De communicatie verloopt duidelijk en snel Alsook de leveringen zijn duidelijk doorgegeven en worden ook tijdig geleverd De leveranciers zijn steeds zeer vriendelijk en behulpzaam in het verder aanplanten en verzorgen van de bomen Top service
Beste Koen, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Eenvoudig besteld en goedkoper dan bij onze lokale bomenleverancier. Ik had boompjes besteld tussen 2 -2,5 meter, maar ze waren natuurlijk net krapaan 2 meten (met het topje), maar het was 2 meter, dus zoals vermeld ;) Nette levering en op tijd.
Beste Cynthia, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het heel belangrijk dat we klaar staan voor onze klanten. Zodra jullie vragen hebben dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zie titel. Heb al eerder (lei) boompjes bestel en goede kwaliteit
Beste Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij vinden het fijn om te horen da je opnieuw bij ons besteld hebt. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Boom snel geleverd en goed geplaatst
Beste Paul, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Een echte aanrader. Mooie planten en bomen die volgens afspraak bij je thuis zeer zorgvuldig worden afgeleverd.
Beste Rob, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Appelboom gekocht en aangeplant en na een week begon hij uit te lopen
Beste Wim, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, ook goed om te horen dat de appelboom al na een week een mooi beeld heeft gegeven. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snel en netjes boom gepland.
Beste Carla, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en leuk dat wij deze beoordeling hebben mogen ontvangen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Niets op aan te merken
Beste Paul, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het heel belangrijk dat we klaar staan voor onze klanten. Zodra jullie vragen hebben dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
duidelijke afspraken, goede tijdsplanning en hulpvaardige chauffeur / bezorger
Beste Erik, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We staan graag klaar voor onze klanten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, met hun vragen en eventuele problemen. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Duidelijke site, makkelijk te bestellen, prima afgeleverd
Op zondagavond besteld en woensdag geleverd. Communicatie over (aangepaste) bezorgtijd verliep efficiënt. Boom voldeed aan de specificaties zoals overeengekomen.
Beste Bastiaan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en snelle levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Levering was vlot en het boompje doet het hartstikke goed!
Beste Paula, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Jan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Allesvolgensafdpraak
Beste Willem, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het heel belangrijk dat we klaar staan voor onze klanten. Zodra jullie vragen hebben dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vlotte levering
Beste Mady Maes, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Fijn om te horen dat de bestelling vlot geleverd is. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goede levering. Mooie bonen. Alles volgens afspraak.
Beste meneer Drost, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De fruitbomen zijn heel mooi en staan slechts 3 weken na inplanting al in bloei. Levering zonder problemen. Top!
Beste Pieter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Wat goed om te vernemen dat de fruitbomen al mooi in bloei staan. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer vriendelijke klantenservice, flexibel en betrokken. Goeie service goeie bomen
Beste Liesbeth, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als op beide vlakken positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Graag contact opnemen om vraag te beantwoorde. Tel 0641018325
Beste Pascal, Bedankt voor je review, wij waarderen je feedback enorm. Telefonisch hebben wij contact gehad en wij zijn in afwachting van je reactie. Wij horen graag van je, zodat we met een passende oplossing kunnen komen. Groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Een 4 m perenboom gekocht, prima bezorging, prima info en hij begint uit te lopen!
Beste Hans Thijs, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren en goed om te horen dat de boom uit loopt. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Struiken waren groter dan ik verwacht had en snelle levering. Leveringsdag is de bezorger live te volgen wat ook super handig is
Beste Monique, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om onze klanten te laten weten wanneer ze ons kunnen verwachten, zodat hun er niet de hele dag voor thuis hoeven te zitten. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prima service en vriendelijke bezorgers
Beste Gerry, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren van zowel de chauffeurs die bij je hebben bezorgd als de service die wij verder aan je verleend hebben. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Hulpvolle vrolijke mensen.
Beste Anita, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons personeel als hulp vol hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prima communicatie en perfecte uitvoering van de order en het planten van de bomen. Uiterst tevreden!
Beste Henny, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Als er nog vragen zijn vernemen wij dat graag van je. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Op tijd geleverdingoede staat verzorgd en verpakt zoals t hoort.
Beste Kristel, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk