Prima prijs kwaliteit verhouding
Beste Eric, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik heb gekregen precies wat ik heb besteld. Ik ben zo blij. Mooie planten, goede prijs. Top.
Beste Michalina, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik zou zo weer een bestelling bij ze doen zodra ik weer bomen ga planten.
Beste Bernard, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We staan graag klaar voor onze klanten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, met hun vragen en eventuele problemen. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles verliep vlekkeloos. Wij zijn zeer tevreden!!
Beste Hilly, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Super om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Netjes geleverd,was wel de verkeerde maat Geleverd maar snel weer opgelost
Beste Carla, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Onze excuses dat het de verkeerde maat was, maar goed om te lezen dat we het hebben kunnen oplossen voor je. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De leilaurier werd bezorgd heel vroeg en lag omgevallen voor de voordeur, terwijl ik had aangegeven dat hij op de oprit kon worden gezet. Dit had ik ook nog op een briefje bij de voordeur gezet. De voordeur is vijf meter van de oprit. Dat is naast het huis en dan was hij niet omgevallen. En er is ook niet aangebeld. Het meeste zand was van de kluit af, dus hopelijk redt de boom het. Ik heb foto's gemaakt van de omgevallen boom. Eerdere leilaurierbomen zijn wel goed afgeleverd en groeien prima, dus aanbevelen ja.
Beste Dominique, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Ik heb u een apart bericht gestuurd, om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Het contact met bomenbezorgd is zeer slecht. Wij hadden boom besteld, verkeerde boom kwa hoogte wordt geleverd. Wordt een omruiling ingepland, dit ging goed, maar ze bleven mails sturen om nogmaals een boom te leveren. Twee keer gebeld en drie keer gemaild. En toch wordt weer een nieuwe boom geleverd die we uiteraard mee terug hebben gestuurd. Dus kort om communicatie in dit bedrijf loopt niet goed. Na een aantal dagen heeft de klachtenservice contact opgenomen ivm bovenstaande, bij hun was het mis gegaan ivm communicatie. En hun oprechte verontschuldigingen. Dat is nu een bedrijf wat op een zeer correcte manier om gaat met feedback TOP De 4 bomen die wij hebben geplant zijn super, goede kwaliteit.
Beste H, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Onze excuses dat het eerder mis is gelopen met de communicatie. Maar fijn om te vernemen dat de ervaring met ons alsnog positief was. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Goed geregeld
Beste Erik, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We staan graag klaar voor onze klanten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, met hun vragen en eventuele problemen. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snelle en vriendelijk levering. Heel eenvoudig te planten dankzij de duidelijke uitleg die je mee krijgt in een boekje!
Beste Aurelie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het heel belangrijk dat we klaar staan voor onze klanten. Zodra jullie vragen hebben dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering, mooie bomen
Beste Inge, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Eerst foute boom geleverd, dan wel geruild voor de juiste, maar boom is zo zwaar dat deze niet te verplaatsen is zonder 7 rugletsels en 3-4 man op te trommelen. ( Enorme kluit van zware kleigrond) Beetje belachelijk.
Beste laurens, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
uitstekend
Beste John, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De boom was redelijk in prijs en de bezorging was op de afgesproken tijd. Dat was goed. Maar bij het planten bleek het grootste deel van de wortelkluit afgebroken tijdens het vervoer. Misschien moet de boom niet op de wortel rusten in de auto. Wel kreeg ik 2 maanden extra garantie. Nu nog kijken of de boom aanslaat op het kleine resterende wortelkluitje.
Beste Karin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Ik heb u een apart bericht gestuurd, om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Netjes verpakt mooie kwaliteit
Beste Catharina, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Ook dat wij het netjes verpakt hebben. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke website. Prima en vriendelijke bezorging. Mooi en duidelijke handleiding voor het planten. Een mooi product.
Beste Harrie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Netjes op tijd geleverd, qualiteit vd beuken is goed en goed geworteld en vertakt
Beste Edwin, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De bomen worden geleverd met zorg en zijn van hele goede kwaliteit.
Beste Olivier, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
snel en volgens planning geleverd
Beste Frank, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Correct en proper bezorgd!
Beste Gustaaf, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Pijnpunt, Het plantgoed werd afgeleverd zonder aan te bellen. We hebben een videofoon,. Maw , we hadden immer en altijd de poort kunnen opendoen. De buren maakte ons de opmerking dat het plantgoed aan de straat lag......... Tja, ............... Mvg, Jean-Paul. jean-Paul.
Beste Jean-Paul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Ik heb u een apart bericht gestuurd, om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Zeer vlotte levering. Vriendelijke chauffeur. Goed product.
Beste Bruno Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goed om nog eens te doen
Beste Anna, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zonder gezeur of papieren zeer snel thuisgebracht
Beste Cees, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Top kwaliteit netjes volgens afspraak bezorgd
Beste Dennis, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We streven erna om alles zo goed mogelijk te regelen! Fijn om te horen dat je de bezorging perfect hebt ervaren! Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Een hele aardige en goed gemanierde bezorger, snel en keurig gewerkt.
Beste Glenn, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Een hele aardige en goed gemanierde bezorger, snel en keurig gewerkt. Heb alleen wel 1 negatief punt. Sommige takken op de bomen waren afgebroken waardoor een deel van de boompjes afsterft nu. Hopelijk gaat niet de hele boom dood.
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk