redelijk tevreden met aankoop

ik heb voor een groot bedrag bomen gekocht, en levering had beter gemogen in mijn optiek. Planten-bomen worden te kwetsbaar vervoerd, met als gevolg gebroken takken. ook als je na aankoop iemand wil bereiken, krijg je antwoord apparaat en word je teruggebeld. Ik ben nu al 3 weken aan het wachten op een telefoontje, tot op heden niets. after-sales moet stukken beter.

Snelle en correcte afwikkeling

Van bestelproces tot afwikkeling correct verlopen

Netjes op tijd geleverd. Prettige tuinman. Keurig werk geleverd.

Nette levering en goede instructie

Op tijd geleverd en exact (hoogte etc) de boom wat wij besteld hadden. Handig dat je ziet waar de bezorger is. Meegeleverde instructie was goed te volgen waardoor het heel gemakkelijk was om alles zelf te doen.

gemakkelijk te bestellen, snel geleverd.

Was gemakkelijk om te bestellen ze werden snel geleverd en prima kwaliteit bomen. Staan volop in bloei nu.

Vooral de track en trace werkt perfect . Ik werk tien minuten van mijn huis . Kon op de volg app precies zien waar hij was zodat ik even naar huis kon om hem op te vangen. Ook om te kijken naar de boom . Maar was prima afgeleverd.

Prima boom

En snel geleverd.

Op tijd met vriendelijke, behulpzame chauffeur

Prima bomen. Op tijd en door vriendelijke chauffeur gebracht

Uitstekkende customer service

Ik had een probleem met de geleverde boom. Na het plaatsen van een beoordeling werd ik snel gecontacteerd door de klantenservice. Zij hebben met mij samengewerkt om een oplossing voor te stellen en uit te werken, en deden dit met grote zorg en proactiviteit. Zeer professioneel en creëert een enorme stimulans om een terugkerende klant te zijn.

Zeer vlotte samenwerking van bestelling tot plaatsing

Onze bomen waren heel vlot besteld. We werden gecontacteerd om een moment af te spreken van plaatsing van de bomen. De personen die de bomen kwamen plaatsen waren heel beleefd en correct.

bestelling prima bezorgd conform afspraak

de hortensias van prima kwaliteit , afgeleverd conform afspraak, inmiddels staan ze al mooi in de tuin

Alles in prima staat geleverd volgens de gemaakte afspraken.

Alles in prima staat geleverd volgens de gemaakte afspraken.

uitstekend.

De bomen waren op tijd. Ook bij het uitladen en op de plaats in de tuin leggen heeft de bestuurder geholpen.

top

goede en duidelijke communicatie, netjes afgeleverd met informatie.

Fantastische koopervaring

Vlotte levering en een zeer kundige chauffeur, we kregen nog een aantal tips.

De beloofde hoogte was maar mager

We bestelden bomen van 175-00cm. Beide waren 173. Die twee centimeter vond ik niet genoeg om de klantenservice te bellen maar sowieso kon dit toch beter. Je betaalde namelijk volgens de hoogte, dus dan verwacht je meer.

Super product en levering

Tof om bij jullie te bestellen! We weten perfect wanneer de levering plaatsvindt! Kunnen de de route goed volgen. En wij zijn blij met de boom die wij besteld hadden. Juist volgens afspraak

Mooi op tijd geleverd, keurig en met zorg verpakt.

Blij met mijn nieuwe beukenhaag.(50 st) Bomenbezorgd heeft mooie grote en gezonde planten geleverd. Door mijn goede ervaring raad dit bedrijf te zeerste aan. Dat zegt veel, want ik schrijf nagenoeg geen reviews voor bedrijven. Voor dit bedrijf wel, ik ben zeer tevreden, nogmaals bedankt en tot de volgende bestelling, gr Kees uit Boerakker

Goed levering, kundig personeel

Prima tijd van bezorging en er werd netjes gewerkt

Goede service,op tijd volgens afspraak

Door deze ervaring zou ik absoluut weer mijn bestelling plaats laten vinden.

Goed en makkelijk bereikbaar (via Whatsapp) waar er snel en vriendelijke reactie komt op vragen. Eenvoudig bestellen via de website, prima snelle en vriendelijke levering. Ik raad jullie aan bij al onze vrienden en kennissen. Vele online bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Te kleine bomen

Voor behoorlijk wat geld bomen besteld maar het oogt erg ielig. Weinig volgroeid.

Goede service, nette levering met handig boekje hoe te planten en te poten

De rode beukenhaag loopt al mooi uit

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Volgens de afgesproken levertijd geleverd. Mooie leibomen die keurig op het hekwerk zaten. Kwaliteit en frisheid zijn goed. De jongens die de bomen leverden waren vriendelijk en gaven nog advies en wat aandacht puntjes.

Correcte levering

Goede communicatie over de leveringstijd. Stokken, band en bevestigings materiaal meegeleverd alsmede uitvoerige documentatie over het plaatsen in de tuin.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk