3 bomen gekocht in 2 etappes. De 1e deed het niet goed, de andere 2 wel. Contact opgenomen en meteen geregeld dat de garantie werd verlengd. Niet nodig want de boom is toch aangeslagen!
Beste Chantal, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en dat de 3e boom alsnog goed is uitgelopen. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar, mocht je nog iets nodig hebben. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De kiwi plant zag er niet florissant uit. Ben bang dat deze het niet gaat redden.
Beste Liesbeth, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de kiwi plant er minder goed uitzag. Je hebt 2 maanden aangroeigarantie, mocht de kiwi plant toch niet goed uitlopen, horen wij dit graag en komen wij graag met een passende oplossing. Ondanks de mindere levering van de kiwi plant, wensen we je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Levering volgens afspraak, via whatsapp direct antwoord op wat vragen, de bomen zien er mooi uit
Beste Irena, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en dat je vragen snel beantwoord werden. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
10/10
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
tweede keer dat ik hier bestel wegens heel competitieve prijzen. kwaliteit en snelle levering
Beste Vincent, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat je voor een tweede keer bij ons hebt besteld. We wensen je veel plezier met jouw lei Amberbomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Geleverd zoals op het plaatje. Mooie boom
Beste Petra, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Bomen besteld en alles kwam op tijd en zoals omschreven in de beschrijving. Je kan de levering online volgen wat het echt goed maakt. We hebben ze ondertussen geplaatst en ze zijn prachtig. Een echte aanrader dus. Wij zijn er alvast zeer tevreden over.
Beste Wim, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We staan graag klaar voor onze klanten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, met hun vragen en eventuele problemen. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prima kwaliteit en netjes op tijd geleverd. Aanrader!
Beste Martin, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Gezonde planten
Beste Els, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zie kop van de tekst
Beste Carin, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer goede ervaring. Gemakkelijk besteld via de site, betaald en exact volgens afspraak bezorgd.
Beste Ruud, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Guy Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Heb 2 weken geleden een magnolia grandiflora besteld. De boom zag er heel goed en mooi uit. Heb er een week later nog een besteld maar deze boom was een teleurstelling Alle takken waren bij elkaar gebonden en toen ik deze los maakte bleek dat de helft van de bladeren gescheurd of erg beschadigd waren. Zag dit pas later bij het uitpakken zodat ik dit niet bij de chauffeur aan kon geven. Jammer. Ben ik niet gewend. Inmiddels contact gehad met de klantenservice en afgesproken om even af te wachten of de boom aanslaat. Langer garantie gekregen mocht de boom niet aanslaan gaan ze dit oplossen voor mij Ben daar tevreden mee en is een goede afspraak voor mij. Bedankt Mvg
Beste Jan, Bedankt dat je een recensie hebt achtergelaten! Wij vinden het jammer om te lezen dat de tweede boom niet helemaal naar wens. Inmiddels hebben wij hier contact over gehad en de garantie op jouw boom verlengd. Slaat hij toch niet goed aan of trekt hij niet mooi bij, dan kun je contact met ons opnemen en zullen we dit passend oplossen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Heb 2 weken geleden een magnolia grandiflora besteld. De boom zag er heel goed en mooi uit. Heb er een week later nog een besteld maar deze boom was een teleurstelling Alle takken waren bij elkaar gebonden en toen ik deze los maakte bleek dat de helft van de bladeren gescheurd of erg beschadigd waren. Zag dit pas later bij het uitpakken zodat ik dit niet bij de chauffeur aan kon geven. Jammer. Ben ik niet gewend. Mvg
Prima service ! tijdig en volgens afspraak geleverd en bomen in topvory
Beste Frank, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het heel belangrijk dat we klaar staan voor onze klanten. Zodra jullie vragen hebben dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Geweldige service, snelle levering goede communicatie en mooie bomen en struiken! Top
Beste Bregtje, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
gemakkelijk bestellen, kwaliteitsplanten, goede prijzen, vriendelijke chauffeurs
Beste Hans, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen, we willen graag onze klanten tevreden houden en zorgen dat onze klanten zich goed voelen bij onze bezorging. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
We konden helaas niet zelf thuis zijn bij de levering, maar hadden een dekzeil klaargelegd om de kluiten te beschermen. Bij thuiskomst waren de bomen keurig afgedekt en op de afgesproken plek neergelegd. Ze staan inmiddels in de grond en doen het prima! Mooie aanwinst voor onze tuin.
Beste Jess, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat ondanks je niet thuis was de bezorging goed is verlopen en de bomen goed waren afgedekt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de bomen goed zullen aangroeien. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen en snel geleverd
Beste Jurrie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Had de boompjes met een paar dagen in huis. Mooi in een ruime pot met kluit eraan, dus ga er vanuit dat de boompjes mooi gaan groeien en een goede start maken.
Beste David, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de bomen goed zullen aangroeien. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Heel duidelijke website, duidelijk wat incl/excl is en veel optie’s zoals de aanplantservice. De levering word zeer duidelijk gecommuniceerd Zeer vriendelijke medewerker en boom is met veel zorg aangeplant
Beste Susan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de informatie op de website duidelijk is en ook duidelijk gecommuniceerd wordt. We wensen je veel plezier met je volgroeide Lijsterbes. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vriendelijke jongen die mijn boom kwam bezorgen en aanplanten. Goede service en mooie bomen . Zeer tevreden!
Beste Jolanda, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons. Graag staan we mocht je nog iets nodig hebben weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer mooie bomen
Beste Kees Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat esde ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De boom werd keurig op op de afgesproken tijd geleverd en heel vakkundig op de daarvoor bestemde plek aan gepland .Wij zijn heel blij met de mooie Amberboom.
Beste Jose Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goede levering en de boom ziet er goed uit.
Beste Eli, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw Paardenkastanje. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering. Bomen zijn er goed uit met mooie kluit.
Beste Dieter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk