Goede, snelle en duidelijke service

Via de mail duidelijk informatie en zelf verstrekt. De track en trace was ook duidelijk. De medewerkers hadden duidelijke uitleg werkten netjes en snel.

Bomen in goede staat en op de afgesproken tijd geleverd.

Bomen in goede staat en op de afgesproken tijd geleverd.

Alles goed

Precies geleverd volgens afspraak

Teleurstellend

Op de site staat een hoogte van 200-300 cm. Dat is maar liefst 50% verschil ! Na overleg een bericht gestuurd dat ik een zo hoog mogelijke wil. Dan krijg je dus een exemplaar van 220. Strikt genomen conform de advertentie. Maar waarom zet je dan 200-300 als de hoogste maar 220 is. Overigens contact met klantenservice is netjes en vlot. Er is tegen bijbetaling omruiling van de boom aangeboden. Dat was voor mij gezien het bedrag geen optie. Vervolgens is een financiele compensatie aangeboden. Men doet dus wel erg zijn best om de klant tevreden te stellen.

Goede producten tegen goede prijzen! Fijne service met inplanten. Duidelijke track en trace op de leveringsdatum en vriendelijke en behulpzame bezorgers/inplanters. Aanrader!

Fijne ervaring

Wij hebben 2 leibomen gekocht voor in onze voortuin. We hebben er ook voor gekozen om deze te laten planten. Alles ging super snel en netjes. We zijn er erg blij mee

Heel blij mee

Bomen werden tot op de plaats van planten gebracht. Ze staan binnen een paar weken al prachtig in de bloei!

Begin maart een mooie leiboom besteld. Werd geleverd inclusief aanplantpakket. Ondanks dat wij niet thuis waren doorgegeven waar de boom neergezet kon worden en dat heeft de chauffeur netjes gedaan.

Ik ben een zeer tevreden klant.

Bomen netjes afgeleverd

Zeer goede service

Onlangs 2 bomen besteld. Snel geleverd en geplaatst. Verder uitstekende service!

Heel mooi!

Dit was de eerste keer dat we hier iets besteld hadden. Geen spijt van! Goede service vriendelijk en een hele mooie boom! Hij slaat ook goed aan,we zien hem groeien,heel leuk.

Een professioneel bedrijf, met echte mensen.

Als je belt, krijg je gelijk iemand vriendelijk aan de telefoon. Op mails wordt gelijk gereageerd. Een erg vriendelijke tuinman heeft de beuken haagjes geplaatst.

prachtige coniferen

Een aanrader deze coniferen en voor wat betreft de bestelling die ook nog gratis wordt bezorgd.

Duidelijke site , makkelijk te bestellen en netjes bezorgd

er is niet geleverd wat ik heb besteld

op het kaartje aan de boom staat dat de totaalhoogte 175-200 cm is. ik heb het opgemeten; de totaalhoogte is slechts 160 cm. De boom zelf is in goede kwaliteit geleverd! Ik heb er enkele foto's van gemaakt! graag wil ik dit verrekend zien. Ik zie uw bericht binnen enkele dagen tegemoet. (geschreven 29-03-2025) met vriendelijke groet, Kees Verboom gelukkig heeft bomenbezorgd.nl snel gereageerd op deze review. ze waren serieus "bezorgd" over deze levering en hebben een goed voorstel gedaan voor een financiΓ«le correctie. Foutjes gebeuren overal; Het oplossen daarvan is door deze firma snel en vakkundig aangepakt. mvg, Kees

Goede levering

Top:, goeie, snelle service

Gewoon makkelijk, om vanuit je luie stoel een grote boom te bestellen, die keurig volgens afspraak wordt bezorgd en vakkundig geplaatst. Het kost ff wat meer geld, maar het gemak is groot.

Prettige communicatie over aflevering

Mooie boompjes Prettige communicatie over aflever datum Ik beveel bomenbezorgd aan

Prachtige laurierbomen

Bomen waren boven verwachting groot. Zijn er erg blij mee.

Op tijd bezorgd

Mooie prunus maar er stond in de advertentie dat deze 180 cm hoog was maar dat is hij niet. Maakt mij niet uit maar ik had er op gerekend dat hij wat groter was

Vriendelijke en duidelijk ! Keurig bezorgt en leverantie prima te volgen op de kaart.

Prima !!

Nette en correcte bezorging.

Zeer aardige en behulpzame jongeman bezorgde mijn bestelde boompjes tot achter in de tuin. Heeft ook nog even geholpen met het omvertrekken van een afgezaagde boom. Super.

Super goede service

Zeer goede service Alles conform afspraak

Keurig

Goed verzorgd

Prima bomen snelle service

Hele mooie bomen, snelle gratis levering. Ben dik tevreden. Echte aanrader

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk