Mooi op tijd en verzorgd + heel vriendelijke bezorgster.
Beste Raoul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw sierpeer leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Over bezorgdatum was goed overleg mogelijk. En aflevering vond plaats volgens afspraak. Door bezorger netjes op de afgesproken plek neergelegd.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw sierappel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel fijne eerste ervaring. Ik had een dakplataan besteld en deze werd na een paar dagen zorgvuldig geleverd, samen met het planpakket. Track & trace is top, alsook de bezorging en contact. Aanrader!!!!
Beste Bart, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dakplataan. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen. Conform afspraak op tijd geleverd.
Beste Jo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode Japanse sierkers leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
2 planten (frambozen struiken, dood in de pot
Beste meneer, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Telefonisch hebben wij elkaar gesproken en u zou foto's naar ons toe sturen. Aan de hand van de foto's zullen wij u passend advies geven en met een oplossing komen. Ik zie de foto's graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Catharina| Bomenbezorgd.nl
Helaas komt de geleverde boom niet overeen met het plaatje op de website. Op de website ziet de boom er veel mooier en voller uit dan de boom die wij daadwerkelijk geleverd kregen. De boom gaat er nog jaren over doen om overeen te komen met de boom op de website!
Beste Mike, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Telefonisch hebben wij elkaar gesproken en u zou foto's naar ons toe sturen. Aan de hand van de foto's zullen wij u passend advies geven en met een oplossing komen. Ik zie de foto's graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Catharina| Bomenbezorgd.nl
Binnen enkele dagen netjes geleverd, zelf geplant, en in het voorjaar zullen we weten of er blaadjes aan bomen komen. :-)
Beste Vera, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Twee mooie nieuwe bomen in de voortuin, binnen een week geregeld!
Beste Judith, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle reactie en afspraak na mijn bestelling. Prettige medewerker met verstand van zaken die de bomen kwam brengen en aanplanten. Heel blij met deze aanplantservice!
Beste Ellen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Taxushagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Prima kwaliteit.
Beste Bruno, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse notenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Top keurige en snelle communicatie! En binnen 10 dagen geplaatst door kundige en vriendelijke vaklui. Op exacte tijd ter plaatse en netjes gewerkt. Aanrader dit bedrijf. Zeer tevreden.
Beste Roland, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima ervaring. Drie leilindes besteld met aanplant opdracht. Johnny de bezorger heeft ze met de grootst mogelijke zorg geplant. Oog voor detail. Staan er nu prachtig bij. Informatie folder ontvangen en nog persoonlijk advies van Johnny over al aanwezige bomen en struiken. Johnny heeft duidelijk schik in zijn werk.
Beste Arie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilindes. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super goeie service.
Beste Nathalie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw steeneik leiboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit haag!
Beste Mathias, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Toscaanse Jasmijn en Laurierhagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering, duidelijke communicatie, goede nazorg
Beste Nicole, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene beukenhagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Positief
Beste Ignace, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering Goede kwaliteit Marktconforme prijs
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Fijne ervaring, waardoor ik nogmaals heb besteld.
Van bestelling (blind een plant kopen, is toch een beetje risico) tot levering, alles is meegevallen. Ik heb een mooie meerstammige Quercus Ilex in de tuin nu.
Beste Wim, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige Quercus Ilex. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Je krijgt een link waarmee je de bezorger zeer nauwkeurig kan volgen. Tijdstip van levering is dus exact te traceren. Kwalitatief goede bomen.
Beste Marijke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw sierpeer. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooi en netjes afgeleverd… niks op aan te merken!
Beste Christof, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige steeneik. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
geen klachten
Beste Gert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle bezorzing en mooie boompjes
Beste Marieke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene beukenhaag. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Egon, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw witte Himalaya berk. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed geleverd, goede service en kwaliteit. Aantal dagen na bezorgen nog een mail met tips! Super!
Beste Sam, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene beukenhaag. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk