Mooi op tijd en verzorgd + heel vriendelijke bezorgster.

Betrouwbaar in bestelling en in aflevering.

Over bezorgdatum was goed overleg mogelijk. En aflevering vond plaats volgens afspraak. Door bezorger netjes op de afgesproken plek neergelegd.

prima, prima, prima!!!!

Heel fijne eerste ervaring. Ik had een dakplataan besteld en deze werd na een paar dagen zorgvuldig geleverd, samen met het planpakket. Track & trace is top, alsook de bezorging en contact. Aanrader!!!!

Hele goede service.

Mooie bomen. Conform afspraak op tijd geleverd.

achteraan moeten bellen waar e bestelling bleef, 14 dagen later bezorgd.

2 planten (frambozen struiken, dood in de pot

Geleverde boom komt niet overeen met plaatje op de website

Helaas komt de geleverde boom niet overeen met het plaatje op de website. Op de website ziet de boom er veel mooier en voller uit dan de boom die wij daadwerkelijk geleverd kregen. De boom gaat er nog jaren over doen om overeen te komen met de boom op de website!

Prima ervaring

Binnen enkele dagen netjes geleverd, zelf geplant, en in het voorjaar zullen we weten of er blaadjes aan bomen komen. :-)

Snelle service, goed advies en makkelijk contact!

Twee mooie nieuwe bomen in de voortuin, binnen een week geregeld!

Prettig bedrijf, komt betrouwbaar over.

Snelle reactie en afspraak na mijn bestelling. Prettige medewerker met verstand van zaken die de bomen kwam brengen en aanplanten. Heel blij met deze aanplantservice!

Je krijgt wat je vraagt

Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Prima kwaliteit.

Top keurige en snelle communicatie! Geplaatst door kundige en vriendelijke vaklui. Aanrader.

Top keurige en snelle communicatie! En binnen 10 dagen geplaatst door kundige en vriendelijke vaklui. Op exacte tijd ter plaatse en netjes gewerkt. Aanrader dit bedrijf. Zeer tevreden.

Mooie leilinden besteld prachtig geplaatst.

Prima ervaring. Drie leilindes besteld met aanplant opdracht. Johnny de bezorger heeft ze met de grootst mogelijke zorg geplant. Oog voor detail. Staan er nu prachtig bij. Informatie folder ontvangen en nog persoonlijk advies van Johnny over al aanwezige bomen en struiken. Johnny heeft duidelijk schik in zijn werk.

Super goeie service

Super goeie service.

Zeer vlotte levering.

Goede kwaliteit haag!

Gewoon goed

Snelle levering, duidelijke communicatie, goede nazorg

Zeer correcte service en goede kwaliteit

Positief

Heel mooie kwaliteit tegen een goede prijs

Snelle levering Goede kwaliteit Marktconforme prijs

2 keer besteld

Fijne ervaring, waardoor ik nogmaals heb besteld.

Mooie plant aan scherpe prijs, gratis en snel geleverd

Van bestelling (blind een plant kopen, is toch een beetje risico) tot levering, alles is meegevallen. Ik heb een mooie meerstammige Quercus Ilex in de tuin nu.

Stipte en correcte levering, steeds met een glimlach!

Je krijgt een link waarmee je de bezorger zeer nauwkeurig kan volgen. Tijdstip van levering is dus exact te traceren. Kwalitatief goede bomen.

Mooi en netjes afgeleverd… niks op aan te merken!

prima service

geen klachten

Snelle bezorzing en mooie boompjes

Vriendelijk en hulpvaardig

Goede prijs, service en kwaliteit

Goed geleverd, goede service en kwaliteit. Aantal dagen na bezorgen nog een mail met tips! Super!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk