1 van de 4 amberbomen stond er niet zo fris op bij levering. Een zeer correcte tegemoetkoming gekregen in garantievorm. Kan dit enkel aanbevelen.
Beste Dennis, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Hopelijk zullen alle amberbomen goed aanslaan aankomend voorjaar. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Olijfwilgen zijn netjes geplaatst. Prima afgeleverd zoals afgesproken. Vriendelijk personeel.
Beste Barbara, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw olijfwilg leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bestelling op juiste tijdstip bezorgd en de bomen zien er TOP uit. Ook de uitleg op papier voor plaatsing van de bomen TOP
Beste Theo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bol olijfwilg bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super blij met de boom.
Beste Tom, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier Tico leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Omdat er bij ons in de buurt geen kwekerij is om bomen uit te kiezen heb ik via Bomenbezorgd de gok genomen. De communicatie is duidelijk en de bomen werden keurig op tijd bezorgd. Een bakwagen vol met top uitziende bomen en hagen.
Beste Marlies, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zeer correcte en betrouwbare site . Leveringstijd was zoals gepland Boom in perfecte staat afgeleverd. Kan ik zeker aan iedereen aanbevelen
Beste Ignace, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw treurwilg. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Paul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw glansmispel leiboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik had een lei stoofpeer en winter linde besteld. Na aflevering vond ik de afmeting toch wat klein en vroeg of t mogelijk was om de bomen te ruilen. Geen probleem. 3 dagen later de juiste bomen binnen . Goede service.
Beste Corine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Bart, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw winterlinde en roze vlambloem. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bezorger vertelde dat hij dol was op zijn baan, door al het groen en de blije ontvangers. Dat wil iedereen toch?
Beste Yvonne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima geregeld
Beste Cor, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom werd nog voor de afgesproken tijd bezorgd en dat was voor ons geen probleem. De boom is op de afgesproken plek in de grond gezet. We vonden het jammer dat we de overige aarde en grasplakken zelf moesten opruimen.
Beste Cees, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Wij streven er altijd naar om na het aanplanten de tuin netjes achter te laten, alleen voeren wij geen aarde of grasplakken af. Wij wensen u veel plezier met de leilaurier. Mocht u nog vragen hebben, mag u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Tot aan de deur en netjes geleverd. Duidelijke plantinstructies mee geleverd. Boom zoals omschreven.
Beste Brenda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw krentenboom meerstammig. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede communicatie en product naar wens
Beste Nico, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Elstar leiboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit van de planten Plantservice ok.
Beste Gabriel, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Magnolia Grandiflora solitair. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Uitstekende kwaliteit
Beste Dany, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boom is zoals in de omschrijving werd aangeboden, op tijd bezorgd, uitgebreide informatie erbij over het planten. Had er paaltjes, boomband en een zak grond bij besteld. Allemaal prima.
Beste Janneke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Anna Paulownaboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De photina op stam ziet er mooi uit
Beste Rien, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw photinia op stam. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit, en levering.
Beste heer/ mevrouw Mijnals, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zie bovenstaande
Beste Huib, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel goede kwaliteit snelle levering super vriendelijke chauffeur - SUPER !!!
Beste Ingrid, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Netjes en vriendelijk
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw zuil amberboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Jaap, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw aardbeienboom meerstammig. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering, mooie bomen en duidelijke aanplant instructies. We zijn heel erg tevreden!
Beste Tabitha, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw amberboom haagelementen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super mooie planten.
Beste heer/ mevrouw Gerritsen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen en Rododendrons. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk