Professioneel

Bestelling en levering verliepen heel vlot. Duidelijke en snelle communicatie. Ook de live tracking is zeer correct. Je weet precies wanneer de chauffeur aankomt. Bestelde boom van goede kwaliteit, precies zoals beschreven. Een aanrader

Conform de verwachting

De verlengstukken voor de boomframes wel aan de dunne kant. Hadden dezelfde afmeting moeten hebben als de frames zelf.

Doe zo verder

Correcte en zeer vriendelijke bediening

Super vriendelijke hulp. Zie je niet zo vaak meer!

Geweldige service! Goede prijs.

Met goed advies, nu de boom in Frankrijk in de grond. Zijn er zeker van dat we er volgend jaar van gaan genieten! Als we nog meer bomen willen, bestellen we zeker weer bij bomenbezorgd.nl!

Levering keurig volgens afspraak, goed product en prijs!

Alles is netjes afgeleverd. Goede kwaliteit boompjes en mooie handleiding erbij voor het planten. Erg positieve ervaring.

Door een verkeerde bestelling mede door wat verwarring in de communicatie prima geholpen Bomen worden netjes omgeruild. Of ze het gaan doen kan ik nog niets over zeggen

snel geleverd en mooi kwaliteit

mooie boom geleverd die prima voldoet aan de verwachtigingen, voor herhaling vatbaar

Mooie bomen netjes op tijd bezorgd

Een stel mooie bomen met alles wat we erbij nodig hadden. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

Correcte levering

30min op voorhand verwittigd vd de levering, die correct en heel vlot verliep!

We hadden meer van een boom verwacht

De bezorging verliep prima, echter hadden we een boom verwacht van 2 tot 2,5 meter zoals de omschrijving vertelde. Dit was echter een stam van zo'n 15cm hoog en 2,5cm doorsnede met daaruit 3 takjes die omhoog gegroeid zijn. De handleiding was niet duidelijk voor een "boom" zoals deze. N.a.v. bovenstaande recensie is er contact met ons opgenomen en heeft bomenbezorgd.nl een deel gecompenseerd. Het probleem is zo goed opgelost.

Prima laurierboompjes, snel geleverd en handige live track.

Vriendelijke mensen bij levering, en hopelijk groeien de plantjes goed.

Goede, correcte levering tegen een goede prijs

Ik heb een notenboom als afscheidscadeau besteld voor een collega. De boom werd op de afgesproken datum en tijd geleverd. Het is een vrij grote boom en hij zag er op de toegestuurde foto goed uit.

prima geregeld

zoals de vorige keer was deze bestelling weer prima geregeld en de struiken staan al in de grond... groetjes Hilde Werkers

Erg blij met de bomen en de service!

Wij hebben twee prachtige leimagnolia’s gekocht en laten plaatsen, we zijn enorm blij met de bomen en met de service van het plaatsen. Zeker aan te raden!

top in orde

was gewoon in orde en volgens afspraak

Goede snelle levering

Goed aangeplant, mooie boom.

Super positief

Netjes en op tijd geleverd. Na de levering ook nog informatie toegestuurd gekregen mbt het planten van de bomen en struiken. Veel aandacht voor de klant.

Correcte bezorging en goede kwaliteit

Ben heel tevreden over de kwaliteit en de afgesproken levertijd, bezorger is ook perfect te volgen wanneer hij zal aankomen.

Te kleine boom

De boom was veel te klein

Bomen zien er prima uit.

Ik wilde graag de bezorgdag aanpassen echter dat lukt niet via de meegestuurde link. Daardoor werden de bomen midden in de herfstvakantie geleverd en moest ik anderen vragen ze in ontvangst te nemen. Daarnaast wordt aangegeven dat de bestelling binnen 5 werkdagen thuis afgeleverd wordt. Daar had ik ivm de vakantie rekening gehouden echter werd dit twee weken. Als ik dat bij voorbaat geweten had, had ik de bestelling niet geplaatst.

Uitstekende service

Bij de levering was 1 van de 2 bomen verkeerd afgeleverd. Dit is na 1 telefoontje opgelost. Binnen 1 uur werd de boom omgeruild en kreeg ik de boom die ik besteld had. Top:)

Alles volgens afspraak

Goed geregeld