Hele mooie Portugese laurier leibomen besteld, al flink wat blad, fijne bezorger en heel fijn dat je online kunt volgen wanneer hij ongeveer voor de deur staat. Volgende bomen gaan we zeker weer bij hun bestellen

Top kwaliteit!

Makkelijk bestellen, snelle levering! En bomen tot aan de tuin afgeleverd!

Prima bomen waar we nog plezier van denken te hebben

Chauffeur was prima online te volgen

Super goede service!

Heel snelle en goede levering, met duidelijke instructies en uitleg!

Very good

Being French-speaking, I did not know the Dutch supplier. This is the second time I've ordered from them and I'm delighted. Very professional, the plants are at a fair price compared to what you can see in Wallonia. Deadlines are met. I already have several neighbors who will certainly also order some plantings!

prima maar misschien iets te doortastend

Veel overleg geweest, wellicht wat te veel wijzigingen in activiteiten maar alles verliep soepel. Er werd hard gewerkt

PRACHTIG

Goed aangekomen doch gewoon op de oprit geplaatst zonder bellen goede prijs en kwaliteit vlugge levering

Ik hoop dat ze aanslaan .......

Hoi Hoi, Ik heb onlangs 4 Portugese laurier Tico leiboom 200 st besteld. Levering allemaal prima hoor. Ik vond alleen dat ze erg slap waren en een hele kleine kluit hadden. De verhouding is niet erg goed / Plant & kluit. Ook moest ik de rekken verstevigen omdat anders het dunne stammetje niet rechtop bleef staan. Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik nog niet zeker weet of de bomen het gaan redden. Ik heb mijn best gedaan . Ingeplant met vivimus en per boom 2 boompalen met band . En ook de rekken aan elkaar verbonden. Als extra heb ik ze ook nog aan de schutting bevestigd. Laten we het hopen !! Zeker zal ik jullie aanbevelen want ik kon deze bomen nergens meer bestellen . En jullie wel . Dus dat is positief. MVG Walter Wk Tuinen Vroomshoop 0653135739

Mooie boom, keurig bezorgd, heldere plantinstructie

makkelijk te bestellen, veel keuze, goede informatie, mooie boom

Supergoed verzorgd, blij mee!

Bij de keuze van een geschikte boom ben ik heel goed en uitgebreid geadviseerd en ook het moment van aanplanten zorgvuldig afgestemd. Ik vind het een superfijne service!

Ruim assortiment. Duidelijke website met prima informatie. Eigen bezorgdienst komt stipt op tijd door duidelijke track & trace. Geleverde bomen zien er goed uit.

Op tijd en netjes

Leiboompjes op tijd geleverd. Keurig volgens afspraak in de grond gezet met het aanplantpakket.

Super bezorgd , netjes, op tijd, tijdschrift erbijen hulp artikelen, allemaal keurig, heel tevreden ik zou bomenbezorgd altijd adviseren!

Duidelijke communicatie

Mooie planten

Goede service en snelle bezorging

Na bestelling vond de bezorging al met een week plaats. Ik had gevraagd om de aanplantservice. Die kon helaas op de bezorgdag niet plaatsvinden i.v.m. ziekte van de desbetreffend medewerker. Jammer, maar begrijpelijk. Gelukkig werd er snel met mij een ander moment voor de aanplantservice ingepland, dit kon binnen een week na de bezorging van de bomen.

Betrouwbare leverancier.

Alles is goed geregeld. Van de orderbevestiging tot en met de levering. Ook de bestelde bomen zagen er goed en perfect uit.

Top organisatie en zeer behulpzaam

Top georganiseerd en zeer behulpzaam. Mooie steeneiken in leivorm geleverd. Al zeer ontwikkelde bomen.

Betrouwbaar

Leveren volgens afspraak, mooie producten die netjes gebonden zijn, duidelijke website om je keuze te maken en goeie track en trace. Je weet precies waar jullie zijn en hoe laat de bezorging komt. Je krijgt ook een folder met uitleg over hoe je je struiken het best kan planten. Goed geregeld allemaal.

Topper

De vriendelijke bezorger leverde de planten in de achtertuin en hij hielp om de planten op de juiste plaats te zetten.. De planten zijn van goede kwaliteit en na 3 weken zie je dat ze al aangeslagen zijn. Het is fijn dat ze de bomen en struiken precies in mijn verlofdagen konden bezorgen.

Prima geregeld, mooie bomen en fijn personeel!

perfecte communicatie , snelle levering en mooi product

Zeer duidelijke omschrijving ontvangen , hoe te planten. prima service en snelle levering. zijn nu benieuwd naar het groeiproces

Supersnel , goed product

Prijs / kwaliteit perfect en snelle en vriendelijke levering.

Zeer vriendelijk

Eerlijke en betrouwbaar, We hebben zelf telefonisch contact gehad en waren zeer zeer vriendelijk. De bomen en haag waren zoals beschreven. Heel correct! Zal deze site zeker in 8 houden

Snelle levering en goede kwaliteit.

Raad iedereen aan om een bestelling te plaatsen.

Goede service!

Beetje later geleverd dan voorzien, maar men heeft mij op de hoogte gebracht dat het wat langer ging duren. Verder alles geleverd zoals afgesproken. Enkel nu nog wachten dat onze notenboom in de was raakt.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk