Bestelling en levering verliepen heel vlot. Duidelijke en snelle communicatie. Ook de live tracking is zeer correct. Je weet precies wanneer de chauffeur aankomt. Bestelde boom van goede kwaliteit, precies zoals beschreven. Een aanrader
Beste Katrien, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg leuk om te horen dat de bestelling en levering naar wens is verlopen. Super leuk om te lezen dat je ons zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De verlengstukken voor de boomframes wel aan de dunne kant. Hadden dezelfde afmeting moeten hebben als de frames zelf.
Beste Marco, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg leuk om te horen dat de bestelling en levering naar wens is verlopen. De verlegstukken zijn inderdaad iets dunner, dit heeft er mee te maken om ze mooier aan te kunnen koppen. Super leuk om te lezen dat je ons zou aanbevelen. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Doe zo verder
Beste Gerda, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de je ervaring met ons super was. Super leuk om te lezen dat je ons zou aanbevelen. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Super vriendelijke hulp. Zie je niet zo vaak meer!
Beste Herman, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg leuk om te horen dat de bestelling en levering naar wens is verlopen. We vinden het erg belangrijk dat we klantvriendelijk zijn naar onze klanten. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Met goed advies, nu de boom in Frankrijk in de grond. Zijn er zeker van dat we er volgend jaar van gaan genieten! Als we nog meer bomen willen, bestellen we zeker weer bij bomenbezorgd.nl!
Beste Didier, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het erg leuk om te horen dat de bestelling en levering naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles is netjes afgeleverd. Goede kwaliteit boompjes en mooie handleiding erbij voor het planten. Erg positieve ervaring.
Beste, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het erg leuk om te horen dat de bestelling en levering naar wens is verlopen. Super leuk om te lezen dat je ons zou aanbevelen. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Door een verkeerde bestelling mede door wat verwarring in de communicatie prima geholpen Bomen worden netjes omgeruild. Of ze het gaan doen kan ik nog niets over zeggen
Beste Rob, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het erg vervelend dat de verkeerde bestelling was geleverd. Gelukkig hebben we het op kunnen lossen en heb je de juiste bestelling ontvangen. We wensen je veel plezier met de bestelde bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
mooie boom geleverd die prima voldoet aan de verwachtigingen, voor herhaling vatbaar
Beste, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het erg leuk om te horen voldoet aan de verwachtingen. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Een stel mooie bomen met alles wat we erbij nodig hadden. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd.
Beste Bob, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het erg leuk om te horen dat de bestelling en levering naar wens is verlopen. Super leuk om te lezen dat je ons zou aanbevelen. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
30min op voorhand verwittigd vd de levering, die correct en heel vlot verliep!
Beste, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te horen dat de levering snel geleverd is en dat de live track goed van pas kwam. We vinden het erg leuk om te lezen dat je ons zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De bezorging verliep prima, echter hadden we een boom verwacht van 2 tot 2,5 meter zoals de omschrijving vertelde. Dit was echter een stam van zo'n 15cm hoog en 2,5cm doorsnede met daaruit 3 takjes die omhoog gegroeid zijn. De handleiding was niet duidelijk voor een "boom" zoals deze. N.a.v. bovenstaande recensie is er contact met ons opgenomen en heeft bomenbezorgd.nl een deel gecompenseerd. Het probleem is zo goed opgelost.
Beste Boaz, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg vervelend om te horen dat de boom niet helemaal naar verwachting was. We hebben al even telefonisch contact gehad over de boom. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. We hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn . Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Prima laurierboompjes, snel geleverd en handige live track.
Vriendelijke mensen bij levering, en hopelijk groeien de plantjes goed.
Beste Rudi, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de levering in orde en volgens afspraak is geleverd. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik heb een notenboom als afscheidscadeau besteld voor een collega. De boom werd op de afgesproken datum en tijd geleverd. Het is een vrij grote boom en hij zag er op de toegestuurde foto goed uit.
Beste Conny, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het erg leuk om te horen dat de bestelling en levering naar wens is verlopen. Super leuk om te lezen dat je ons zou aanbevelen. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
zoals de vorige keer was deze bestelling weer prima geregeld en de struiken staan al in de grond... groetjes Hilde Werkers
Beste Hilde, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de bestelling goed is verlopen. We wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Wij hebben twee prachtige leimagnolia’s gekocht en laten plaatsen, we zijn enorm blij met de bomen en met de service van het plaatsen. Zeker aan te raden!
Beste Janita, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Super leuk om te horen dat de bezorging en het plaatsen naar wens is verlopen.. We vinden het erg leuk om te lezen dat je ons aan raadt! We wensen je veel plezier met de lei magnolia's. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Anne, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Super leuk om te lezen dat je ons zou aanbevelen. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
was gewoon in orde en volgens afspraak
Beste Barbera, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de levering in orde en volgens afspraak is geleverd. We wensen je veel plezier met de Toscaanse jasmijn. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goed aangeplant, mooie boom.
Beste S, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Super leuk om te horen dat het een goede en snelle levering is geweest. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Netjes en op tijd geleverd. Na de levering ook nog informatie toegestuurd gekregen mbt het planten van de bomen en struiken. Veel aandacht voor de klant.
Beste Milad, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Super fijn om te horen dat je de communicatie als super positief hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons zo aanbevelen.. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ben heel tevreden over de kwaliteit en de afgesproken levertijd, bezorger is ook perfect te volgen wanneer hij zal aankomen.
Beste Geert, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Super fijn om te horen dat je de communicatie als fijn hebt ervaren. Fijn om te horen dat je ook tevreden bent over de geleverde kwaliteit. Leuk om te lezen dat je ons zo aanbevelen.. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De boom was veel te klein
Beste Jesse, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg vervelend om te vernemen dat de boom bij levering niet de juiste hoogte heeft. We hebben even telefonisch contact gehad over de geleverde boom, graag kijken we met je mee en zien we graag de foto's tegemoet. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik wilde graag de bezorgdag aanpassen echter dat lukt niet via de meegestuurde link. Daardoor werden de bomen midden in de herfstvakantie geleverd en moest ik anderen vragen ze in ontvangst te nemen. Daarnaast wordt aangegeven dat de bestelling binnen 5 werkdagen thuis afgeleverd wordt. Daar had ik ivm de vakantie rekening gehouden echter werd dit twee weken. Als ik dat bij voorbaat geweten had, had ik de bestelling niet geplaatst.
Beste Rob,, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over de levering van jouw bestelling. Mocht de link niet werken om de bezorg dag aan te passen kun je ons telefonisch of via whatsapp bereiken om de bezorg dag aan te passen. De bestelling duurde inderdaad wat langer, bij een product uit jouw bestelling stond vooraf vermeld dat dit enkele werkdagen langer kon duren. Helaas kon ik je telefonisch niet bereiken, ik heb een mail verstuurd. Graag kom ik in contact met je om met je meekijken naar een passende oplossing.. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Bij de levering was 1 van de 2 bomen verkeerd afgeleverd. Dit is na 1 telefoontje opgelost. Binnen 1 uur werd de boom omgeruild en kreeg ik de boom die ik besteld had. Top:)
Beste Miranda, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Super fijn om te horen dat je de communicatie als fijn hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons zo aanbevelen.. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goed geregeld
Beste Cyril, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Super fijn m te horen dat alles volgens afspraak verlopen is. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk