Na helaas een probleem te hebben gehad met ongedierte op de plant, heeft boom bezorgd dit op een proffesionele manier opgelost. Ik ben heel blij met de voorgestelde oplossing en zal zo dus zeker klant blijven bij deze leverancier. Bedankt.
Beste Dave, Bedankt voor het achterlaten van jouw recensie. Helaas geef jij aan niet tevreden te zijn met de geleverde bomen. Wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad met elkaar en wij hebben hierbij een oplossing geboden. Wij hopen jou daarmee alsnog al tevreden klant te mogen behouden. Mocht er iets zijn met jouw geleverde bomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen! Groet, Team Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
2 keer een boom besteld via de site en ook 2 keer meteen moeten behandelen tegen spint. Geen enkele van mijn planten hebben dit dus moet de boom het wel hebben meegebracht.
Kwaliteit van de bomen valt zwaar tegen. We hopen dat ze na wat liefde en aandacht nog iets gaan doen.
Beste Bob, Bedankt dat je een recensie bij ons hebt achterlaten. Jij geeft aan dat de kwaliteit van de bomen niet naar wens is. Inmiddels hebben wij al telefonisch contact gehad en afgesproken dat jij foto's aanlevert. Is er inderdaad iets met de bomen aan de hand of is de kwaliteit niet zoals je van ons mag verwachten, dan zullen wij dit netjes met jou oplossen! Groet, Team Bomenbezorgd.nl
Prima service en bezorging, maar het zijn de eerste planten in mijn tuin vol luizen (en meeldauw, maar dat kan in de eerste weken door het weer ontstaan zijn). Als ik dat had geweten...
Beste, Bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling! Helaas is niet alles naar wens verlopen. Wij hebben daar al even contact over gehad en ik hoop dat dit jouw ervaring toch wat positiever maakt. Mocht er onverhoopt iets zijn met de bomen of slaan ze niet goed aan, dan kun je altijd contact met ons opnemen! Wij zullen dit dan netjes voor je oplossen. Groet, Team Bomenbezorgd.nl
Mooie boom snel en netjes geleverd!
Beste Peter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen, goede uitleg hoe te planten en te behandelen.
Beste Marianne, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons. We wensen je veel plezier met je Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vriendelijk bedrijf met een mooi aanbod.
Beste Rinke, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Wij hadden een boom besteld en kregen snel een leveringsdatum. De levering werd later in uren gepreciseerd. De boom werd in de tuin gedragen met het aanplant pakket. Met goede hulp en advies konden wij de boom gemakkelijk planten. Een levering van eigen kwekerij. Deskundige 'verkopers'.
Beste Jan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat vanaf het moment van bestelling tot aan de levering alles goed is verlopen. Daarnaast fijn om te horen dat met hulp en advies de boom gemakkelijk geplant kon worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de boom goed zal aangroeien. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vlotte levering! Duidelijk wanneer de levering zal plaatsvinden Planten van mooie kwaliteit
Beste Kimberly, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons. We wensen je veel plezier met je Olijfwilg hagen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De bestelde boom is perfect geleverd. Alleen de bezorging die jullie aangeven klopt niet dat waren geen 6 werkdagen. Verder zou het fijn zijn als er duidelijker aangegeven zou worden dat een boom tijdens een bepaalde periode gesnoeid word geleverd ipv licht grijs onder de omschrijving
Beste Conrad, Bedankt voor het achterlaten van jouw recensie. Wij hebben vandaag geprobeerd te bellen en ook een mail gestuurd met daarin wat meer informatie omtrent de levering en het gesnoeid bezorgen. Graag komen we nog even met je in contact om waar nodig nog meer toe te lichten of voor je op te lossen! Groet, Team Bomenbezorgd.nl
Boom voldoet aan verwachting, met duidelijke plant en onderhoud instructies. Bezorging vroeg in de ochtend, op de oprit afgeleverd.
Beste Rian, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De door ons bestelde 3 leibomen”Palida” Werden snel en in de vroege ochtend bezorgd. De meneer was erg vriendelijk en gaf ons deskundig advies over het aanplanten met het door ons bestelde aanplant pakket. Bomen bezorgd.nl is een Absolute aanrader! Heel erg bedankt voor de goede service!
Beste Vincent, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en dat alles goed is verlopen. Wij vinden het leuk om te horen dat je ons zou aanraden en staan graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De Bezorging is zonder problemen verlopen maar de kwaliteit van de plant was beneden alle pijl. Dit is de eerste keer dat ik online een plant besteld heb maar nooit meer. Een kant van de plant is goed beschadigd die heeft volgens mij veel te vast ergens aan geduwd gestaan. Ook zaten er binnen in veel dorre takjes.
Beste Magda, Bedankt voor het achterlaten van jouw review. Inmiddels hebben wij contact met jou gehad en ga je ons foto's aanleveren van het geleverde product. Samen met jou kijken we dan graag naar een passende oplossing! Groet, Team Bomenbezorgd.nl
De boom is wat iel hadden wat meer uitgroei van takken verwacht en de 2 hortensia's waren zielige plantjes, uit nood nog maar 2 nieuwe gekocht bij de tuincentra
Beste Bart, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de planten tegenvielen. We hebben hier telefonisch contact voor opgenomen en zijn tot een passende oplossing gekomen. Ondanks de mindere levering, willen we je toch veel plezier wensen met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Fijn bedrijf. Mooie producten. Kan het iedereen aanraden. Vriendelijk personeel
Beste Conny, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en dat je ons zou aanbevelen. We wensen je veel plezier met je klimophagen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom. Professioneel bedrijf goede uitgebreide informatie betreffende het poten en verzorgen.
Beste Rian, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en dat de informatie over het aanplanten en verzorgen duidelijk en uitgebreid was. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik had een perzische slaapboom meerstammig besteld! Er werden 3 takken in een kluit bezorgd. Dat was even slikken! 3 hele dure takken!! Inmiddels begonnen met uitschieten, dus all good! Maar dit had wel even ergens benoemd kunnen worden: verwachtingen managen!
Beste Freek, Bedankt voor het achterlaten van jouw recensie. Graag komen we met jou in contact om de levering even te bespreken en te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. We hebben je inmiddels ook per mail geïformeerd. We horen graag van je! Groet, Team Bomenbezorgd.nl
Je vraagt op voorhand of de bomen wel echt zijn zoals op de foto. Na bevestiging bestel je, en blijkt dat ze voor en volle kruin eigenlijk gewoon 1 lange omver vallende tak nemen.
Hoi Koen, Allereerst bedankt dat je een recensie bij ons hebt achtergelaten. Wij vinden het jammer om te lezen dat onze service niet is wat je er van had verwacht en komen hierover graag met je in contact. We hebben je hierover inmiddels ook een mail gestuurd. We hopen van je te horen, zodat we samen hopelijk tot een oplossing kunnen komen! Groet, Team Bomenbezorgd.nl
Keurig 2 bomen bezorg met dezelfde stamhoogte zoals ik had aangegeven bij de bestelling. De bezorger/ eigenaar was super vriendelijk en behulpzaam met advies bij het afleveren.
Beste Danielle, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat de levering goed is verlopen en dat bij aflevering de chauffeur nog extra advies heeft gegeven. We wensen je veel plezier met je bol Photinia bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De krentenboom die ik besteld had was eenzijdig gesnoeid dus niet geschikt als blikvanger waar ik hem bedacht had. Veel geld voor de kwaliteit die geleverd werd.
Beste M, Allereerst bedankt dat je een recensie hebt achtergelaten bij ons. Helaas geef jij aan niet blij te zijn met de geleverde boom en dat vinden wij erg jammer om te horen! Wij komen graag met je in contact om de geleverde boom te bekijken en beoordelen en zo samen met jou tot een hopelijke passende oplossing te komen. We horen graag van je! Groet, Liset | Bomenbezorgd.nl
Keurig bezorgd. Perfect verpakt. En een heldere handleiding. Voldoet gehelen de verwachtingen.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik wilde graag op korte termijn 2 bomen geplant hebben. De klantenservice heeft gekeken naar de planning en al voorafgaand aan de bestelling de placeholder gezet, na mijn bestelling werd alles gauw bevestigd en had ik enkele dagen later 2 bomen geplant staan in de voortuin. De bezorger was ook heel vriendelijk!
Beste Leon, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat alles goed is verlopen en dat dit na overleg op korte termijn geregeld kon worden. We wensen je veel plezier met je meerstammige Krentenbomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Top..
Beste Willem, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Pluspunt: plant instructies meegeleverd
Beste Harm, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Netjes volgens afspraak geleverd, de bezorger was heel aardig en behulpzaam. Ik had de hogere bomen besteld en had wel verwacht dat ze al wat voller zouden zijn, ze waren erg iel. Bomen staan er wel goed bij nu.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Het zijn nog jongere bomen, hierdoor kan het zijn dat deze bij levering minder vol waren. Ondanks dat de bomen minder vol waren bij levering, hebben we er alle vertrouwen in dat de bomen goed zullen aangroeien. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prachtige magnolia boom, snel geleverd
Beste Sylvia, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw Magnolia Grandiflora. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk