Prima afhandeling van mijn bestelling van de 2 bezorgdebomen.
Beste Ada, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles perfect en optijd
Beste Maarten, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Vriendelijke bezorger kon het perfect volgen via de app echt een aanrader voor iedereen ben er blij mee met de service.
Beste Henk, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn dat je blij bent met onze service en dat de app een aanrader is. Wij hopen in de toekomst nog iets voor je te kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik heb gekregen wat ik bestelde,maar!! De boom had wel al veel schade van het transport, takken die mooi waren hingen er afgebroken nog aan erg jammer want ik bestelde een oude boom zodat ik gelijk wat boom zou hebben .
Beste John, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat de boom bij levering is beschadigd. Beschadigingen tijdens het transport hoeven niet direct invloed te hebben op de aangroei van de boom. Mocht de boom door deze beschadigingen niet goed uitlopen, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik heb groene vingers en wou meteen al een paar Toscanen op grootte. Die kreeg ik mooi in pot , goed onderhouden EN al perfect opgeknipt om ze te laten uitlopen, wat nu volop aan het gebeuren is. Mijn buren hebben mijn voorbeeld gevolgd.
Goedemiddag, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat groene vingers hebt en dat de Toscaanse Jasmijn nu volop aan het uitlopen is. Hopelijk kunnen we in de toekomst iets voor je betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De door mij bestelde boom werd snel geleverd. Ik had bij de bestelling aangegeven gebruik te willen maken van de service om de boom te laten plaatsen. Bij de levering van de boom werd deze dus ook direct op de door mij aangeven plaats geplant. Al met al zeer tevreden.
Beste Sabrina, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de boom snel is geleverd en dat deze naar tevredenheid is aangeplant. Wij wensen je veel plezier met deze boom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Gemakkelijke website, goede omschrijving die overeenkomt met wat je geleverd krijgt, mooi bewortelt en vertakt materiaal
Beste Johan, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de planten mooi bewortelt en vertakt zijn geleverd. Wij hopen in de toekomst nog iets voor je te kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer goede klantenservice, perfecte bezorging, hele goede kwaliteit!
Beste Christine, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog iets voor je betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Overzichtelijke site Bestelling snel geleverd & Keurige bezorgdienst Bestelling : een aantal groenblijvende haagelementen tbv privacy Vanwege dat het niet helemaal aan de verwachting en vooraf ingewonnen info voldeed, zijn we er middels uitstekend overleg ( contactpersoon Catharina ) tot een prima oplossing gekomen. MET DANK !!!
Beste Miriam, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat ondanks de kwaliteit niet naar wens was, we tot een passende oplossing zijn gekomen. We willen je veel plezier wensen met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Twee leibeuken besteld en prima op de hoogte gehouden voor wat betreft bestelling en levering. Aangezien de aanplantgrond vergeten was om bij te leveren telefonisch overeengekomen dat ik dat in de buurt zou kopen. Een credit nota zou volgen en het bedrag terug gestort op de rekening. Dat is na bijna 2 weken en 2 telefoontjes en een email helaas nog niet gelukt. Anders was de score hoger geweest.
Beste Neander, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat bij levering de aanplantgrond niet geleverd is. Het verwerken van de credits heeft in deze periode bij ons iets langer geduurd. Wij hopen in de toekomst nog iets voor je te kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Arno, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen in de toekomst iets voor je te kunnen betekenen en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prima materialen planten bomen. Klantenservice is optimaal en service bereid ook om een bestelling vlak voor vertrek nog even aan te passen. Daar kan menige collega in de planten en bomen een voorbeeld aan nemen
Beste Peter, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat bestelling voor levering nog aangepast kon worden. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog iets voor je betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik heb een laurier leiboom online gekocht. Het bestellen en leveren zijn prima verlopen. Daarnaast was de leiboom prima van kwaliteit.
Beste Rein, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat het bestellen en leveren goed zijn verlopen en dat de leiboom van goede kwaliteit was. Wij hopen in de toekomst iets voor je te kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke aflevering van mooi product
Beste Johan, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
voldeed geheel aan de verwachting
Beste Petra, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De eerste boom voor onze nieuwbouwtuin is door bomenbezorgd.nl snel en zorgvuldig geleverd. De nieuwbouwwijk staat nog niet in google maps, dus is een uitgebreide instructie toegevoegd voor de bezorger; hij reed direct naar de aangewezen locatie waar wij de boom in ontvangst namen. Erg blij mee.
Beste Katelijne, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn dat ondanks de nieuwbouwwijk nog niet in Google maps staat, de levering goed is verlopen. Wij hopen dat we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Bestellen en ophalen was allemaal prima. De planten zien er goed uit.
Beste Henk, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn dat het bestellen en ophalen allemaal goed is verlopen. Wij hopen in de toekomst iets voor je te kunnen betekenen en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering, mooie bomen. Top service met een mooi aanplant boekje erbij.
Beste Mandy, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je tevreden met de service. Wij hopen in de toekomst iets voor je te kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie kwaliteit
Beste Janita, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Jammer dat er een mooie zij tak isafgebroken.
Beste Richard, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat er bij levering een zij tak is afgebroken. Dit hoeft niet altijd direct invloed te hebben op de aangroei van de boom. Mocht de boom toch niet goed aangroeien, kun je altijd contact met ons opnemen en kijken we graag met je mee. Wij hopen in te toekomst nog iets voor je te kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik had twee leiboompjes en een heg gekocht. De levering was goed gepland op vrijdag en ik kon de chauffeur volgen. De levering zag er goed uit. Zowel de boompjes als heg (kale wortel) zag er prima uit. Nu maar hopen dat met het naderende voorjaar het pakt en mooi gaat groeien en bloeien.
Beste Jeroen, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de levering naar tevredenheid is geleverd en de chauffeur ook goed te volgen was. Wij hebben er allen vertrouwen in dat de bomen en de heg goed zullen aangroeien, mocht dit niet zo zijn kun je altijd contact met ons opnemen. We wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
goed geanticipeerd op slecht weer; goed gecommuniceerd mbt aflevering
Beste Dick, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat ondanks het slechte weer alles goed is verlopen en de communicatie hierin duidelijk was. Wij hopen in de toekomst nog iets voor je te kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles top!!!
Beste Tamara, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik was wat sceptisch om leibomen via internet te bestellen, zonder ze in het echt gezien te hebben. Gezien deze scherp geprijsd zijn bij Bomenbezorgd en het daarmee te veel geld scheelde, toch besloten om de gok te wagen. De bomen voldeden precies aan de omschrijving op de site. Erg blij mee en top dat ze deze met eigen chauffeur kwamen brengen. Ik kan het iedereen aan beelden en als ik straks wederom planten nodig heb zal ik zeker ook bij Bomenbezorgd kijken wat ze te bieden hebben.
Beste Joost, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de kwaliteit en omschrijving voldeden aan de omschrijving op onze website. Leuk dat je ons aanbeveelt en hopelijk kunnen we in de toekomst iets voor je betekenen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
snel en correct geleverd
Beste Harry, Hartelijk dank dat je de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat de ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk