2 bomen gekocht. Ook na de aankoop goed bereikbaar en prima service Aanrader!
Beste Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prima service op tijd geleverd, en mooie bomen en toebehoren.
Beste Jolanda Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Drie keer hebben mijn vrouw of ik vrij moeten nemen omdat op het laatste moment iets wijzigde. Uiteindelijk overeengekomen dat de boom geplant zou worden met een tegemoetkoming. De tegemoetkoming was een enorme rotzooi bij de plantenbak....
Je kunt aangeven als je er niet bent en waar het dan kan neergezet worden, blijkbaar wordt deze opmerking niet gelezen, want het is op een heel andere plek neergelegd. Tot nu toe nog geen enkel groen blaadje aan de bomen, ben benieuwd.
Originele beoordeling
De transporteur mooi kunnen volgen en kwam op de afgesproken tijd met onze mooie boom
Beste Sietze, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
In de loop jaren geregeld wat bestelling geplaatst van haag tot bomen enz. Zeer kwalitatief en in goede orde ontvangen. Ik plant alle materialen zelf mede door mijn eigen achtergrond als gerespecteerd hovenier en dit nu nog toe pas als hobby. Rede qua keuze voor boombezorgd.nl is het wordt netjes in goede staat met de juiste verpakking afgeleverd en ik hoef er niet speciaal voor thuis te zijn. (Mits je het zelf plant natuurlijk) Ik zeg gewoon proberen en je koopt nergens anders meer.
Beste Rob Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Blijft spannend zo'n aankoop via internet. Maar ben zeer tevreden met het resultaat. We komen graag nog eens terug.
Beste Ria Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We staan graag klaar voor onze klanten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, met hun vragen en eventuele problemen. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Bestelling geheel naar verwachting geleverd. Bonen zijn perfect en bezorging super vriendelijk en correct
Beste John, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We streven erna om alles zo goed mogelijk te regelen! Fijn om te horen dat je alle bezorgingen super goed hebt ervaren! Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Opvreten dag van aflevering stond de auto in het bericht in de straat maar kwam niet. De volgende dag boom afgeleverd door vriendelijke chauffeur. Krentenboom netjes ingepakt van groot formaat. Staat er keurig bij.
Beste Kees, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen, mocht je uiteindelijk twijfels hebben over de boom, neem gerust contact met ons op. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Uitstekend contact gehad met helpdesk en keurige en vriendelijke bezorger
Beste Chris Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen, mocht je uiteindelijk twijfels hebben over de boom, neem gerust contact met ons op. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooi en prima afgeleverd
Beste Jolanda Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Op het aller laatste moment toch besloten een andere boom te willen. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan. Ik raad deze onderneming zeker aan.
Beste Elle Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We staan graag klaar voor onze klanten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, met hun vragen en eventuele problemen. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Aardige medewerker komt bij ons, haalt de Judasboom nadat hij gezien heeft waar deze mag komen te staan. Geplant, bakje koffie & klaar! Nu groeien maar. Tot zover super tevreden. Gr. Roos
Beste Roos, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen, we willen graag onze klanten tevreden houden en zorgen dat onze klanten zich goed voelen bij onze bezorging. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Gewoon goed en op afspraak keurig op tijd
Beste Gert, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het heel belangrijk dat we klaar staan voor onze klanten. Zodra jullie vragen hebben dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Wim hadden 2 bomen gekocht . 1 boom bleek het niet goed te doen. Na contact met klantenservice en het toesturen van de dode boom op foto's kfegen we keurig een nieuwe boom. Top service dus ga rustig bestellen bij deze site
Beste Paul, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het heel belangrijk dat we klaar staan voor onze klanten. Zodra jullie vragen hebben dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vriendelijke mensen, snelle levering. 1 van de bomen was niet helemaal naar wens. Die is direct omgewisseld voor een ander exemplaar.
Beste Danny, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het vervelend om te horen dat de boom niet helemaal naar verwachting was. Graag leveren we de kwaliteit die de klanten verwachten van onze bomen! Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Aardige meneer die de prachtige boom heeft geplant. Wij zijn er erg blij mee!
Beste Anneke, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We staan graag klaar voor onze klanten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, met hun vragen en eventuele problemen. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering en product als bedoelt, top bedrijf
Beste Nico Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De bestelde boom werd al vroeg geleverd, en de bezorger zette 'm keurig achter het huis neer. Mooi in een ruime pot en met bijgeleverde instructie hoe te planten. Ben erg tevreden met de service!
Beste Mayke Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We staan graag klaar voor onze klanten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, met hun vragen en eventuele problemen. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vlotte levering en mooie boom
Beste Jaron Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Proces van bestellen = prima, prijs = prima, communicatie = prima, eerdere levering & plaatsing = erg goed. Dit bedrijf doet erg haar best om het goed voor de klant te doen.
Beste Joyce, Bedankt voor het achterlaten van jouw ervaring met Bomenbezorgd.nl. Wij vinden het jammer dat niet alles naar wens is verlopen en hebben hier inmiddels contact over gehad. Samen zijn we tot een passende oplossing gekomen. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag! Groet, Liset | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Proces van bestellen = prima, prijs = prima, communicatie = prima, eerdere levering & plaatsing = erg goed. Maar nu: een jongeman met weinig kennis, weinig interesse, weinig toelichting (verzorging do’s&dont’s). 1 boom staat scheef (hij vond van niet) en beide bomen hingen ‘los’ in het gat te bungelen bedekt met wat aanpotgrond. Ik plaatste mijn voet naast de boom en zakte 20cm weg. Tot slot: dit zijn nog lang geen bol-catalpa’s! Dit zijn twee stammetjes waar wat takjes op geënt lijken te zijn. Zit nog nul beweging in na twee weken. Ik ben benieuwd of dit nog wat gaat worden. Erg jammer dit, want mijn vorige ervaring was top (twee leilauriers). Ik raad dit bedrijf wel aan, maar mijn bezorger niet.
Mooie bomen, correcte levering vriendelijke chauffeur!
Beste Kim, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We streven erna om alles zo goed mogelijk te regelen! Fijn om te horen dat je de bezorging perfect hebt ervaren! Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Top geholpen met keuze van de bomen , goede communicatie over tijdstip bezorging en mooie boom .
Beste Marjo Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het heel belangrijk dat we klaar staan voor onze klanten. Zodra jullie vragen hebben dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Jitske Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Top ik heb voor de aanplant optie gekozen keurig gedaan en een mooie boom
Beste Johan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk