zeer goed

Voordat ik mijn bestelling plaatste van de amberboom wilde ik eerst nog een aantal dingen weten. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en het personeel was vakbekwaam. De boom werd bezorgd door een deskundige medewerkster op het afgesproken tijdstip. De boom ziet er goed en mooi verzorgd uit.

Mooi product, goede klantenservice. Goed geleverd

De meerstemmige sneeuwbal ziet er goed uit. Klantenservice is snel en denkt goed mee. Goede uitleg krijg je meegeleverd. Logistiek top geregeld.

Op verkeerd adres bezorgd.

De bestelling is op het verkeerde adres bezorgd. Bomenbezorgd heeft wel achterhaald op welk adres maar ik moest het zelf gaan ophalen. Als compensatie een cadeaubon ontvangen.

Super snel

Top levering en super snel. Dame verricht top werk. En de prijzen zijn formidabel

Prima prijs/kwaliteitverhouding en super klantvriendelijk

Prima prijs/kwaliteitverhouding en super klantvriendelijk

Mag ik 6 sterren geven?

Ruime keuze op de website, betaling, levering alles zéér vlot. Levering spreekwoordelijk aan de achterdeur. Stoer en gezonde bomen aan faire prijs. Geen idee hoe jullie nog kunnen verbeteren? Doe vooral zo verder!

Perfecte communicatie en service

Perfecte communicatie en service

Koop uw boom bij bomenbezorgd.nl

De bestelling van mijn leiboom (olijfwilg) ging zeer eenvoudig (wel even gebeld of ie idd op voorraad was). De levering was conform afspraak en met de track/trace van de bestelling kon ik exact zien hoe laat de boom werd afgeleverd. De kwaliteit van de boom voldoet aan mijn eisen. Ook de 2 palen en de zak met voeding werd keurig meegeleverd. Al met al een reden om de volgende keer weer voor bomenbezorgd.nl te kiezen

Zeer tevreden over de dienstverlening

Mijn bestelling werd netjes geleverd. En ook heel snel. En nu hopen dat de planten het goed gaan doen

Keurig bedrijf

Voor de 3e keer bomen besteld keurig geleverd en snel ook het plaatsen van bomen was keurig

Top en snel geregeld allemaal.

Snelle en goed verpakte bezorging. Met handleiding voor het planten er bij. Vriendelijke bezorgster. En je wist precies hoe laat de bezorgster er zou zijn.

Mooie struiken, prima levering.

Drie 'krentenboompjes' besteld. Na drie dagen werden ze bezorgd. Super vriendelijke bezorger. Ik hoop dat de struikjes nu snel uit gaan lopen!

Snel geleverd en mooie planten

Zeer goede ervaring

Snelle en correcte levering

Alleen de levering om 6.00 smorgens was we even schrikken. Voor de rest is het nu afwachten of onze boom blaadjes krijgt.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en hele fijne service...

TOP!

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs Afspraak voor levering werd correct nageleefd. Kortom, niets negatiefs te melden Zeer betrouwbare firma

Gewoon goed

Besteld tegen acceptabele prijs, geleverd zoals ze beloven.vriendelijke en behulpzame bezorger. Gewoon goed

mooi op tijd volgens afspraak

Net bedrijf, goede communicatie. Komt afspraken na.

Vlotte levering, goede bomen

Duidelijke site met goede informatie, bomen vlot geleverd en met goede instructied. Zeer tevreden

Uitstekende service.

Super service

De leibomen kwamen netjes op tijd en alle materialen zaten er netjes bij als ik wat nieuws bestel doe ik dat zeker hier!

Keurige levering, goed produkt, fijn contact. Tot de volgende bestelling!

Goeie kwaliteit

Geleverd volgens afspraak

Na een duidelijke overeenkomst, snel en vakkundig bezorgd en geplant.

De communicatie over de bezorging is helder. De bezorging is te volgen. De beplanting ging in goed overleg. Nu wachten tot de boom ( lijsterbes) aanslaat.

Heel tevreden!

De bomen zijn zoals beschreven op de website. Ook de levering verliep helemaal volgens afspraak. Via whatsapp is ook de klantendienst prima bereikbaar voor eventuele vragen.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk