Kwalitatieve mooie boom, goeie aflevering en aanplantservice echt een aanrader !

Goeie en betrouwbare informatie op de website. Snelle levering. Fijne bezorger en mooie plaatsing van de boom in de voortuin. Alles verliep zeer voorspoedig.

Heel praktisch maar toch liever zelf een boom kiezen

Ik had een treurwilgje besteld voor onze tuin aan het water. Ik heb nu een boompje gekregen met een kaarsrecht stammetje, zo groeien ze volgens mij niet in het wild ; ). Ik zou toch liever zelf een boompje uitzoeken met een meer natuurlijk karakter. Bezorging was verder heel goed. Aardige jongens.

zie toelichting

De bezorger was op de afgesproken tijd hier. Alleen jammer dat hij zich niet even meldt. Belt niet even aan maar schuift de bestelling gewoon op het tuinpad in de voortuin. En dan vertrekt hij weer.

Top aanbeveling

Prachtige japanse sierkers gekocht. Vriendelijke hovenier die ook nig netjes werkt. Ik ben zeer tevreden. Aanrader

Goede communicatie en snelle levering.

Prima.

Goede informatie, mooie boom die nu uitloopt, goed afgeleverd door prettige mensen.

Prima levering

De boom is op een zeer goede manier geleverd en geplaatst, prima.

Scheve boom geleverd voor 450 euro.

teleurstellend en ook geen excuus gedaan. volgens klanten service is dat de natuur. maar waarom moet ik de volle prijs betalen voor een scheve boom?

hele goede service

Wij zijn erg blij met de keuze voor bomen bezorgd. Ze hebben duidelijke instructies, zijn op meerdere manieren bereikbaar bij vragen, en doen wat ze beloven.

Keurig geleverd en mooie volle beukenhaag. Had nog meer willen bestellen maar net te laat in het seizoen. In het najaar dan maar weer...

prima bedrijf met een duidelijke en correcte afhandeling van de bestelde bomen. Duidelijke service.

wij zijn heel tevreden met de manier waarop de bestelling is afgehandeld. Duidelijke afspraken die worden nagekomen.

Levering slecht +kluit kapot

De kluit van de bestelde haagplant was volledig kapot. De plant is nu aan het sterven in de haag. De bestelde bomen worden nog net niet van de wagen gegooid waardoor de stammen een trek kregen. We zullen zien of deze het gaan redden...

Top, zowel wat plantkwaliteit betreft als levertijd

wanner ik nog eens bomen op planten nodig heb zal ik terug bij bomenbezorgd bestellen. Top, doe zo verder.

zorgvuldige en hulpvaardige leverancier

vriendelijke medewerker en hulpvaardig.

Wij konden bij bestellen geen tijdstip wijzigen van bezorgen, maar na 1 telefoontje makkelijk geregeld. Er kwam een prima vent aan die gelukkig ook niet bang voor onze honden was. Was snel geleverd, bezorgd en gezet.

goede site voor u tuin

goed bedrijf, had nog een vraag of twee over de bomen die ik wilde kopen binnen nog geen dag antwoord gehad. bestelling gedaan en de levering is top, snel en vakkundig.

Beter dan verwacht

Probleem met boom netjes opgelost

Ik heb twee bomen aangeschaft, 1 was ik niet helemaal tevereden over. De klantenservice was begrijpend en heeft het netjes opgelost. Zeker een aanrader

Mooie boompjes

Bomen werden netjes op tijd geleverd en zien er gezond uit. Aanplant pakket was helaas wel matig, een van de palen brak direct af. Helaas staat dat boompje iets minder stevig daardoor.. Maar dat hebben ze netjes opgelost met een cadeaubon als vergoeding. De bomen pakken het tot nu toe goed op! Zeker een aanrader.

Snelle, zeer behulpzame en correcte service!

Onze notenboom van 5 meter werd binnen de 5 werkdagen geleverd. De man in kwestie die het kwam afleveren, was super vriendelijk en gaf nog wat extra tips - ondanks het feit dat we de boom niet door hen lieten plaatsen. Bedankt!

Uitstekend bedrijf

Alles in netjes bezorgd volgens verwachting. Mooie kwaliteit en goede uitleg voor het planten van de bomen. Ik zou jullie bij iedereen adviseren

Prima ptoduct

Prima product en vriendelijke medewerkers, zowel op kantoor als in de bezorging. Alleen jammer dat eerst werd aangekondigd dat de chauffeur met de bestelling onderweg was, zelfs met een tijdstip er bij, om vlak voor de aangekondigde bezorgtijd te melden dat het een dag later werd.

Makkelijk besteld, snel bezorgd!

Blij met de mooie plantaanboom, nu nog lekker gaan groeien.

duidelijk goed en snel

gekregen wat er is besteld met goede uitleg hoe de bomen te planten .

Het boompje is keurig afgeleverd

Aan te bevelen

Nijburgsestraat 53