Super goed

Goede communicatie. Snelle levering

Super service, super kwaliteit

Mooie boom

De boom was geleverd werd, zag er goed uit. Was goed verpakt en zonder schade geleverd. Levertijd was conform de afspraak: binnen 5 werkdagen.

Prachtig mooie boom

De boom is top groter dan verwacht en service is zeer goed je ziet precies wanneer de bezorger aan komt.

Geweldige service

Mooie boom, prima geplant en chauffeur was exact op tijd.

Snelle en goede levering

Boom was inderdaad 2-3 meter

Mijn bestelde boom werd binnen de beloofde tijd, inclusief aanplant instructie, geleverd. De kwaliteit was geheel naar tevredenheid. Ik kan deze webshop dan ook van harte aanbevelen.

Prima bezorging, vriendelijke bezorger, laat maar groeien ...

Bezorging zoals afgesproken, op tijd. Boompjes staan er mooi bij, dus laat nu maar groeien ....

Iets minder dan vorige bestellingen

Er was een leveringsdatum opgegeven die uiteindelijk niet bleek te kloppen, beetje vervelend. Bij de tweede poging was alles prima. Enkele van de geleverde beukjes zien er erg levenloos uit, met dode bladeren... hopelijk herstellen ze zich nog. De andere bomen was helemaal ok.

Makkelijk, snel en uitstekende service.

De boom is keurig en vakkundig aangeplant op de aangegeven plek.

Nette man, Volgens afspraak.

De geleverde boom heeft wel wat windschade en ook 2 takken die ingevroren lijken te zijn. Gelukkig zit er groei-garantie op. Benaderd door klantenservice en netjes gecompenseerd. Afwachten dus tot volgend voorjaar.

Goed geregeld

Na een misser super goed geregeld Ze hebben er alles aangedaan om het in orde te maken zelfs nog Eén kadobon gekregen echt heel netjes een dikke 10

Verrassend mooie bomen

Ik had het bij voorbaat niet durven dromen zo'n mooie jonge bomen te ontvangen. Vriendelijke en behulpzame aflevering aan huis. Een adres om door ge geven aan vrienden en kennissen ! Hartelijk dank

Informatief en behulpzaam

We hebben een goede ervaring gehad. Ze hebben ons geduldig aangehoord en de vragen beantwoord en uiteindelijk goed advies gegeven over welke boom we zouden moeten bestellen. Speciaal dank aan Mike hiervoor. Er is een goede begeleiding (we konden foto's sturen via whatsapp) geweest over voorwerk en toen de boom arriveerde kon het geplant worden! Het groeit goed, ook doordat het de laatste periode veel heeft geregend en de zon scheen ook volop, natuur deed zijn werk. Dank voor de klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en geduld.

Je wordt goed geïnformeerd en alles is volgens planning geleverd. 1 dag voor levering nog iets extra’s besteld en werd direct geregeld en toegevoegd aan de bestelling. Kortom top service.

Super service. Goede kwaliteit prijsverhouding + aanrader!

Keurig afgeleverd

Ik had alleen iets meer boom verwacht , maar hij is in goede staat

Goede bomen, goede service

Zeer tevreden over de kwaliteit van de bomen, de service EN de prijs...

Mooie boom

Mooie plataan boom gekocht en daar ook nog eens een mooie bbq bij gewonnen. Perfect!

Snel

De boom die ik besteld had werd snel bezorgd. Attente bezorger die ook tips gaf voor het ingraven van de boom.

Heldere communicatie en prettige service

Fijne service met heldere en duidelijke communicatie. Komt afspraken na en de bezorging was exact op tijd. Vriendelijke bezorger en de boom werd compleet met instructies en verzorgingstips geleverd.

De bestelling en levering van de struik, perfect. Niets op aan te merken

Ik beveel jullie zeker aan, de levering op tijd en netjes. Dank en succes

Ik raad het aan

De bomen zijn wel goed geleverd maar het duurde wel paar weken later dan dat ze op de site hadden gezegd.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk