planten staan droog in de pot, met de wortel nloot

matig, vrees dat meer dan de helft van de planten er niet doorkomt.

Prima afgeleverd

Snel besteld en prima afgeleverd op juiste datum/tijd

Snel geleverd en vriendelijke bezorger

Duidelijke communicatie en snelle levering, mooie producten

Bomen gedumpt op straat

Levering snel en zoals afgesproken. Maar de boompjes zelf zijn beschadigd, en de bezorging ronduit huterig = op straat gemieterd, en de bezorger nam niet op toen ik terugbelde (na een gemiste oproep). Ik kwam er door een oplettende buur achter dat de bomen op straat waren gezet/gegooid.

Vriendelijke bezorger, netjes geplant en opgeruimd

Snelle bezorging en prachtige boom! Zeer tevreden!

Duidelijke webshop, super kwaliteit en vlotte levering met goede service!

Prachtige bomen tijdig geleverd zoals gemeld

3 weken geleden ook bomen besteld en alles perfect verlopen

Stipte levering

Levering correct afgehandeld

Snelle levering tot aan de voordeur. Kwalitatief goede bomen.

De halfe bestelling werd geleverd.maar waren niet tel bereikbaar.later goed opgelost.mooie planten

Halfe bestelling geleverd.chaufeur kan geen ned.dus snapt niet wat er gezegt wordt.bedrijf op zat niet tel bereikbaar.maak zonder overleg nieuwe bezorgafspraak.tweede bezorging was Oke .na aandringen beld het bedrijf.wel erg mooie planten.ik ben nog een terug gebeld.leuk gesprek en boden een kadobon aan van 25.euro.voor het ongemak.dit gesprek wordt erg gewaardeerd en de kadobon is erg fijn .

Correcte en snelle levering

Boom op afgesproken tijd geleverd. Heb gebruik gemaakt van plantservice. Zeer vriendelijke en correcte mederker heeft boom geplaatst, met tuinpalen vastgezet en speciale grond in pootgat.gedaan. Alles vakkundig uitgevoerd. Was zeer tevreden over de uitvoering van de klus.

Nette bezorging, bomen redelijk

Duidelijke website, strakke bezorging, vriendelijke bezorger, alleen enkele bomen waren in praktijk minder volgroeid dan de info op website deed vermoeden.

Gemengd

Communicatie verliep niet optimaal. Zowel de bestelling als bericht over de condities van het plantgat. Het planten door het bedrijf heeft op z’n zachts gezegd nogal wat nazorg nodig.

Goede communicatie, snel geleverd

Hoop dat de fruitleiboompjes het gaan doen.

Prachtige bomen supersnelle levering TOP

Uitstekend. Kersenbomen hebben een hooge qualteit. Bijna direkt naar de bestelling geleverd. Heel nauwkeurige uitleg op de webside. Daarom was het makkelijk bij dit groote aanbod de juiste boom te kiezen die voor onze tuin geschikt is. Echt en makkie!! Heel erg bedankt.

Eerlijke prijzen, snelle levering en goede kwaliteit. Sterk aan te bevelen. Al meermaals gekocht.

goede service

goede service en mooi op tijd

Alles netjes en goed afgeleverd en de bomen beginnen al mooi te groeien

Teleurgesteld

Ik heb en jonge tuin.. Maar ik neem allemaal boompjes van en goede grote om wat vorm en variatie te creëeren. Maar ik vond het boompje teleurstellend. Ik verwachte op zijn minstcen mooie vorm. En ook toen ik het de grond in zetten was het boompje nog 160cm ?

Mijn ervaring is prima.

Klantvriendelijk en goede uitleg.

Prima kwaliteit, service en prijs

Heb een treurwilg en enkele beukhaagplantjes besteld en die voldeden minstens aan de specs. De man die kwam leveren was correct en stipt en de prijs is dan ook nog eens goed. 5 sterren dus

Het zou beter kunnen..

We hebben voor bomenbezorgd gekozen omdat een vestiging in de buurt zit en ze een aanplant service hebben. Het uitzoeken van de bomen op locatie ging erg goed begeleid door een enthousiaste medewerker. Op de dag van aanplanten zelf ging het wat minder. Eerder gemaakte afspraken konden niet helemaal nagekomen worden. Ook de rotzooi die bij het uitladen van de bomen gemaakt was werd niet even opgeveegd. Ook leek het dat niet alle betaalde zakken met aanplantgrond gebruikt werden. Met wat meer focus kan het voor de klant allemaal een veel betere ervaring worden.

Heel tevreden

Een boom online bestellen was wel een beetje gek, maar vanwege omstandigheden geen mogelijkheid om naar een kweker in de omgeving te gaan Maar dit was een mooie oplossing, goede service. Boom werd goed ingepakt bezorgd met duidelijke instructie erbij Best kans dat we dit vaker doen, rechtstreeks van de grote kwekerij in je tuin

Goede prijs kwaliteit

De communicatie verloopt duidelijk en snel Alsook de leveringen zijn duidelijk doorgegeven en worden ook tijdig geleverd De leveranciers zijn steeds zeer vriendelijk en behulpzaam in het verder aanplanten en verzorgen van de bomen Top service

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk