Er is geen betere !!!
Beste Marc, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π³πΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Twee bomen besteld, helemaal wat ik had verwacht.
Beste Dennis, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΈπ³ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Dit bedrijf is 2x langsgeweest om mijn leibomen te planten . De eerste keer stonden de bomen nog boven de grond en schots en scheef , de 2e keer hebben ze de bomen wel goed geplant maar de rekken zijn nog altijd scheef .
Beste Rob, Jammer om te horen dat bij het herstellen niet helemaal goed is gegaan! We willen dit graag samen met je oplossen en nemen daarom contact met je op. Hopelijk kunnen we je snel blij maken! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Alles verliep zonder problemen snelle levering en de boom die we kregen is prachtig. Een echte aanrader.
Beste Ron, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³πΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Perfecte communicatie en levering!
Beste Robbert, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Bij kwekers in de regio kon ik niet vinden wat ik zocht. Op deze site wel. Wat vragen via de chat kunnen stellen, waar snel op werd gereageerd. Tot bestellen over gegaan en snel geleverd. Ook top dat de bezorgen te volgen is en je daarom precies weet wanneer hij voor de deur staat
Beste Erwin, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ik ben zeer tevreden over het geleverde product. Kwaliteit bomen is goed en netjes afgeleverd.
Beste Gerard, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Makkelijk en mooie website
Beste Jan, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
top bezorgd, mooie boom!
Beste Lodewijk, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De bomen werden precies op de aangegeven tijd afgeleverd. De chauffeur bracht ze op de aangegeven plek. Perfekt.
Beste Fred, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ik kreeg goed advies, nette behandeling, en een vlotte levering aan huis!
Beste Cees, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen die er beter uitzien dan op de website . ΓΓ©n opmerking de hoge boom had geen kluit . In de bijgeleverde brochure staat , dat bomen zonder kluit niet meer geleverd worden na half maart .
Beste Rony, Dankjewel voor je review! We nemen je feedback mee en hopen dat je boom goed zal groeien. Mocht je nog iets missen of een tip voor ons hebben, we staan altijd open voor verbeteringen! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Top ervaring
Beste Emiel, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Gewoon goed bedrijf,niks op aan te merken.
Beste Bert, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
We hadden een meerstammige Perzische slaapboom besteld. We hebben een mooi exemplaar geleverd gekregen en keurig volgens de bezorgafspraak op zaterdagochtend ontvangen. Klasse! We kijken er naar uit dat de bladeren en bloemen gaat krijgen komende zomer.
Beste Laures, Bedankt voor je bericht. Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Zeer correcte prijzen Steevast goede kwaliteit. De (aanplant)service is goed . Zeer beleefd en competent personeel
Beste WIllem, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Makkelijk selectie en bezorgproces via de website. Vlotte levering en een hele behulpzame chauffeur.
Beste Remco, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Kwalitatieve service met de glimlach, keurig op tijd gelverd aan een zeer competitieve prijs!
Beste Katrien, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Hopelijk gaat de lijsterbes het overleven. Om de dag krijgt de lijsterbes 10 lit. Water uit de regenton.
Snelle levering, service gerichte klantenservice, vakkundig
Beste Bernadet, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice.nl
4 leibomen gekocht maar waren heel erg droog, en bladeren beginnen nu wel uit te vallen. Ik hoop dat hij aanslaat
Beste Jeroen, Vervelend dat je niet helemaal tevreden bent! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit met je te bespreken. Samen komen we er vast uit! πΏπ© Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Prima bedrijf, fijn zakendoen met hen.
Beste Marcel, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Niets op aan te merken!
Beste Anja, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Prima, na 1 week keurig geleverd
Beste Janet, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
2 bomen slaan goed aan maar jammer genoeg is onze appelboom er niet door gekomen...
Beste Nele, Jammer om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan! We willen dit graag samen met je oplossen en nemen daarom contact met je op. Hopelijk kunnen we je snel blij maken! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk