Chaffeur was heel behulpzaam bij het lossen en op juiste plek neerzetten van de bomen. Bomen prima maat en mooi dicht. Precies gekregen wat we besteld hebben.
Beste John, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de chauffeur heeft kunnen helpen bij het lossen op de juiste plek. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar en wensen we je veel plezier met je Olijfwilg leibomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
de aankoop liep perfect en de levering was stipt en door zeer vriendelijke bezorger...Bedankt
Beste Hendrik, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Tevreden over afhandeling.
Beste Hans, Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren na de afhandeling. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de boom. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
De geleverde boom is slecht vertakt, half krom en gedeeltelijk verdord.
Beste Hans, Bedankt voor het achterlaten van jouw recensie. Wij vinden het heel vervelend om te lezen dat de geleverde boom niet naar wens is en hebben ook al geprobeerd om contact op te nemen! Uiteraard willen wij de kwestie heel graag oplossen, dus komen we graag in contact. Groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Fijne website, goede communicatie vooraf, aardige bezorging. Bomen precies juiste hoogte. Aardige bezorging en planten ook top. Helaas vier grote hoofdtakken gebroken. Is helft van boom. Compensatie ontvangen en aangroeigarantie.
Beste Olaf Hartelijk voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het fijn dat we het zo konden oplossen samen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Fijne website, goede communicatie vooraf, aardige bezorging. Bomen precies juiste hoogte. Aardige bezorging en planten ook top. Helaas vier grote hoofdtakken gebroken. Is helft van boom. Nu moet ik bomenbezorg.nl tegemoetkomen door een half jaar te wachten totdat de takken zijn aangegroeid. Snap dat je boom een kans wilt geven maar verwacht niet dat takken aangroeien. Kan gebeuren maar bomenbezorg.nl hoort mij tegemoet te komen in plaats van andersom.
Beste Olaf Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Daarom zouden we graag even met u mee willen kijken naar een passende oplossing. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Wij hebben een Judasboom besteld van 200-250 cm hoog met een stamdikte van 5-8 cm. Natuurlijk begrijpen we dat het dan een dunne stam is, maar de grootte van de kroon viel zo tegen. Het waren slechts een paar dunne takjes met wat verlepte blaadjes. En dat voor €85… Na contact te hebben gehad met de klantenservice van Bomenbezorgd is dit goed opgelost.
Beste Patricia, Hartelijk dank dat je moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen de feedback enorm. We vinden het vervelend om te horen dat grootte tegen viel. Ik heb je een apart bericht gestuurd, om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Wij horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Wij hebben een Judasboom besteld van 200-250 cm hoog met een stamdikte van 5-8 cm. Natuurlijk begrijpen we dat het dan een dunne stam is, maar de grootte van de kroon viel zo tegen. Het waren slechts een paar dunne takjes met wat verlepte blaadjes. En dat voor €85… We hopen maar dat het boompje zich thuis zal voelen in onze tuin en snel mooier wordt. Voortaan bezichtig ik toch liever eerst een boom dan dat ik ‘m online aanschaf.
Kreeg een boom bezorgd die bijna geen kluit had en er was een tak van de leiboom afgebroken. Hij lijkt het vooralsnog wel te gaan doen maar het houd niet over.
Beste Patrick, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Graag kijken we met u mee naar uw feedback. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Boom werd keurig geleverd en was netjes verpakt. Goede instructies erbij. Echter bleek de boom maar net aan de gekochte maat (250-300 cm) te voldoen. Namelijk 255 cm vanaf bovenkant kluit. Volgens de letter van de advertentie klopt dit, maar tussen 249 en 255 cm zit €135 verschil. Uiteindelijk met de klantenservice contact opgenomen, en mijn klacht is naar tevredenheid afgeleverd, aangezien zich men wel kon vinden in mijn verhaal.
Beste Oscar, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Graag willen wij hierin met u meekijken en hebben wij u geprobeerd te bellen en een email gestuurd. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Boom werd keurig geleverd en was netjes verpakt. Goede instructies erbij. Echter bleek de boom maar net aan de gekochte maat (250-300 cm) te voldoen. Namelijk 255 cm vanaf bovenkant kluit. Volgens de letter van de advertentie klopt dit, maar tussen 249 en 255 cm zit €135 verschil. Het enige wat mij werd aangeboden was €35 korting op een toekomstige aankoop.
Waarom niet goed geleverd?Gelukkig was ik op de middag thuis en kon ik de geleverde bomen uit de vlakke zon halen,de kluit was kurkdroog.We hebben de bomen met hun kont int water gezet en de dag nadien gepland. Ik hoop dat ze goed komen want op de dag van vandaag hangen de blaren nog altijd naar beneden. Uw dienstverlening op zich is wel goed, u geeft tips mee en 3 mogelijkheden om ze aan te kopen. In de hoop u hiermee van dienst te zijn wens ik jullie veel succes !
Beste Hilde, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Graag willen wij hierin met u meekijken en hebben wij u geprobeerd te bellen en een email gestuurd. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Na mijn klacht over het vervoer heeft bomenbezorgd meteen gereageerd en aangeboden dat als de bomen niet aanslaan ik ze alsnog kan laten vervangen. Goed opgepakt naar mijn mening.
Beste Herre, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn dat we zo tot een oplossing konden komen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met jouw boom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Het verplaatsen van de bezorging kon helaas niet naar een door mij gekozen datum, kan gebeuren..wat ik echter zonde vindt is dat je 150 kilometer rijdt met 350 euro aan bomen en deze dan niet afdekt. De bomen liggen gewoon op een open wagen en die van mij toevallig achteraan in de wind. De toppen van de bomen waren verdroogt en verschrompelt door de wind en kleine takjes afgebroken. De bezorger zei dat dat wel bij trekt, een deel heeft dat idd gedaan maar een deel is gewoon dood. Was niet nodig geweest naar mijn mening.
Beste Herre, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Graag kijken we met u mee naar uw feedback. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Degelijk en vriendelijk
Beste Ronald, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer goede service, en hele mooie bomen. Al diverse malen besteld en elke keer is het weer prima. Prijs van de bomen is netjes. Gratis bezorgd en uitleg erbij van zeer aardige medewerkers.
Beste Michèle, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en dat het iedere keer goed verloopt. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar. We wensen je veel plezier met je bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De bomen zagen eruit als besteld. Ook goed advies gekregen van chauffeur/ hovenier en een schriftelijk plantadvies
Beste Paul, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons. We wensen je veel plezier met je Plataan dakbomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goed uitleg van de verzorging en planten van de boom
Beste Eduard, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat er een goede uitleg voor de verzorging en aanplanten is meegeleverd. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
We hebben 2 appelbomen besteld die qua hoogte klopten met wat ik besteld had. Ze zagen er goed uit en werden snel geleverd. De bezorger had nog wat tips voor ons ivm het warme weer. Kortom, zeer tevreden
Beste Emma, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en dat onze chauffeur nog aantal tips had i.v.m. het warme weer. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de appelbomen goed zullen en aangroeien en wensen je hier veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Bezorgd op het afgesproken moment. Netjes in orde. Bomen zien er goed uit!
Beste Désirée, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Te duur voor service/kwaliteit
Beste Debby, Hartelijk dank voor de moeite om een beoordeling achter te laten. We vinden het super vervelend om te horen dat de chauffeur niet heeft aangebeld en dat die de bomen naast de deur zijn afgezet. Wij waarderen je feedback enorm, en zullen dit mee nemen zodat dit niet nog een keer gebeurd. Graag kom ik met je in contact over de bomen, je hebt van ons een mailtje ontvangen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij je in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
We hebben wat problemen Gehad met water dat niet weg kon Daarna leigoot aangelegd bij de leibomen Het water kan nu beter weg
Beste Jos, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat na het aanleggen van een leigoot het water goed kan weglopen. Leuk om te horen dat je ons zou aanbevelen. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mijn eerdere bomen zagen er beter uit, deze een leipeer heeft veel zwarte blaren en takken en is ook niet als leiboom opgekweekt is pa later zo gevormd
Beste Wil, Bedankt dat je jouw recensie hebt achtergelaten. Helaas geef jij aan niet tevreden te zijn me de geleverde boom en dat vinden wij jammer om te horen. We hebben al even contact gehad en wachten op wat foto's van de bomen. Aan de hand daarvan hopen we samen met jou tot een oplossing te komen! Groet, Team Bomenbezorgd.nl
Levering was prima, vorm van de boom echt heel mooi, maar uitlopen is er helaas niet van gekomen. Diverse apps (en foto's)over en weer, waarbij zowel de koper als de verkoper denken dat ze er niets aan kunnen doen dat hij niet tot leven is gekomen. Uiteindelijk heeft het bedrijf tot onze tevredenheid gekozen alsnog een nieuwe boom te leveren! Het is wat ze zeggen een goed bedrijf herken je aan de service als het nodig is!
Beste Lisette, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de eerst geleverde boom niet is aangeslagen. Soms kan het gebeuren dat een boom toch niet goed aangroeit, hiervoor hebben wij een aangroeigarantie en komen wij met een passende oplossing mocht dit nodig zijn. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar en wensen we je veel plezier met je meerstammige Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Helaas helaas, is onze ervaring met bomenbezorgd.nl niet oke. Levering was prima, vorm van de boom echt heel mooi, maar uitlopen is er helaas niet van gekomen. Diverse apps over en weer. Jammer dan dat de garantie bij het uitladen ophoudt. Volgens zeggen omdat we de jute om de kluit niet hadden mogen verwijderen, maar omdat het 1 dikke ( kleiachtige) massa was en de wortels dus prima zijn gebleven bij het planten, klopt dit niet. Geen coulance , geen garantie, kortom met de rug tegen de muur. Zou zelf geen bomen meer bestellen bij dit bedrijf. Jammer.
Goed advies en snelle vriendelijke levering op gewenste dag, ook is de chauffeur goed te volgen zodat je precies weet wanneer deze voor komt rijden
Beste Robin, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat we je goed hebben kunnen adviseren en dat de chauffeur bij levering goed te volgen is. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar en wensen we je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
goede ervaring, de boom omtrek is alleen geen 8 -12 cm, maar lager
Beste Jan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief is ervaren. Ik heb je een apart bericht gestuurd, om te kijken naar een oplossing voor de stamomtrek van de bomen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Steeds met veel zorg en met alle informtie afgeleverd
Beste Ronny, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
mooie bomen met goeie kluit die stevig ingepakt is en niet droog dus goeie resultaten met planten
Beste Harry, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de bomen goed in kluit zaten, we proberen de bomen ook altijd zo zorgvuldig mogelijk te beschermen voor tijdens het transport. Wij wensen je veel plezier met je Plataan hoogstam bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Professionele aanpak, werkt netjes
Beste Janneke, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Bestellen van onze treurwilg ging vlot, ik ging ook voor de aanplantservice. Fijn dat jullie de komst zo voorbereiden door te vragen naar de in/outs van aanrijden, parkeren en standplaats voor de nieuwe boom . Een zeer vriendelijke jongeman verscheen perfect volgens afspraak. Door het hoge grondwaterpeil konden we de boom niet planten maar alles werd netjes voorbereid zodat ik de boom kon zetten en inbinden zo gauw het water weg was. Enige opmerking is dat ik zowel aanplantservice als aanplantpakket moest bestellen en dat er eigenlijk maar éen zak grond kon achter gelaten worden, en dat was duidelijk te weinig kijkende naar het gegraven gat voor de boom. Ook de jongeman ter plaatse vond dat niet helemaal juist en hij zou er melding van maken. Verder helemaal tevreden! De boom staat intussen hopelijk gaat deze het goed doen!
Beste Lies, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je jouw ervaring met ons als positief heeft ervaren. We zullen de opmerking mee nemen, zodat dit niet meer zal gebeuren.. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de boom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk