Eerste keer dat ik besteld heb en zeer tevreden. Ook kan je de chauffeur volgen. De eerste bladeren komen uit. Zeer tevrewen van bomenbezorgd.nl.

Prachtige krentenboom, goed kwaliteit!

Na mailbericht werd er een prachtige krentenboom voor de deur gezet. Als even aangebeld was, had ik direct gezien dat de potgrond vergeten was. Maar deze kosten werden gecrediteerd.

Prima kwaliteit en keurig bezorgd

Ik heb 10 bomen en 140 haagbeuk planten besteld. De bomen en dw beukenhaag lopen prima uit. De plantpaketten waren ook afdoende en mooie kwaliteit. De beschrijving om te planten was duidelijk.

Over het algemeen netjes geleverd

De levering was netjes op de afgesproken tijd. Wel waren de kluiten erg droog. Zo droog dat het zand uit de jutte zakjes viel bij het verplaatsen van de vrachtwagen naar de tuin. Gelukkig hadden we water over en daar hebben ze heerlijk van genoten. De bomen staan nu ongeveer 17 dagen in de tuin en enkel de beschadigde blaadjes verkleuren en vallen af. We hebben het idee de boompjes het we goed gaan vinden in onze tuin.

Mooie boompjes geleverd.

Goede service. Toen vorig jaar de geleverde steeneik niet wou aanslaan, werd ons een mooie nieuwe geleverd, waarvoor hartelijke dank.

Mooi en ruime keuze in bomen en struiken. Top klantenservice en snelle levering.

Soepele bestelling, keurige levering conform afspraak, prima materiaal

Prima geleverd volgens alle afspraken.

Top, boompje voldoet aan de verwachtingen en is geplant door bomenbezorgd.nl. Bovendien kregen we nog een folder voor de verdere verzorging van het boompje.

Prachtige Dakplataan heel snel geleverd

Heel mooie boom besteld voor een prijs ver onder die van een tuincentrum, ook snel geleverd zonder extra kosten. Het leek een gokje om een boom op het internet te bestellen maar perfect gelukt. Hij staat al in de tuin en loopt prachtig uit.

Was prima op tijd volgens afspraak en de boom gaat al uitlopen. Dus prima service

snelle en correcte levering

De bomen werden ruimt binnen de termijn geleverd en keurig geplaatst. ze doen het inmiddels prima,

Wat een geweldige service!

Ik kreeg een schitterend cadeau: een boom voor mijn nieuwe tuin. En die werd niet alleen gebracht, maar ook nog vakkundig geplant! Ik ben dus zelf geen klant, maar dankbare ontvanger!

Onze boom is top bezorgd

Via internet ongezien een boom bestellen. Het kan dus met Bomenbezorgd! Hij is keurig geleverd in onze tuin en ziet er fris uit. Is een leiboom en met al mooie vertakkingen.

Betrouwbaar en bomen zien er mooi uit!

Producten zoals omschreven. Erg tevreden

Het kan erger, ze doen hun best

Besteld tijdens een actie periode Bezorgafspraak 2,5 week later op de enige dag dat ik niet kon. Werd hiervoor gebeld door klantenservice. Afgesproken dat levering in de voortuin zou zijn. Bij thuiskomst wachtte mij een grote teleurstelling. Plantjes waren in de tuin gesmeten. Nou ja, plantjes. Eén donkerbruin sprietje wat ook nog eens afgebroken was. Folder met aanplant instructies in de regen. Boom van 180 euro omgevallen en bast over 15 cm beschadigd. Direct klantenservice gebeld en gemaild. Plantjes gecrediteerd gekregen en voor de boom afgesproken dat de garantie verlengd wordt. Al met al een hoop gedoe en niet echt helemaal blij met mijn nieuwe bomen.

Snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Kwaliteit moet nog blijken. Eerst groeien en bloeien. Opmerking: Grote Boom met aanplantservice is niet te doen voor 1 persoon. Ik (vrouw) werd gevraagd om te helpen van de vrachtwagen anders niet tedoenzonder de boom te beschadigen.

Prachtige bomen en prima afgeleverd

En nu maar hopen of ze aanslaan

Bestelling voldoet zeker aan de verwachting

Zeer tevreden en genoeg informatie op hun site te vinden

Goede levering en prima produkt

Bomen besteld, snel bezorgd kortom gewoon oké!

Makkelijk besteld, correcte en tijdige levering en alle bomen aangeslagen.

Goede service.

Niets dan lof

Afspraken worden nagekomen. Snel reactie op vragen. Oplossend meedenken. Kortom. Zeer klantvriendelijk en zal zeker nog eens een bestelling doen!

Alles prima geregeld

Oké

Boom lelijk blijvend beschadigd, slechte tegemoet koming.

Zag er geweldig uit. Goede recensies. Bestelling gedaan, ging prima. Aanplanting gedaan door ene Joey, geweldige vriendelijk kerel! Ga zo door! Helaas bleek de boom beschadigd. Bezorging met een plattebak-busje. 1 na laatste van die dag, van de 17 adressen werd me verteld. Vermoedelijk door het hele dag hobbelen op dat busje en alle gewicht van andere boompjes meerdere takken tot op de kruin afgebroken. Echter, de takken waren al verhout/gedroogd. De kruin van de boom lijkt gespleten geweest. Contact opgenomen met klantenservice.. Foto's gestuurd.. Maar, alles komt wel goed. Gaat nog wel volgroeien. Geduld hebben.. Ruim 1 jaar (1 seizoen) gewacht. Hij doet het prima, maar de kruin van de bolboom blijft zeer lelijk. Nu (2e seizoen) opnieuw te zien dat hij niet volgroeit aan de beschadigde kant. Hangt/groeit alleen de kant op waar geen takken afgebroken waren tot op de kruin. De plaats van afbreken blijft een zwartige lelijke kale kant, zonder begroeiing. Kreeg een tegoedbon van enkele tientjes aangeboden, terwijl de boom ca 200 incl service heeft gekost. Die tegoedbon afgeslagen, want daarmee krijg ik geen mooie boom. Of, kan nog meer geld brengen... want voor een paar tientjes heb ik niet een nieuwe mooie boom. Erg jammer van deze manier van afhandelen. Had graag oprechte erkenning gehad, en een waardige tegemoet koming gehad.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk