Vriendelijke medewerker die duidelijke uitleg heeft gegeven
Beste Henri, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Wij werden door de bezorger geweldig geholpen met het vast op de plek leggen van de bomen. Heel erg gewaardeerd
Beste Nelleke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel blij met de aankoop!
Beste Mat, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige steeneik. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Idem
Beste Jolanda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene beukenhaag. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De medewerker kwam exact op de afgesproken tijd en heeft met veel zorg de boom geplant. Ik zou Bomenbezorgd weer kiezen als ik wat nodig heb
Beste Elizabeth, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw walnotenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Als altijd prima geregeld en geod product.
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Dit is de 2de keer dat wij bomen bestellen incl aanplantservice bij bomenbezorgd. De bomen zijn van goede gezonde kwaliteit. De aanplantservice is fantastisch. Wederom een vriendelijke heer die bij ons de bomen heeft geplant en daarbij de nodige (snoei)tips geeft. Wij overwegen wellicht nog 1 boom te bestellen, wederom bij bomenbezorgd. De laatste - want helaas kan ik niet mijn hele tuin volzetten met bomen.
Beste Angela, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Alexander, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode beukenhagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zie hierboven
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene beukenhagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Van bestelling tot levering, een dikke 10 op 10!
Beste Atilla, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw grote appelboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom, goede plant instructies meegeleverd. Tijdig geleverd. Heel vriendelijk personeel.
Beste Inge, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw olijfboom laag vertakt. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bestelling was wel vroeg maar keurig op tijd.
Beste Harry, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewone krentenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zelfs voor bomen en planten geldt bijna vandaag besteld morgen in huis! Binnen een week hadden wij onze twee leibeuken al in de tuin staan. Bij aflevering waren we niet thuis, maar alles was netjes in de voortuin gezet. De werkbeschrijving hoe de bomen te planten lag netjes door de brievenbus. Deze handleiding is zo duidelijk dat het gewoon niet mis kan gaan.
Beste Simone, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leihaagbeuken. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
prima verzorgd
Beste Servaas, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Dik, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vanaf het begin duidelijk in keuze, bestelling, bezorging en verzorging. Chaufeur vriendelijk en service gericht. Boom in november geplant, nu nog afwachten of die in het voorjaar aanslaat maar heb daar het volste vertrouwen in.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw sierappel leiboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen op de afgesproken tijd bezorgd
Beste heer/ mevrouw Zijlstra, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilaurierbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nog even afwachten of de bomen ook werkelijk aanslaan, maar de service tot nu toe was prima
Beste Jenny, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse sierkers bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Levering van meerstammig krentenboompje met twee zakken potgrond. Mooie plant met enorme kluit die bijna niet te verplaatsen was.Voorzichtig de kluit verkleind met zorg voor de wortels, direct geplant in de tuin. Tevreden maar tamelijk duur in aankoop.
Beste Andre, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige krentenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel goede en fijne ondersteuning bij het kiezen van onze bomen. Lisanne gaf mij het juiste advies hierbij en informeerde wat de beste keuze zou zijn. Vlotte levering met een heel gemakkelijke opvolgingstool om te kijken waar de leverancier was. Zo kan je goed inschatten wanneer ze bij jouw thuis aankomen. De plaatser van de bomen was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Ik bestel hier zeker opnieuw als we onze tuin verder groen laten worden in de volgende fase.
Beste Christof, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige Portugese laurieren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het bedrijf is heel gemakkelijk te contacteren via mail en chat. Je krijgt direct duidelijke antwoorden op je vragen. Ook als er nadien vragen zijn, worden die heel nauwgezet beantwoord en opgevolgd. De levering gebeurt heel strikt en kan zeer goed gevolgd worden via een track and trace systeem. De bomen werden geplaatst door de firma. Bruno was heel vriendelijk en had goede kennis van zaken. Hij leverde nauwkeurig werk en zorgde ervoor dat er aan al onze eisen werd voldaan. De aanplantservice is zeker een aanrader!
Beste Liesbeth, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom werd snel geleverd en vakkundig geplaatst.
Beste Bas, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode Japanse sierkers. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boom uitgezocht en besteld incl. planten. Binnen een paar dagen had ik bericht wanneer de boom geleverd en geplant zou worden. Ik heb nog even gebeld met een paar vragen en dit werd prima uitgelegd. Op de dag zelf kon ik volgen waar de hovenier bezig was een hoe laat hij ongeveer bij ons zou zijn. De boom is geleverd en geplant en staat prachtig. Alles is keurig en netjes gedaan. De hovenier heeft nog enige tips gegeven over snoeien en onderhoud en gaf aan dat de 6 maanden garantie op de boom op 1 april inging en mocht de boom het niet doen komt er een nieuwe voor. Dit alles vinden wij gewoon TOP.
Beste heer/ mevrouw van den Berg, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw krentenboom meerstammig. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heb de afgelopen maanden mijn tuin geheel vernieuwd waarbij bomenbezorgd alles heeft geleverd en gedeeltelijk gepland. Ben heel erg tevreden over het resultaat.
Beste Theo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede snelle service, goede kwaliteit bomen
Beste Roy, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw zuil krentenboom en beukenhagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk