Uitstekende service

Goede communicatie over levering, geleverd tot in de tuin

Goed geregeld

De boom kwam keurig op tijd met een uiterst vriendelijke bezorger.

Hele proces van bestellen tot en met leveren top. Produkt ook top

duidelijke site, betrouwbaar, goed op de hoogte gehouden tot en met tijdstip levering en aardige chauffeur. Blij met onze nieuwe bomen!

palmboom

IK kan maar 5 sterren geven maar dat is niet genoeg. Ik kreeg een prachtige boom .Ik raad deze mensen

Bomen

Mooie bomen en goed in het blad. Goede handleiding en uitleg.

Prima service, mooie boom

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, goeie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Supermakkelijk en fijn

Het bestellen ging supermakkelijk en via de caht goed advies. Ik kons zelf niet aanwezig zijn bij het plaatsen, maar met een aantal foto's hebben zij dat perfect gedaan! Dank!

Heel fijn , overzichtelijk , duidelijk, vriendelijk , bezorgen tot aan de deur , goed product ! Bedankt

Niets op aan te merken

Reeds 2 maal besteld. Vlotte, makkelijke website. Heldere comunicatie. Tevreden klant.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Prijs/kwaliteit verhouding aan de hoge kant

Super blij & tevreden met onze nieuwe bomen

Mooie kwaliteit bomen, snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijke bezorger. Echt een heel goed product en service!

Mooi boompje

Mooie boom. Plant service ook prettig

Goed geregeld

Goede kwaliteit. Goede track en trace. Eenvoudig besteld!

Volgens afspraak

Zoals afgesproken

Goede service en mooi boompje!

Ik heb een zelfbestuivende appelboom gekocht voor de verjaardag van mijn man. Deze is keurig afgeleverd en geplant op het afgesproken tijdstip. Het wachten is nu op de bloesem in het voorjaar en de eerste oogst over een jaar, maar tot op heden heel blij met de boom en service!

Mooie boom, keurig geleverd.

Boom mooi op tijd geleverd en een prachtige boom. 1 ding, ik vond het nogal apart om te zien dat 1 jongen zo’n zware boom met een grote zware kluit alleen van de vrachtwagen moet tillen. Voelde niet fijn dus mijn man heeft geholpen.

Zeer correct en prima service.

Ik ben op alle fronten (plantmateriaal, informatie, service, bejegening) erg tevreden

De website ziet er duidelijk en aantrekkelijk uit. De informatie is goed en er wordt telefonisch vriendelijk nadere info verstrekt, de informatie over de bezorging is duidelijk en wordt uitgevoerd zoals toegezegd. Fijn dat er aanplantgegevens bij zaten! Veel dank! Anne veldhuizen

Snelle levering. Prima boom met garantie

Snelle levering naar België. Netjes geplaatst tegen meerprijs met palen en voeding. Verder geen uitleg over snoeien of eventuele verzorging. Ook hele oprijlaan onder de modder. Dat niet is weggeveegd. Persoon was alleen en leek het druk te hebben dus verder maar niets over gezegd. Vanuit bedrijf lijkt het mij de betere optie een wagen met twee personen te sturen, gelet op gewicht en grote van bomen 250kg/ 4 meter dus daar kon de bezorger niets aan doen. De andere persoon zou dan ook even met de bladblazer de modder kunnen weg blazen. Gelet op bovenstaand zou ik er nog eens bestellen maar beoordeling 5 van 5 sterren is het net niet.

Snelle levering goede kwaliteit van bomen en boekje erbij hoe teplanten zijn zeer tevreden echt aanrader

snelle en uitstekende service

subliem

Topkwaliteit en goede instructie, levering volgens afspraak.

Topkwaliteit en goede instructie, levering volgens afspraak.

Heel goede service

Na de bestelling te doen, gelijk een mail ontvangen met alle info. Daarnaast krijg je de dag erop een mail met de leveringsdatum. Op de dag van levering kan je dan nog eens het pakket volgen tot op detail. (Heel fijn is dit). 5/5!

Gewoon goed

Super snel en mooie olijfleibomen

Super aardige aanplanter, professioneel

Nijburgsestraat 53