Uitstekende plant- en verzorgingsinformatie in de vorm van een magazine dat bij de boom werd geleverd. Zeer hulpvaardige bezorger. Alles was piekfijn voor elkaar. Ik zou bijna vergeten te melden dat de geleverde boom ook helemaal aan de verwachtingen voldeed….!
Beste Harry, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer vriendelijke chauffeur Kai! Goede kwaliteit bomen. Zeer degelijke feedback en goede plantenkennis van Mike! Ik apprecieer de kosteloze levering is vaak anders. Francis
Beste Francis, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren van zowel de kwaliteit die wij leveren als het personeel wat wij in dienst hebben. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Wij hebben 2 x gebruik gemaakt van de aanplant service. 1 treurwilg en 1 Japanse notenboom. De mensen zijn super aardig en doen netjes hun werk. En stipt op tijd, dat is ook heel fijn
Beste Anke, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren van de aanplanting. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goede communicatie, je kan makkelijk je leverdatum aangeven. Bomen zijn netjes geleverd met eem duidelijke aanplantinstructie. Kortom perfect!
Beste Robbert, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om onze klanten te laten weten wanneer ze ons kunnen verwachten, zodat hun er niet de hele dag voor thuis hoeven te zitten. Mocht het niet zo zijn leggen we het graag in overleg op een beschutte plek neer. Zodat de klant hier niet voor thuis hoeft te blijven en wij de bestelling kunnen afleveren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Fijne mensen met kennis van zaken. Wij zijn erg tevreden met de nieuwe aanplant. We krijgen ook veel complimenten van buurtbewoners.
Beste M.C. van der Putten, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat wij iets moois bij je hebben kunnen leveren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
snelle service en goede prijzen. zeer correcte afhandeling en een duidelijk plant instructie erbij
Beste Joost, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Veel keuze mooie bomen, overzichtelijke site. Wij kochten wat grotere bomen wat echt een meerwaarde was. Bestelling loopt super vlot, de tracking verloopt onwijs goed waardoor je op de 2 minuten weet wanneer je de voordeur moet opentrekken voor levering. Twee super vriendelijke jonge gasten die alles netjes hielpen dragen. Ps: de plantpakketjes met palen en aarde zijn echt wel heel makkelijk. PPS: nogmaals fijne ervaring om vriendelijke mensen bij levering te krijgen ipv de standaard koerier ervaring!
Beste Ward, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer goeden levering
Beste Peter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles loopt soepel. Zorgvuldige vriendelijk bezorger. Planten zouden meer vertakt mogen zijn
Beste Ronald, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prettig communicatie, duidelijk in levering, prettige bejegening door de persoon die mijn boom kwam leveren. Zeer tevreden.
Beste Yvonne, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer vriendelijke medewerker, dacht met ons mee over juiste plaatsing van de boom.
Beste Loek, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Het was de eerste keer dat we een boom online bestelden, maar waren blij verrast met de kwaliteit en de service. Dank jullie wel
Beste Hanny, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goed geholpen keurig de bestelling afgeleverd ziet er prima uit
Beste Arie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Op de website worden foto's van een mooie volle leilaurier getoond. Echter worden er leibomen van een zeer slechte kwaliteit geleverd. Er zitten nauwelijks zijtakken aan en volgens onze tuinman een zeer kleine kluit met nauwelijks wortels. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar (je moet altijd een bericht achter laten) en als er wordt teruggebeld/gemaild duurt dat 1 á 2 dagen. Ik heb Bomenbezorgd een voorstel gedaan om een extra boom te leveren zodat ik deze er tussen kan plaatsen maar tot op heden nog geen passende oplossing ontvangen. Ik ben niet tevreden en mocht er geen passende oplossing komen dan bestel ik hier nooit meer.
Beste Michiel, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Wij hebben met u meegekeken naar een passende oplossing en hebben hier contact met u over opgenomen. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe onze service ook kan zijn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima snelle levering, volgens afspraak.
Beste Nienke, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om onze klanten te laten weten wanneer ze ons kunnen verwachten, zodat hun er niet de hele dag voor thuis hoeven te zitten. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Heel snel en vriendelijk
Beste Didier, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Contact, levering en bomen prima. Aanplantpakket zou ik, wat prijs/kwaliteit betreft, volgende keer niet meebestellen. Nu extra aanplantgrond en langere boompalen zelf nog gehaald.
Beste Miranda, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We raden ons aanplant pakket aan om deze erbij te halen, dit geeft de stevigheid aan de boom. Dit zorgt ervoor dat de boom goed kan wortelen en kan zorgen dat die stevig in de grond komt te staan. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vriendelijke contacten gehad, zowel via mail, chat als telefonisch. Alhoewel de boompjes nog niet uitgelopen zijn, heb ik er het volste vertrouwen
Beste Karin Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We waarderen de feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We staan graag klaar voor onze klanten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, met hun vragen en eventuele problemen. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
top
Beste Pioter, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Levering perfect te volgen. Bomen werden op een professionele manier geleverd en vervoerd
Beste Nancy, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het fijn om onze klanten te laten weten wanneer ze ons kunnen verwachten, zodat hun er niet de hele dag voor thuis hoeven te zitten. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goede service goede prijs goed product
Beste Peter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. We proberen onze service zo goed mogelijk te verlenen :). Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Wij hebben drie leisierperen laten plaatsen en dat ging keurig op de afgesproken tijd. Wel vond ik dat het wat gehaast moest worden gedaan waardoor de bomen in eerste instantie niet diep genoeg geplant waren. Nadat we daar melding over gemaakt hadden hebben ze bij de volgende levering alles keurig recht getrokken en diep genoeg geplant. Ook de paaltjes naast de bomen stonden scheef maar gelukkig was ik erbij en konden we deze direct netjes recht neerzetten. Al met al zijn wij zeker tevreden en ook over de kennis over de bomen.
Beste Josien, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Het gehele traject van vinden , bestellen betalen niks op aan te merken. De levering gaat ook snel maar ten koste van de kwaliteit. Ik had 3 dakplatanen gekocht met een vierkant frame. Er waren takken afgebroken en van het frame zijn er meerdere gebroken. Ze zijn wel eenvoudig te vervangen maar dat hoeft niet nodig te zijn. Misschien iets minder snel leveren en de kwaliteit van het product hoog houden.
Beste Wilco, Bedankt voor uw review. We waarderen uw feedback enorm. Lichte schade heeft gelukkig niet vaak direct invloed op de verdere groei van de boom en zal vaak vanzelf weer herstellen. De kans van aanslaan zal ook niet gelijk afnemen. Graag ontvangen wij een foto van de boom om de schade te kunnen beoordelen en met een passende oplossing te komen! Groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
De bomen die wij ontvingen hadden geen kluit maar 1 enkele wortel en de bol had zeer korte en weinig takken. Grote kans dat ze niet aanslaan. De bezorging was prima.
Beste Hennie, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review te plaatsen. Telefonisch heb ik u geprobeerd te bereiken, maar kreeg helaas geen gehoor. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de geleverde boom. Helaas kan ik geen eerder contact over uw klacht vinden. Zou u foto's van de boom willen sturen, wij kijken graag met je mee zodat u tevreden bent. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
mooi product netjes verzorgd
Beste Hiliaire, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk