Gewoon goed
Beste Edwin, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als fijn hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelde Zuil Amberboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Super aardige aanplanter, professioneel
Beste M, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als prettig hebt ervaren met de snelle levering. Leuk om te horen dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de boom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Top levering, al mooi vertakte leibomen
Beste Sven, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prima en snelle levering. Mooi dat de chauffeur is te volgen en het tijds bestek klopt prima . Aardige bezorger en mooie boompjes
Beste Henk, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief en snel hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. Ik wens je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
nog eens prima
Beste Martha, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als prima hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelde Vijgenboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Boom was zoals verwacht en omschreven. De track & trace via de mail was goed te volgen en de bezorging door een hele vriendelijke medewerker was ruim binnen de gestelde tijd. Goed bedrijf, mooie prijzen.
Beste Ineke, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als gemakkelijk en positief hebt ervaren. Leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prima levering van een hele mooie boom
Beste Wim, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als gemakkelijk en positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelde Zuil amberboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Alles word geleverd zoals staat op hun website.
Beste Willy, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als gemakkelijk en positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de Chinese waaierpalm Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Een week na mijn bestelling stond onze bolesdoorn keurig in de tuin. Vlot en vriendelijk emailcontact met de klantenservice.
Beste Esther, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als gemakkelijk en positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelde Bol esdoorn. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Wij zijn erg blij met de Boom. Nu hopen dat hij mooi gaat worden.
Beste Jenny, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als prettig hebt ervaren. Leuk om te horen dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met de boom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering na bestelling. Helaas zaten er in beide bomen ' gaatjes' in de bladeren. Dus niet optimaal gezonde boom. Jammer. Had voor die prijs meer verwacht
Beste A, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het erg vervelend om te vernemen dat de boom niet naar verwachting was bij levering. We hebben even telefonisch contact gehad over de geleverde boom, Graag kijken we met je mee naar de geleverde boom, graag zien we de foto's tegemoet. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Prettig.
Beste Ans Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als prettig hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mijn Chineese waaierpalm werd keurig op tijd afgeleverd en in mooie conditie. Geen verpakkingsmateriaal indaal
Beste Hilma, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als gemakkelijk en positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelde Chinese waaierpalm. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Netjes onder de overkapping weggezet . Kwaliteit van de struik was uitstekend .
Beste Mart, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring en dat ons chauffeur heeft kunnen helpen bij het plaatsen van de boom op de juiste plek. Graag staan we in een volgende keer weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik heb een walnotenboom besteld. Het bestelproces was eenvoudig. De bezorging kan je live volgen en de boom wordt op de juiste plek in de tuin gezet. De boom is ontzettend mooi en zat in een bak. De plantinstructie stond in een bijgeleverd boekje; kind kan de was doen! Kortom, wij zijn erg tevreden!
Beste Denise, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als gemakkelijk en positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de bestelde walnotenboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Helemaal prima
Beste Joyce, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Gemakkelijk gevonden op het internet, duidelijke website en simpel de keuze kunnen maken. Vooraf betalen, ben ik geen fan van, maar goed. De levering was vlot, precies volgens afspraak en de geleverde bol-accacia zag er prima uit, mooie kluit. Boekje erbij met instructies voor het planten, nu maar hopen dat deze het blijft doen.
Beste Charles, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Mijn bestelling werd keurig geleverd met duidelijke instructies.
Beste Julien, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. En dat we de juiste instructies konden geven betreft jouw bestelling. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Naast de prachtige bomen, veel meer begroeid dan ik had verwacht, was de bezorging (Sem) perfect op tijd en de bezorger erg vriendelijk. Heel erg blij met alles!
Beste Brigitte, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Netjes en correct
Beste Age, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Netjes thuisbezorgd met goede tips voor het planten.
Beste Leo, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen. We wensen je veel plezier met jouw krentenboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Professionele tuinder heeft bomen geplaatst. Blij mee!
Beste J, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring en dat ons chauffeur heeft kunnen helpen bij het plaatsen van de boom op de juiste plek. Graag staan we in een volgende keer weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De palmbomen staan in de tuin en nu maar afwachten of ze het goed gaan doen
Beste jacqueline, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Website prima, automatische email bevestiging kwam meteen, track-and-trace mail vrij vlot daarna was top en uiteindelijk de bezorging was ook uitstekend. Werkelijk niets op aan te merken.
Beste Jaap, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te horen dat de bestelling en bezorging naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier met je Fruitbomen. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Wist niet echt wat ik mocht verwachten. Hoopte het wel. Maar het geleverde boompje was qua vorm en grootte perfect wat ik zocht. Ook de levering was dik in orde!
Beste Patrick, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat we aan je verwachting hebben kunnen voldoen. We wensen je veel plezier met je Krentenboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk