Mooi boompje, goede bezorging.

Op het aangegeven tijdstip stond een aardige bezorger met het bestelde boompje en de bestelde struik op de stoep. Hij legde uit wat we moesten doen en was zeer vriendelijk. Het boompje en de struik staan inmiddels een paar weken in de tuin en doen het prima.

Bomenbezorgd bezorgt de boom alsof het een eigen kindje weggeeft. Geduldig, in overleg en met goede verzorgingsinstructies

Mooie boom

Vlot bezorgd en de boom lijkt goed aan te slaan. De eerste blaadjes beginndn te komen. Goede uitleg over hoe de boom aan te planten in het bijgeleverde boekje.

Zeer goede prijs en snelle levering

Goede planten, voor een goede prijs. Levering is helder en met een zeer duidelijke track en tracé op de dag zelf. Je ziet waar de bestuurder is en hoeveel klanten nog voor jou zijn.

Vlotte service en goede kwaliteit

Bomenbezorgd.nl hanteert een zeer vriendelijke en vlotte service. De kwaliteit van de boom en plant was goed.

Positief

Goede communicatie en tijdig geleverd

Snel, op tijd en volgens website geleverd

Wij hebben 2 leilindes online besteld. We kregen al snel een bevestiging met de benodigde info over de levering, en de levering was netjes op tijd. De levering was netjes verzorgd, met handleiding, en alle benodigdheden. We zijn tevreden!

Keurig afgeleverd.

Firma is een aanrader

Wij hadden planten voor een haag besteld. Zeer goede kwaliteit , heel mooie planten en zeer mooi gezond wortel gestel. De firma is zoals ze beschrijven en zoals Ze beloven.

zeer goed

alles was ok, er was 1 plantje te kort geleverd, maar dit werd correct afgehandeld met het plantje terug te betalen

Mooie boom

Levering ging vlot en ben blij met de mooie prachtige boom.

Heel aardige bezorger met handige tips super!!!!

hoop dat de treurwilg gaat aanslaan

Helaas was de chauffeur ziek op de dag van de aflevering en kwam onze treurwilg (4 meter) twee dagen later. Gezien het verwelken van blad denk ik niet dat de boom van de wagen is geweest of water heeft gekregen. In ons plant gat de boom vertroeteld en hoop dat alles goed gaat. De boom "an sich" is een mooie boom , flink ingesnoeit met een forse kluit dus in potentie prima.

Prima ervaring: alles uitstekend! De complimenten.

Ik had een mooie boom besteld die keurig verpakt op tijd werd gebracht met de juiste toebehoren en duidelijke plant- en verzorgingsinstructies erbij. Ik ben dik tevreden!

Goede kwaliteit en super service

Goede kwaliteit bomen, netjes tot in de tuin gebracht door vriendelijke bezorgers.

Super, zeker aan te raden

Duidelijke informatie in hele bestel process en uitgebreide aanplant tips bij levering. Kom zeker terug!

Mooie palmbomen in netjes op afgesproken tijd geleverd.

Keurig op afgesproken datum en tijd geleverd. Mooie palmbomen netjes in pot geleverd!

Prima ervaring

Enige puntje was dat 1 item niet was geleverd, en dat zelf moesten aangeven. De afhandeling daarvan en de nalevering zijn prima en naar tevredenheid verlopen.

Na veel moeite toch goed gekomen

De eerste boom was slecht van kwaliteit, maar na veel aandringen heb ik toch een nieuwe boom gekregen. Gelukkig slaat deze boom netjes aan.

Tevreden

Goede kwaliteit. Goede bezorging

Vlotte levering, zeer goede kwaliteit!

Vlotte levering en topkwaliteit. Elk plantje heeft ´gepakt´

Top service en prachtige boom

Goed geholpen door bomenbezorgd. Snelle reactie en goede communicatie. Een oude perenboom besteld en prachtig in de tuin. De boom pakt het meteen goed op en staat al in bloei. De aanplantinstructies zijn erg fijn en informatie duidelijk. Mijn volgende boom bestel ik weer via bomenbezorgd.

Prima boom, snelle levering

Na bestellen online pijlsnel aan huis afgeleverd. Met aanplantpakket en duidelijke instructie. Boom staat nu vol in bloei. Heel tevreden.

Uitmuntend

Ik bestelde 2 bomen en grassen. Heel vriendelijke koerier en alles geleverd. Hele duidelijke folder gekregen waar alles instaat hoe te planten, wanneer te plantdn, ... ! Top service en gratis geleverd!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk