Hele mooie Portugese laurier leibomen besteld, al flink wat blad, fijne bezorger en heel fijn dat je online kunt volgen wanneer hij ongeveer voor de deur staat. Volgende bomen gaan we zeker weer bij hun bestellen
Beste Claudia Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Makkelijk bestellen, snelle levering! En bomen tot aan de tuin afgeleverd!
Beste Marcel, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Chauffeur was prima online te volgen
Beste Ruben, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om onze klanten te laten weten wanneer ze ons kunnen verwachten, zodat hun er niet de hele dag voor thuis hoeven te zitten. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Heel snelle en goede levering, met duidelijke instructies en uitleg!
Beste Estable, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Being French-speaking, I did not know the Dutch supplier. This is the second time I've ordered from them and I'm delighted. Very professional, the plants are at a fair price compared to what you can see in Wallonia. Deadlines are met. I already have several neighbors who will certainly also order some plantings!
Hello Frédéric, Thank you very much for taking the trouble to leave a review with us. We really appreciate your feedback. Great to hear that your experience with us was a positive one. We hope to serve you again in the future. We hope you enjoy your trees. Kind regards, Team | Bomenbezorgd.nl
Veel overleg geweest, wellicht wat te veel wijzigingen in activiteiten maar alles verliep soepel. Er werd hard gewerkt
Beste Jan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering na alle wijzigingen. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goed aangekomen doch gewoon op de oprit geplaatst zonder bellen goede prijs en kwaliteit vlugge levering
Beste Frans, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Graag nemen we het mee dat er niet is aangebeld bij jullie. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Hoi Hoi, Ik heb onlangs 4 Portugese laurier Tico leiboom 200 st besteld. Levering allemaal prima hoor. Ik vond alleen dat ze erg slap waren en een hele kleine kluit hadden. De verhouding is niet erg goed / Plant & kluit. Ook moest ik de rekken verstevigen omdat anders het dunne stammetje niet rechtop bleef staan. Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik nog niet zeker weet of de bomen het gaan redden. Ik heb mijn best gedaan . Ingeplant met vivimus en per boom 2 boompalen met band . En ook de rekken aan elkaar verbonden. Als extra heb ik ze ook nog aan de schutting bevestigd. Laten we het hopen !! Zeker zal ik jullie aanbevelen want ik kon deze bomen nergens meer bestellen . En jullie wel . Dus dat is positief. MVG Walter Wk Tuinen Vroomshoop 0653135739
Beste Walter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wat vervelend om te vernemen dat de bomen niet naar verwachting waren. Graag komen we in contact met je, zodat we goed met je mee kunnen kijken en naar een mogelijke passende oplossing kunnen mee kijken. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
makkelijk te bestellen, veel keuze, goede informatie, mooie boom
Beste Geertje, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Bij de keuze van een geschikte boom ben ik heel goed en uitgebreid geadviseerd en ook het moment van aanplanten zorgvuldig afgestemd. Ik vind het een superfijne service!
Beste Saskia, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan, omtrent de bestelling en levering. Wij leveren onze beste producten om iedereen zo blij mogelijk te kunnen maken. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ruim assortiment. Duidelijke website met prima informatie. Eigen bezorgdienst komt stipt op tijd door duidelijke track & trace. Geleverde bomen zien er goed uit.
Beste C.J. Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. We vinden het fijn om onze klanten te laten weten wanneer ze ons kunnen verwachten, zodat hun er niet de hele dag voor thuis hoeven te zitten. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. We wensen je veel plezier met jouw bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Leiboompjes op tijd geleverd. Keurig volgens afspraak in de grond gezet met het aanplantpakket.
Beste Ralf, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Super bezorgd , netjes, op tijd, tijdschrift erbijen hulp artikelen, allemaal keurig, heel tevreden ik zou bomenbezorgd altijd adviseren!
Beste Wendy, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat alles goed is verlopen en dat je ons zou aanbevelen. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie planten
Beste Gerrie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Na bestelling vond de bezorging al met een week plaats. Ik had gevraagd om de aanplantservice. Die kon helaas op de bezorgdag niet plaatsvinden i.v.m. ziekte van de desbetreffend medewerker. Jammer, maar begrijpelijk. Gelukkig werd er snel met mij een ander moment voor de aanplantservice ingepland, dit kon binnen een week na de bezorging van de bomen.
Beste Ellen, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat ondanks ziekte de aanplantservice alsnog snel uitgevoerd kon worden. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles is goed geregeld. Van de orderbevestiging tot en met de levering. Ook de bestelde bomen zagen er goed en perfect uit.
Beste Ben, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat vanaf het moment van bestellen tot het moment van levering alles goed is verlopen. Graag staan we in de toekomst nog een keer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Top georganiseerd en zeer behulpzaam. Mooie steeneiken in leivorm geleverd. Al zeer ontwikkelde bomen.
Beste Heidi, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de Steeneiken naar tevredenheid zijn geleverd. Wij wensen je veel plezier met de Steeneiken. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Leveren volgens afspraak, mooie producten die netjes gebonden zijn, duidelijke website om je keuze te maken en goeie track en trace. Je weet precies waar jullie zijn en hoe laat de bezorging komt. Je krijgt ook een folder met uitleg over hoe je je struiken het best kan planten. Goed geregeld allemaal.
Goedemiddag, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Goed om te horen dat de Track & trace veel duidelijkheid over de bezorging geeft. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de struiken goed zullen aangroeien. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De vriendelijke bezorger leverde de planten in de achtertuin en hij hielp om de planten op de juiste plaats te zetten.. De planten zijn van goede kwaliteit en na 3 weken zie je dat ze al aangeslagen zijn. Het is fijn dat ze de bomen en struiken precies in mijn verlofdagen konden bezorgen.
Beste Chantal, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat de bezorging goed is verlopen en dat de chauffeur heeft kunnen helpen bij de levering naar de achtertuin. We wensen je veel plezier met je bomen en struiken. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prima geregeld, mooie bomen en fijn personeel!
Beste Frank, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer duidelijke omschrijving ontvangen , hoe te planten. prima service en snelle levering. zijn nu benieuwd naar het groeiproces
Goedemiddag, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat de omschrijving en extra informatie over het planten duidelijk zijn. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de planten goed zullen aangroeien. Graag staan we in de toekomst weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prijs / kwaliteit perfect en snelle en vriendelijke levering.
Beste Kurt, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Eerlijke en betrouwbaar, We hebben zelf telefonisch contact gehad en waren zeer zeer vriendelijk. De bomen en haag waren zoals beschreven. Heel correct! Zal deze site zeker in 8 houden
Beste Delphine, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat vanaf het bestelmoment tot het moment van levering alles goed is verlopen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de bomen en haag goed zullen uitlopen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Raad iedereen aan om een bestelling te plaatsen.
Beste Eric, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beetje later geleverd dan voorzien, maar men heeft mij op de hoogte gebracht dat het wat langer ging duren. Verder alles geleverd zoals afgesproken. Enkel nu nog wachten dat onze notenboom in de was raakt.
Beste Filip, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat ondanks de vertraagde levertijd, alles naar tevredenheid is verlopen. We wensen je veel plezier met je notenboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk