste Ersory, We waarderen de tijd en de moeite die je genomen hebt om een reactie achter te laten. Na aanleiding van de beoordeling hebben we telefonisch contact gehad. Op dit moment hadden we een melding op onze site staan waarin werd vermeld dat onze levertijd Enkele dagen langer kon duren vanwege onze voorjaarsdrukte, we hebben jouw bestelling binnen 7 werkdagen bezorgd. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met jouw boom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk