Zeer prettig contact met enthousiaste jongelui die goed werk leveren

Werk werd op afgesproken tijd keurig uitgevoerd in overleg en aanvullende info werd spontaan geleverd. De kwaliteit van de bomen ziet er prima uit. Wacht met spanning op de uitloop.

duidelijke communicatie en denkt mee met oplossingingen

Wij hebben een aantal glansmispels besteld bij Bomenbezorgd. Voordat ik de keuze had gemaakt om bij hen de bomen te bestellen, heb ik een aantal webshops benaderd. Bomenbezorgd was in het begin al veel duidelijker in communicatie dan andere webshops. Toen we aangaven dat wij als laatste adres op een specifieke dag de bomen bezorgd wilden hebben, hebben zij goed naar ons geluisterd en ervoor gezorgd dat wij als laatste adres de bomen geleverd hebben gekregen. Wij zijn ook tevreden over de service van levering op de dag zelf. Al met al zijn we heel tevreden over Bomenbezorgd.

Prima service, geweldige kennis van zaken

Goede communicatie met de klant, hele vriendelijke bezorger met goede kennis van zaken!

Opnieuw zeer tevreden

In januari wilden we 2 leibomen planten in de tuin. We zijn weer uitgekomen bij Bomenbezorgd.nl. Zij hebben een duidelijke website waar alle informatie te vinden is en de informatie die er misschien toch niet staat wordt door hun persoonlijk verteld via de telefoon, app of mail. Vanwege de vorst werd de levering een paar dagen uitgesteld met een duidelijke uitleg waarom. Geweldige communicatie!!

Prima service!

Correcte levering, rekening houdend met de weersomstandigheden.

Goede service, vlotte levering en een goed advies d.m.v. bij geleverde documentatie!

Zie bovenstaande beoordeling. Vierenhalve ster, vijf sterren als de boom de vorst overleefd!

Perfect op tijd geleverd

Boom (Liquidambar Slender) is 4m10 ( op de website staat 3-4 m) en de kluit was stevig in jute en draad omwikkeld. Ook de boom was goed met een bamboestok stevig “bedraad” en is prachtig “vol” vertakt.

Prima geleverd en heel aardige hulp bij aanplanten.

Super vroeg geleverd en heel aardige tuinman/chauffeur . Hij had wel een heel druk schema van aanplanten die dag stond flink onder druk om de dag rond te krijgen.

Top service!

Bomen besteld, heel snel bezorgd! Contact met klantenservice verliep ook perfect....top, bedankt!

Goed en Goedkoop

Netjes aangeleverd in de achtertuin op verzoek

Alles zoals het hoort, helemaal tevreden

Alles zoals het hoort

Perfect moie boom

Perfect zoals ik besteld is geleverd en snelle levering,

Heel tevreden!

Goede communicatie, duidelijke offerte. Gekozen voor aanplantingsservice en heel tevreden over. Jonge man leverde prima service! Aanrader!

Goede prijzen en snelle levering! De boom werd bezorgd door een heel vriendelijke medewerker, die er alles aan heeft gedaan de boom op de gewenste plek te leveren. De boom is nog niet in bloei, dus we moeten nog even wachten om te zien hoe hij gaat worden.

Stipte levering, altijd vriendelijk!

Al 2 keer zeer positieve ervaring

Ik ben zeer tevreden over de service van bomenbezorgd.nl

De notenbomen werden snel en goed ingepakt bezorgd en met uitgebreide plantinstructies.

Goede communicatie, stipte en verzorgde levering, goede stevige boom en aanplant instructies. Zeer tevreden

Prachtige bomen en goede service

3 jaar geleden hier een aantal leibomen gekocht en deze doen het echt geweldig. Nu een Leiboom gewonnen met een leuke actie op fb en deze werd zelfs keurig thuisbezorgd . Wat een service en een hele vriendelijke bezorgster. Als ik nog eens een boom nodig heb dan weet ik wel waar ik deze zou kopen.

Superservice en superkwaliteit. Topbedrijf!

Geweldig!

Top kwaliteit, snel geleverd!

Een boom besteld, die snel werd geleverd en van prima kwaliteit was. De boom zelf zorgvuldig verpakt, de wortelkluit eveneens zeer zorgvuldig omwikkeld en afgeleverd door een zeer vriendelijke chauffeur. Een absolute aanrader, dit bedrijf.

Duidelijke info en top service

Duidelijke info op website. Levering was heel professioneel. Medewerker was heel vriendelijk, had tijd voor vragen, gaf info en plantte boom mooi waar we wilden. Wouter

Op tijd geleverd die werd vermeld , klant gerichte vriendelijke chauffeur en behulpzaam .

Keurige service

Netjes en snel geleverd. Bomen voldoen aan verwachting en wat op de website vermeld staat.

Zeer professioneel

Zeer professioneel van aankoop tot planten van mijn bomen is alles prima verlopen .

Goede levering van de bestelling

Snelle service zonder meerkost. Op een donderdag besteld en de week erop dinsdag geleverd. Prima volgens afspraak en fijn te volgen via Track&trace systeem. Zeker aan te raden. En nu wachten tot het voorjaar voor de eerste groene bladeren. Misschien een tip een duidelijkere weergave van de bomen op foto bij elke prijs, zo is het voor de klant duidelijker wat je ontvangt voor iedere prijs.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk