ik heb voor een groot bedrag bomen gekocht, en levering had beter gemogen in mijn optiek. Planten-bomen worden te kwetsbaar vervoerd, met als gevolg gebroken takken. ook als je na aankoop iemand wil bereiken, krijg je antwoord apparaat en word je teruggebeld. Ik ben nu al 3 weken aan het wachten op een telefoontje, tot op heden niets. after-sales moet stukken beter.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over de levering van de bomen. Wij proberen de bomen altijd zo zorgvuldig mogelijk te vervoeren tijdens het transport en wij waarderen je feedback enorm. Helaas konden we geen telefonisch contact terugvinden en hebben we ook geprobeerd om contact met je op te nemen. Graag komen we met je in contact om te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Van bestelproces tot afwikkeling correct verlopen
Beste Jan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We wensen je veel plezier met je oude appelboom en oude perenboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Netjes op tijd geleverd. Prettige tuinman. Keurig werk geleverd.
Beste heer/ mevrouw Kleine, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Op tijd geleverd en exact (hoogte etc) de boom wat wij besteld hadden. Handig dat je ziet waar de bezorger is. Meegeleverde instructie was goed te volgen waardoor het heel gemakkelijk was om alles zelf te doen.
Beste Rehu, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat vanaf het moment van bestellen tot de levering alles goed is verlopen. We hebben er alle vertrouwen in dat de Amerboom goed zal aangroeien. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Was gemakkelijk om te bestellen ze werden snel geleverd en prima kwaliteit bomen. Staan volop in bloei nu.
Beste Daan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat het bestellen en de levering snel en gemakkelijk waren. Het belangrijkste is dat de bomen ook al volop in bloei staan. We wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vooral de track en trace werkt perfect . Ik werk tien minuten van mijn huis . Kon op de volg app precies zien waar hij was zodat ik even naar huis kon om hem op te vangen. Ook om te kijken naar de boom . Maar was prima afgeleverd.
Beste Peter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat de Track & trace goed werkt en je hierdoor even snel naar huis kon om de chauffeur te ontvangen. Graag staan we bij een volgende bestelling weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
En snel geleverd.
Beste Jon, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw Laurierkers. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prima bomen. Op tijd en door vriendelijke chauffeur gebracht
Beste Remco, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en dat je ons ook zal aanbevelen. We wensen je veel plezier met je groene leibeuken en groene beukenhagen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik had een probleem met de geleverde boom. Na het plaatsen van een beoordeling werd ik snel gecontacteerd door de klantenservice. Zij hebben met mij samengewerkt om een oplossing voor te stellen en uit te werken, en deden dit met grote zorg en proactiviteit. Zeer professioneel en creëert een enorme stimulans om een terugkerende klant te zijn.
Beste Leonid, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn dat ondanks het probleem bij de geleverde boom, we dit goed hebben kunnen oplossen. Graag staan we bij een volgende bestelling weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Ik heb een oude appelboom besteld. Op de website stond een boomlengte van 200-220 cm met een diameter van 12-16 cm. Ik heb een kleine tuin en voor mij is het belangrijk om een kleine boom te hebben. Wat ik ontving was een boom met een stam van 260 cm (gemeten vanaf het grondoppervlak) en een diameter van 8-10 cm. Zo heel anders dan beloofd.
Onze bomen waren heel vlot besteld. We werden gecontacteerd om een moment af te spreken van plaatsing van de bomen. De personen die de bomen kwamen plaatsen waren heel beleefd en correct.
Beste Bjorn, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat het maken van de afspraak en het plaatsen van de bomen goed en correct is verlopen. We wensen je veel plezier met je Leilaurier bomen, Treurwilg en klimophagen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
de hortensias van prima kwaliteit , afgeleverd conform afspraak, inmiddels staan ze al mooi in de tuin
Beste Jos, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat alles goed is verlopen en dat de Hortensia's al mooi in de tuin staan. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de Hortensia's goed zullen uitlopen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles in prima staat geleverd volgens de gemaakte afspraken.
Beste Patrick, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar en wensen we je veel plezier met je bol Moeraseik bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De bomen waren op tijd. Ook bij het uitladen en op de plaats in de tuin leggen heeft de bestuurder geholpen.
Beste Clemens, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat onze chauffeur ook heeft kunnen helpen met het brengen naar de tuin. We wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
goede en duidelijke communicatie, netjes afgeleverd met informatie.
Beste Sarina, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat de levering goed is verlopen en dat de communicatie duidelijk was. Graag staan we weer voor je klaar, mocht je nog iets nodig hebben. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vlotte levering en een zeer kundige chauffeur, we kregen nog een aantal tips.
Beste Johanna, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
We bestelden bomen van 175-00cm. Beide waren 173. Die twee centimeter vond ik niet genoeg om de klantenservice te bellen maar sowieso kon dit toch beter. Je betaalde namelijk volgens de hoogte, dus dan verwacht je meer.
Beste Martijn, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de bomen net iets kleiner waren dan de aangegeven hoogte. We hebben geprobeerd contact met je opnemen voor een passende oplossing. Ondanks dat de bomen iets kleiner waren, wensen we je veel plezier met deze bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Tof om bij jullie te bestellen! We weten perfect wanneer de levering plaatsvindt! Kunnen de de route goed volgen. En wij zijn blij met de boom die wij besteld hadden. Juist volgens afspraak
Beste Gilberte, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat vanaf het moment van bestellen tot aan de levering alles goed is verlopen en ook goed te volgen was. We wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Blij met mijn nieuwe beukenhaag.(50 st) Bomenbezorgd heeft mooie grote en gezonde planten geleverd. Door mijn goede ervaring raad dit bedrijf te zeerste aan. Dat zegt veel, want ik schrijf nagenoeg geen reviews voor bedrijven. Voor dit bedrijf wel, ik ben zeer tevreden, nogmaals bedankt en tot de volgende bestelling, gr Kees uit Boerakker
Beste Kees, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat de planten mooi groot bij levering waren. Graag staan we een volgende keer weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prima tijd van bezorging en er werd netjes gewerkt
Beste Mathijs, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Door deze ervaring zou ik absoluut weer mijn bestelling plaats laten vinden.
Beste heer/ mevrouw de Wit, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons en dat je weer bij ons zou bestellen. We wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goed en makkelijk bereikbaar (via Whatsapp) waar er snel en vriendelijke reactie komt op vragen. Eenvoudig bestellen via de website, prima snelle en vriendelijke levering. Ik raad jullie aan bij al onze vrienden en kennissen. Vele online bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Beste Pascal, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat je via onze website snel en eenvoudig hebt kunt bestellen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te helpen bij vragen. Wij vinden het leuk om te horen dat je ons bij je vrienden en kennissen aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Voor behoorlijk wat geld bomen besteld maar het oogt erg ielig. Weinig volgroeid.
Beste John, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Ik heb u een apart bericht gestuurd, om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
De rode beukenhaag loopt al mooi uit
Beste Anne, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat de beukenhaag al mooi uitloopt. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Volgens de afgesproken levertijd geleverd. Mooie leibomen die keurig op het hekwerk zaten. Kwaliteit en frisheid zijn goed. De jongens die de bomen leverden waren vriendelijk en gaven nog advies en wat aandacht puntjes.
Beste Henk, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat je van het plaatsen van de bestelling tot het moment van levering tevreden bent over onze service. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de leibomen goed zullen aangroeien. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goede communicatie over de leveringstijd. Stokken, band en bevestigings materiaal meegeleverd alsmede uitvoerige documentatie over het plaatsen in de tuin.
Beste, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring met ons, wij proberen in een kleine aanplantfolder uit te leggen hoe je snel en makkelijk de boom aanplant en verzorgd. We wensen je veel plezier met je Japanse sierkers. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk