Afgeleverd produkt en levering waren uitstekend! Goede communicatie en correcte afhandeling.
Beste Philip, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle en vlotte levering! Bomen perfect in orde
Beste Delphine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw hoogstam plantaan bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een aanrader!
Beste Marie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima communicatie en levering . Hopelijk volgende lente mooie bomen.
Beste Hans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Gemakkelijke website. Duidelijk en track systeem + levering ook in orde. Prettige feesten!
Beste Nathalie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle en verzorgde levering
Beste Chris, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Olijfwilg leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Via de tracking code is het perfect te volgen wanneer de chauffeur langskomt. Dit was voor mij belangrijk omdat ik nog niet woon op het leveringsadres. Prijs/ kwaliteitsverhouding is uitstekend, kwalitatief mooie planten en ik apprecieer de gratis levering dit is zeker een pluspunt en een aanmoediging om nog een nieuwe bestelling te plaatsen!
Beste Francis, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bolvormige olijfwilgen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles top, goede prijs en mooie bomen netjes bezorgd
Beste Tanja, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw knotwilg bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen geleverd volgens afspraak. Goede communicatie over levering.
Beste Patrick, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Na de verkeerde maat boompjes besteld te hebben dat even doorgegeven, nieuw betaalverzoekje en alles netjes geregeld, snel bezorgd, netjes afgeleverd, mooie boompjes en info erbij! Wij zijn tevreden
Beste Elisa, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw fruitbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Inmiddels voor de derde keer leibomen bij Bomenbezorgd besteld, dat geeft toch wel aan dat wij zeer tevreden zijn
Beste heer/ mevrouw Geesink, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier Tico leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Correcte levering, snel antwoord op chats en mails
Beste Karin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
- Snel geleverd - mooie plant - goede handleiding - goede kwaliteit
Beste Femke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige krentenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vlotte levering door vriendelijke en behulpzame mensen! Top plantgoed!
Beste Pieter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik heb een uitermate prettige en doelmatige ervaring. Meer kon. ik niet verlangen. Gefeliciteerd !
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Italiaanse cipressen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vriendelijke man en op de aangegeven tijd voor de deur. Boom staat er nog recht overeind bij. Voorbijgangers waren enthousiast en namen gelijk folders mee.
Beste Roland, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw oude perenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een boom besteld en die is vlot geleverd
Beste Paul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alle beloftes worden waargemaakt
Beste Margot, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilaurieren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Kan deze firma aan iedereen aanbevelen!
Beste Ria, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De gratis kerstboom was erg klein en heeft een vreemde vorm. Dit terwijl de boom vorig jaar erg goed was en alle verwachtingen overtrof was het nu omgekeerd.
Beste Haike, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat u, niet tevreden bent met de kerstboom. Ik probeerde u te bellen, maar ik kreeg te horen dat het nummer niet in gebruik is. Wij streven altijd naar een tevredenheid van een 10. Wij komen graag met u in contact, om te kijken waar u niet tevreden over bent. Op deze manier kunnen wij dit meenemen als feedback. Wij horen graag van u. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
bomen zien er prima uit, maar ik had duidelijk aangegeven dat de bomen achter geleverd moesten worden. Dit zelfs dag van tevoren nog doorgegeven aan de klantenservice. Worden ze doodleuk op de oprit van onze buren gezet zonder dat die hier toestemming voor hebben gegeven
Beste Anne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat u, uw ervaring met ons als niet prettig heeft ervaren. Wij probeerden u te bellen, maar kregen uw voicemail. Onze excuses voor de levering. Wij gaan dit bespreken met onze chauffeur. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit graag. Ondanks deze mindere ervaring, hoop ik dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn, zodat wij kunnen laten zien hoe het wel moet. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
helemaal top en volgens afspraak. goede tips voor het planten gehad.
Beste Ferdinand, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilaurieren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zijn in een pot geleverd zodat ze niet gelijk geplant hoefden te worden daar we nog met het straten bezig waren. Nu de steeneiken in de grond staan ziet het geheel er prachtig uit.
Beste Rob, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw steeneik leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomenbezorgd heeft een uitgebreid aanbod. Mijn bestellingen kwamen toe zoals beloofd en zijn van goede kwaliteit.
Beste Arnout, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige krentenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Volgende keer bestel ik weer bij bomenbezorgd!
Beste Marja, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leihaagbeuk. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk