Goede bezorgservice

Fijn bedrijf met duidelijke communicatie. Nu paar keer bestelling geplaatst. Door track and trace duidelijk qua bezorging en altijd vriendelijk personeel

goed in meerdere opzichten

De bomen arriveerden keurig op tijd. Plezierige bezorger. Bomen zagen er prima uit. En dan ook nog een brochure met plant instrructies (mij wel bekend, maar toch) Dus: lof! wel had ik op; de website van De Batterijen niets over accessoires gevonden, anders zou ik nog een paar palen besteld hebben. (Heb me weten te redden)

Zeer tevreden over Bomenbezorgd

Ik heb een Hymalayaberk besteld, afmeting klopte precies zoals besteld, werd zeer professioneel geplant, ben zeer tevreden en zal zeker mijn volgende boom bij hen bestellen.

We hebben 3 prachtige platanen gekocht

Zelf afgehaald. Heel goed geholpen. Ik ga nog wat meer bomen bestellen. Groet. Bert Loozen

Zeer tevreden!

Goede kwaliteit en de bezorging is goed te volgen. Zeker een aanrader!

Alles volgens afspraak. Erg tevreden

Goede communicatie over bezorging

Geheel volgens toezegging bezorgd, met een glimlach. Struiken zien er goed uit maar zijn nog in de winterstand dus geduld is een schone zaak

Betrouwbaar en snel bedrijf met prima informatieve website

Zeer goede website met meer dan volledige beschrijving en uitleg. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger die nog een woordje extra uitleg gaf.

Aanrader!

Leuke site, snel bezorgd, vriendelijke bezorger met handige infobrochure. Topservice

mijn ervaring met bomenbexirgd is in 1 woord geweldig

Voor de eerste keer heb ik een boom besteld bij bomenbexorgd, ik vond het heel spannend wat ik kreeg met betrekking tot de kwaliteit De boom grote viel een beetje tegen maar ik hoop dat de boom goed aanslaat ben erg benieuwd.

Mooie boom voor een nette prijs

Mooie boom ontvangen, zorgvuldig verpakt en afgeleverd door vriendelijke medewerkers.

Top service , heel vriendelijk en vlekkeloos geleverd ! Aanrader

Goede kwaliteit en netjes verpakt en bezorgd.

Snel geregeld en vriendelijk personeel

Zie hierboven

Prijs viel dus mee, aanplantservice viel tegen

Ik heb voor mijn leibomen (met aanplantservice) verschillende offertes gevraagd en bomenbezorgd had veruit de scherpste prijs. Ik stuurde ook vooraf (2x: voor en na bestelling) duidelijke foto's door die illustreerden dat de toegang tot het terrein ietwat moeilijk was. Geen probleem zei men mij. Bij levering ging het toch mis. Eerst wou men leveren toen er 15 cm sneeuw lag. Ik heb de dag voordien gelukkig gebeld om dit te melden en de levering werd uitgesteld. Toen de Bomenbezorgd een week later langs kwam was de leverancier helemaal alleen. Hij zei me echter dat het aanplanten niet hem alleen zou lukken. Een passend alternatief kwam er niet. Ik bood aan om te helpen, maar dat mocht niet. Na heeeel veeeel aandringen heb ik hem toch geholpen met het uitladen, verslepen en planten. Na een uurtje of twee helpen was alles toch in orde. Ik wil hiervoor de schuld niet bij de bezorger leggen want dit leek echt wel veel werk om zomaar even alleen te doen in de voor hem voorziene tijd. Prijs viel dus mee, aanplant-service viel tegen. Of de boompjes goed groeien zal ik pas over enkele maanden weten.

Slechte aanplantservice

In oktober 2021 drie leibomen besteld die niet goed aansloegen. Elke keer moesten we het opnieuw aankijken en elke keer bleven ze kaal. Uiteindelijk in oktober 2023 een ander soort besteld met bijbetaling voor het prijsverschil, ook weer met aanplantservice a 390 euro totaal. De vervangende bomen hebben eerst plat in de tuin gelegen want de man was gevallen en kon op dat moment niet tillen en aanplanten. Kan gebeuren dus bij levering hebben wij de bomen van de wagen afgehaald en op zijn advies plat in de tuin neergelegd. Bij aanplanting, ruim 3 weken later pas, werd er over een boom meteen enorm moeilijk gedaan omdat volgens de man van BB de plek te klein was voor de boom (let wel de boom uit 2021 werd omgeruild dus oude er zelf uitgehaald en nieuwe er die dag in). Dus zelf extra tegels ter plekke er uit moeten halen. Bij de andere 2 bomen werd de kluit half boven de grond gelaten met de wortels bloot. Hij stampte er wat op en zei dat hij het niet beter kon krijgen. Aangegeven dat het gat dan wat dieper gegraven moest worden maar dat deed hij niet. Het is ook raar dat er maar een persoon komt om de bomen te leveren en plaatsen omdat ze te zwaar zijn om evt. hoger of lager te plaatsen in het gegraven gat. De palen en de bomen zijn scheef neergezet en er is een enorme troep en modderbende achtergelaten. Hij plaatste maar 3 stokken van het aankoppelset (rooster van leiboom heeft er 6 en koppelset ook). Aangegeven dat wij er graag 6 willen reageerde hij boos dat hij het helemaal zat was. Alle stokken zaten scheef en nu zijn ze er met de wind allemaal uitgevallen. Gebeld met klantenservice tijdens en na de aanplanting, maar ze zijn niet ontvankelijk voor onze klachten. Na overleg vanwege behoud groeigarantie, alles zelf op moeten lossen. Kortom, slechte aanplantservice en zonde van je geld, beter doe je het zelf. Niemand wil gedoe maar het was een grote onvriendelijke chaos. Wij willen ons geld van de aanplantservice terug. Maar helaas willen ze dat niet geven.

Rekening gehouden met winterse weersverwachting werd levering uitgesteld. Dat is alleen maar goed voor de fruit leibomen. De fruit leibomen kwamen uiteindelijk volgens afspraak aan. De bomen waren in zeer goede staat. De bomen werden vakkundig op locatie voorbereid. Kan niet wachten hoe de fruit leibomen zich gaan ontwikkelen

Netjes bezorgd, boom wel groter dan besteld.

Prima bezorgd en een nette boom. De boom was alleen wel 30 cm groter dan besteld.

snelle correcte levering

de Amberbomen waren al mooi op lengte, bij de omschrijving stnd 3 á 4 m en ze zijn werkelijk 4 m, dat is heel netjes.

goed afgeleverd

goed bedrijf

Perfect optijd geleverd

Bomen werden op afgesproken tijd geleverd. Kreeg nog advies/uitleg van chauffeur. Verder zagen de bomen er goed uit.

Makkelijk en goed geregeld!

Wij hebben al meerdere keren een bestelling gedaan. Prijs/kwaliteit prima service geweldige je wordt via mail goed op de hoogte gebracht en bij levering hoef je niet aanwezig te zijn. Soms komen ze zo vroeg dat je de deur open doet en alles staat netjes op zijn plek met genoeg informatie hoe en wat te doen qua plant proces. (Wij kiezen ervoor om alles zelf te planten) Dus voor ons reden genoeg om onze bestellingen te blijven plaatsen.

prima kwaliteit geleverd

prima kwaliteit geleverd

Ik blijf bestellen...

Ik blijf bestellen (grote enkele bomen voor de verjaardag)... zegt genoeg toch... :-)

Prima service en betrouwbaar

Deskundige klantenservice. De bezorging verliep prima. Vriendelijke bezorger en bomen worden vakkundig geplant.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk