2de keer besteld, 2 de keer spint.

Na helaas een probleem te hebben gehad met ongedierte op de plant, heeft boom bezorgd dit op een proffesionele manier opgelost. Ik ben heel blij met de voorgestelde oplossing en zal zo dus zeker klant blijven bij deze leverancier. Bedankt.

Kwaliteit

Kwaliteit van de bomen valt zwaar tegen. We hopen dat ze na wat liefde en aandacht nog iets gaan doen.

Goede service, maar wel vol luizen

Prima service en bezorging, maar het zijn de eerste planten in mijn tuin vol luizen (en meeldauw, maar dat kan in de eerste weken door het weer ontstaan zijn). Als ik dat had geweten...

Goed en kwaliteit

Mooie boom snel en netjes geleverd!

Mooie bomen, goede uitleg hoe te planten en te behandelen.

Vriendelijk bedrijf met een mooi aanbod.

Vriendelijk bedrijf met een mooi aanbod.

uitstekende levering en service

Wij hadden een boom besteld en kregen snel een leveringsdatum. De levering werd later in uren gepreciseerd. De boom werd in de tuin gedragen met het aanplant pakket. Met goede hulp en advies konden wij de boom gemakkelijk planten. Een levering van eigen kwekerij. Deskundige 'verkopers'.

Topservice

Vlotte levering! Duidelijk wanneer de levering zal plaatsvinden Planten van mooie kwaliteit

Perfect geleverd

De bestelde boom is perfect geleverd. Alleen de bezorging die jullie aangeven klopt niet dat waren geen 6 werkdagen. Verder zou het fijn zijn als er duidelijker aangegeven zou worden dat een boom tijdens een bepaalde periode gesnoeid word geleverd ipv licht grijs onder de omschrijving

Snel en goed

Boom voldoet aan verwachting, met duidelijke plant en onderhoud instructies. Bezorging vroeg in de ochtend, op de oprit afgeleverd.

Zeer vlotte bezorging en klantvriendelijk

De door ons bestelde 3 leibomen”Palida” Werden snel en in de vroege ochtend bezorgd. De meneer was erg vriendelijk en gaf ons deskundig advies over het aanplanten met het door ons bestelde aanplant pakket. Bomen bezorgd.nl is een Absolute aanrader! Heel erg bedankt voor de goede service!

Nooit meer !

De Bezorging is zonder problemen verlopen maar de kwaliteit van de plant was beneden alle pijl. Dit is de eerste keer dat ik online een plant besteld heb maar nooit meer. Een kant van de plant is goed beschadigd die heeft volgens mij veel te vast ergens aan geduwd gestaan. Ook zaten er binnen in veel dorre takjes.

Bezorging Goed

De boom is wat iel hadden wat meer uitgroei van takken verwacht en de 2 hortensia's waren zielige plantjes, uit nood nog maar 2 nieuwe gekocht bij de tuincentra

Mooie planten!

Fijn bedrijf. Mooie producten. Kan het iedereen aanraden. Vriendelijk personeel

heel goed

Mooie boom. Professioneel bedrijf goede uitgebreide informatie betreffende het poten en verzorgen.

Niet wat ik verwachte

Ik had een perzische slaapboom meerstammig besteld! Er werden 3 takken in een kluit bezorgd. Dat was even slikken! 3 hele dure takken!! Inmiddels begonnen met uitschieten, dus all good! Maar dit had wel even ergens benoemd kunnen worden: verwachtingen managen!

Veel kleiner als op de foto

Je vraagt op voorhand of de bomen wel echt zijn zoals op de foto. Na bevestiging bestel je, en blijkt dat ze voor en volle kruin eigenlijk gewoon 1 lange omver vallende tak nemen.

Top levering

Keurig 2 bomen bezorg met dezelfde stamhoogte zoals ik had aangegeven bij de bestelling. De bezorger/ eigenaar was super vriendelijk en behulpzaam met advies bij het afleveren.

Raar gesnoeid

De krentenboom die ik besteld had was eenzijdig gesnoeid dus niet geschikt als blikvanger waar ik hem bedacht had. Veel geld voor de kwaliteit die geleverd werd.

Keurig bezorgd. Perfect verpakt. En een heldere handleiding. Voldoet gehelen de verwachtingen.

Top klantenservice bij bestelling en levering ook prettig

Ik wilde graag op korte termijn 2 bomen geplant hebben. De klantenservice heeft gekeken naar de planning en al voorafgaand aan de bestelling de placeholder gezet, na mijn bestelling werd alles gauw bevestigd en had ik enkele dagen later 2 bomen geplant staan in de voortuin. De bezorger was ook heel vriendelijk!

Goed georganiseerd, zeker met de gps tracking, zodat je de chauffeur kunt volgen.

Top..

Pluspunt: plant instructies meegeleverd

Zeer behulpzame bezorger

Netjes volgens afspraak geleverd, de bezorger was heel aardig en behulpzaam. Ik had de hogere bomen besteld en had wel verwacht dat ze al wat voller zouden zijn, ze waren erg iel. Bomen staan er wel goed bij nu.

Prachtige boom, snel geleverd

Prachtige magnolia boom, snel geleverd

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk