Goede communicatie over levering, geleverd tot in de tuin
Beste Fre, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Super fijn om te horen dat je de communicatie als fijn hebt ervaren.. Leuk om te lezen dat je ons zo aanbevelen.. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De boom kwam keurig op tijd met een uiterst vriendelijke bezorger.
Beste Gerda, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Super fijn m te horen dat alles fijn en op tijd is verlopen. Leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.n
duidelijke site, betrouwbaar, goed op de hoogte gehouden tot en met tijdstip levering en aardige chauffeur. Blij met onze nieuwe bomen!
Beste Wendy, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Super fijn m te horen dat alles fijn is verlopen. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
IK kan maar 5 sterren geven maar dat is niet genoeg. Ik kreeg een prachtige boom .Ik raad deze mensen
Beste Annemarie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Super leuk om te horen dat je een prachtige boom hebt ontvangen en dat je super tevreden bent met de boom. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen en goed in het blad. Goede handleiding en uitleg.
Beste Marie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg vervelend om te vernemen dat er wat fout is gegaan bij de levering. We hebben even telefonisch contact gehad over de levering en zijn tot een passende oplossing gekomen. We hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Een vriendelijke juffrouw aan de telefoon vertelt dat de bomen op een ander adres zijn bezorgd. We hebben ze zelf moeten ophalen en dat was vervelend. Ik heb excuus gekregen maar vindt het wel jammer zo naderhand. De bomen zijn goed.
Gemakkelijk besteld, snel geleverd, goeie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.
Beste Daniella, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief en op tijd hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Het bestellen ging supermakkelijk en via de caht goed advies. Ik kons zelf niet aanwezig zijn bij het plaatsen, maar met een aantal foto's hebben zij dat perfect gedaan! Dank!
Heel fijn , overzichtelijk , duidelijk, vriendelijk , bezorgen tot aan de deur , goed product ! Bedankt
Beste Roelie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als snel en correct hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons aan aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelde fruit bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Reeds 2 maal besteld. Vlotte, makkelijke website. Heldere comunicatie. Tevreden klant.
Beste Jonas, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als fijn hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons aan aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelde fruit bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.n
Snelle en correcte levering. Prijs/kwaliteit verhouding aan de hoge kant
Beste Kees, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als snel en correct hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons aan aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelde fruit bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie kwaliteit bomen, snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijke bezorger. Echt een heel goed product en service!
Beste Miranda, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als fijn hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom. Plant service ook prettig
Beste Joris, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als fijn hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons aan aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelde fruit bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit. Goede track en trace. Eenvoudig besteld!
Beste Petra, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het fijn om onze klanten zo snel mogelijk te laten weten wanneer we langs komen. Doordat je vanuit ons een track and trace ontvangt, kun je precies zien hoeveel klanten er nog voor je zijn en of de chauffeur al in de buurt is. We wensen je veel plezier met de meerstammige steeneik. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zoals afgesproken
Beste Erwin, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief en op tijd hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelde Laurierbomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik heb een zelfbestuivende appelboom gekocht voor de verjaardag van mijn man. Deze is keurig afgeleverd en geplant op het afgesproken tijdstip. Het wachten is nu op de bloesem in het voorjaar en de eerste oogst over een jaar, maar tot op heden heel blij met de boom en service!
Beste Willemijn, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als gemakkelijk en positief hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Boom mooi op tijd geleverd en een prachtige boom. 1 ding, ik vond het nogal apart om te zien dat 1 jongen zo’n zware boom met een grote zware kluit alleen van de vrachtwagen moet tillen. Voelde niet fijn dus mijn man heeft geholpen.
Beste, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het fijn om te horen dat je de levering van de bestelling goed hebt ervaren. Er word goed gekeken of de bomen die geleverd worden met 1 of 2 personen geleverd moeten worden. We wensen je veel plezier met de Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Zeer correct en prima service.
Beste Appie, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als gemakkelijk en positief hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelde bomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De website ziet er duidelijk en aantrekkelijk uit. De informatie is goed en er wordt telefonisch vriendelijk nadere info verstrekt, de informatie over de bezorging is duidelijk en wordt uitgevoerd zoals toegezegd. Fijn dat er aanplantgegevens bij zaten! Veel dank! Anne veldhuizen
Beste Anne, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het fijn om te horen dat je gemakkelijk op onze website kon bestellen. Leuk om te lezen dat je ons aan aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelde Lijsterbes. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering naar België. Netjes geplaatst tegen meerprijs met palen en voeding. Verder geen uitleg over snoeien of eventuele verzorging. Ook hele oprijlaan onder de modder. Dat niet is weggeveegd. Persoon was alleen en leek het druk te hebben dus verder maar niets over gezegd. Vanuit bedrijf lijkt het mij de betere optie een wagen met twee personen te sturen, gelet op gewicht en grote van bomen 250kg/ 4 meter dus daar kon de bezorger niets aan doen. De andere persoon zou dan ook even met de bladblazer de modder kunnen weg blazen. Gelet op bovenstaand zou ik er nog eens bestellen maar beoordeling 5 van 5 sterren is het net niet.
Beste Paul, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg vervelend om te horen dat de levering niet helemaal naar verwachting was. Normaal gesproken word de gevallen grond opgeruimd door onze chauffeur. We hopen je in het toekomst weer van dienst te mogen zijn . Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering goede kwaliteit van bomen en boekje erbij hoe teplanten zijn zeer tevreden echt aanrader
Beste Henk, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als fijn hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons aan aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelde bolcatalpa. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
subliem
Beste Bruno, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als fijn hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons aan aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de bestelde Leilaurieren. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Topkwaliteit en goede instructie, levering volgens afspraak.
Beste Ronald, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het fijn om te horen dat je de levering van de bestelling goed hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de groene beukehagen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Na de bestelling te doen, gelijk een mail ontvangen met alle info. Daarnaast krijg je de dag erop een mail met de leveringsdatum. Op de dag van levering kan je dan nog eens het pakket volgen tot op detail. (Heel fijn is dit). 5/5!
Beste Jarrith, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. We vinden het fijn om onze klanten zo snel mogelijk te laten weten wanneer we langs komen. Doordat je vanuit ons een track and trace ontvangt, kun je precies zien hoeveel klanten er nog voor je zijn en of de chauffeur al in de buurt is. We wensen je veel plezier met de bestelde Japanse sierkers. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Gewoon goed
Beste Edwin, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als fijn hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelde Zuil Amberboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Super aardige aanplanter, professioneel
Beste M, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als prettig hebt ervaren met de snelle levering. Leuk om te horen dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de boom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk