2 bomen ok, 1 boom dood

2 bomen slaan goed aan maar jammer genoeg is onze appelboom er niet door gekomen...

Het planten ging zeer vakkundig en netjes

Nu de bomeen er al een maandje staan laten ze wel veel gele blaadjes zien. Wij geven ze vanaf dag 1 elkeen dag water, wij beginnen ons een betje zorgen te maken of de bomen het halen.

enorm tegenvallende bomen die ik besteld had

het plaatje komt zeker niet overeen met wat bezorgd is

Kleine teleurstelling maar uiteindelijk tevreden

Bestelling kon niet op de gewenste tijd geleverd worden. Dat is wel jammer als je iets gepland hebt. Maar uiteindelijk wel tevreden over de geleverde struiken.

Snel bezorgd en goede sevice

2 fruit leibomen gekocht, bezorgd tot in de achtertuin, wt een goede service !

Levering geschiedt naar wens

Als wordt geleverd zoals het is omschreven. Keurig netjes en optijd de levering. De kwaliteit is prima

Keurig en op tijd geleverd

Duidelijke site en ruime keuze

Perfecte bezorging van de Cupresssus sempervirens

en perfecte informatie !

Vriendelijke en goede service

Bestelling makkelijk geplaatst via de website. Per e-mail goed op de hoogte gehouden. Twee zeer vriendelijke bezorgers hebben de boom netjes aangeplant.

Netjes op tijd geleverd, en mooie bomen.Goede uitleg.

Levering volgens afspraak

Fijn medewerker die leverde uitleg over het potten van de boom

Makkelijk snel en goed

De bomen via de site makkelijk te bestellen en snel en goed geleverd.

Meer dan goed

Correct en content ,nooit gedacht, zovlug en levering beleefd en vriendelijke man .Proficiat.

Alert, betrouwbaar en kwaliteit

Alert, jammer van ai bij de app, verder prima.

Mooi product

Ruime keuze in planten voor een goeie prijs. Levering snel en volgens afspraak.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Zeer tevreden.

super levering, snel en supervriendelijke bezorger

top!!!

Uitstekende service en prijs-kwaliteit

Netjes en op tijd geleverd. Goede communicatie en folder met tips. Werkt allemaal heel soepel van bestellen tot levering.

Vlot

Bestellen ging makkelijk. Boom was wel krap net de maat. Er had op de plek van planten een boom gestaan, hiervoor hadden we speciaal laten frezen, dit bleek niet genoeg te zijn. Er zat nog een wortel en daarom niet erg diep geplant. Jammer had fijn gevonden als je voor plant service betaald dat ze ook wel iets meer kunnen doen. Fijne medewerker, legde duidelijk uit wat hij deed en waarom, netjes gewerkt en opgeruimd.

Mooie boom en geweldige service!

Heel betrouwbaar en prima communicatie. Bomenbezorgd levert precies wat je verwacht op het afgesproken moment!

Super service

Eerste keer hier besteld na het bekijken van reviews. Alles gegaan zoals beloofd. Tijdige verwittiging van leveringsdag - nog een dag later van een leveringsuur bij benadering. Alles goed verlopen op dat gebied. We hebben de bomen zelf geplant. Maar ook voldoende uitleg gekregen dus voor ons een maximum score !

Snel en goed geleverd conform afspraak.

Behalve de correcte en snelle levering was het advies over paaltjes niet goed waardoor ik paaltjes en grond elders heb aangekocht. Voor boompjes met stam van 1,5 mtr. bleef men paaltjes van 1,5 mtr. adviseren, terwijl paaltje al voor 1/3 in de grond moet zitten.

Alles prima verlopen

Van bestelling tot levering is alles vlot verlopen. Producten voldoen aan verwachting

Alles perfect geregeld afleveren op tijd,bezorger behulpzaam En de boom van prima kwaliteit. Aan te bevelen

verwachtingen overtroffen.

verwachtingen overtroffen. website, bevestiging, bezorging en de aflevering allemaal conform verwachtingen. zeer vriendelijke medewerker die de boom kwam bezorgen.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk