De 2 bomen werden snel geleverd. Dezelfde dag nog gepland. Hopelijk gaan ze groeien op hun nieuwe plaats.
Beste Luc, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We streven erna om alles zo goed mogelijk te regelen! Fijn om te horen dat je de bezorging perfect hebt ervaren! Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik raad deze firma aan voor leveren bomen
Beste Cor, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe laat ze komen. En planten + kwaliteit van de boom, top.
Beste Linda, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen, we willen graag onze klanten tevreden houden en zorgen dat onze klanten zich goed voelen bij onze bezorging. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik was al lang op zoek naar een prunus met een dakvorm. Op bomenbezorgd.nl heb ik die gevonden! Zelfs thuisbezorgen in België was geen enkel probleem en had ik het gewild dan was de boom nog geplant ook! Boom staat ondertussen een week of 2 in de tuin en is al heerlijk aan het uitlopen!
Beste Willie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen, we willen graag onze klanten tevreden houden en zorgen dat onze klanten zich goed voelen bij onze bezorging. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nu voor de 2e keer een boom besteld bij bomenbezorgd.nl en ook deze keer weer helemaal tevreden. De bomen zien er goed uit en slaan goed aan. Dit is wat je eigenlijk ook mag verwachten van een bestelling. Enkel de levering, service en beschrijving maken dat het echt goed scoort. Alles wordt helemaal kant en klaar aangeleverd en de chauffeur is beide keren welwillend geweest om hem op de juiste plek te zetten.
Beste Siebren Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We streven erna om alles zo goed mogelijk te regelen! Fijn om te horen dat je allebei de bezorgingen super goed hebt ervaren! Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Fijn geholpen aan de telefoon met de bestelling. En de bezorging is ook snel en prima geregeld. Heel prettig personeel en ik heb prachtige leibomen.
Beste Miep, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De bestelling was makkelijk te maken, kreeg meteen bericht van verzending. Op tijd en goed verzorgd afgeleverd.
Beste Lieneke, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Boom werd netjes volgens afspraak thuisbezorgd. Goede prijs en een mooie boom die goed lijkt aan te slaan.
Beste K, Knol. Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om onze klanten te laten weten wanneer ze ons kunnen verwachten, zodat hun er niet de hele dag voor thuis hoeven te zitten. Mocht het niet zo zijn leggen we het graag in overleg op een beschutte plek neer. Zodat de klant hier niet voor thuis hoeft te blijven en wij de bestelling kunnen afleveren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ook de bezorging, fantastisch.
Beste T, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer tevreden over de levering en advies. Fijn dat er ook steeds overleg was hoe de leibomen het best geplaatst konden worden.
Beste Ben, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
goede service ook de bezorger doet het prima!
Beste Anne, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zie boven
Beste Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Offerte gevraagd, na de betaling niet leverbaar, jammer dat dat niet voor betaling werd gemeld. uiteindelijk in 2 leveringen geplant en gebracht. bestelde planten waren niet de gewenste maat, hortensia's mee terug en bij 2e levering goed ontvangen. tevens de zakken aarde waren er 2 geworden ipv de afgesproken 7, na klacht ook bij 2e levering ontvangen. De geplante appel en peren boom stevig beschadigd, takken afgebroken (niet allen dunne takjes), jammer maar uiteindelijk heb ik nu 3 maanden meer garantie gekregen. tevens lavendel besteld deze waren maar 5 cm hoog ipv de 15-30 op de site, dat is altijd in deze tijd van het jaar ???? als ik bij intratuin kijk en die is duur krijg je wel waar voor je geld. heel jammer na veel mail verkeer kreeg ik aanbod van 10% korting. na aangeven van me is dat verhoogd naar 50% Al met al dus opgelost vinden ze, maar is niet echt van harte, heeft me zeer veel duwen en trekken gekost om te krijgen wat ik kocht
Beste Mattiue, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Jammer om te horen dat de ervaring met ons niet fijn is verlopen. We willen je zo goed mogelijk helpen en zorgen dat je tevreden bent met je aan koop. Ondanks de nare ervaring. Hopen we je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles in orde en goede tips.
Beste Bjorn, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We staan graag klaar voor onze klanten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, met hun vragen en eventuele problemen. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles volgens de afspraken gebeurd, zo hoort het.
Beste Geert, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering en vriendelijk.
Beste Anneke Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen, we willen graag onze klanten tevreden houden en zorgen dat onze klanten zich goed voelen bij onze bezorging. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Tot 3 maal toe besteld, alles netjes afgehandeld. Goede communicatie en snel antwoord.
Beste Peter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We streven erna om alles zo goed mogelijk te regelen! Fijn om te horen dat je alle bezorgingen super goed hebt ervaren! Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom en bezorging was prima en ook goede communicatie.
Alles perfect geregeld
Beste Frederique Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We streven erna om alles zo goed mogelijk te regelen! Fijn om te horen dat je de bezorging perfect hebt ervaren! Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goed en vriendelijk
Beste Hans Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen, we willen graag onze klanten tevreden houden en zorgen dat onze klanten zich goed voelen bij onze bezorging. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles prima verlopen boom staat in de tuin
Beste Rens, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De bomen zijn Top, en de levering was super geregeld.
Beste Ray, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Tot nu toe kunnen we zeggen dat we goede kwaliteit bomen ontvangen hebben. Olijfwilg groeit al goed en slaapboom begint nu ook, was kaal toen we deze begin maart ontvingen. Ze werden binnen een week geleverd in een druk seizoen, dus snel. Zijn super tevreden en hopelijk mogen we er nog lang van genieten!
Beste Lydia, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goede service. Vantevoren op de hoogte gesteld dat de levering niet compleet zou zijn.
Beste Aaltsje, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat alles goed is verlopen, ondanks dat de levering niet helemaal compleet was om in 1 keer te leveren. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Netjes
Beste Jeannette, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk