Uitstekende levering, contact en betaling.
Beste Cristina, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Top 10/10
Beste Francis, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zie bovenstaand.
Beste Erik, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode leibeuken. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Hoe de boom het zal doen weten we nog niet, maar de levering en de communicatie was alleszins heel aangenaam.
Beste Annelies, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw sierappel Evereste. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
stipte levering - vriendelijke bezorging - correct artikel
Beste Wim, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier Tico hoogstam. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Via de site een offerte opgevraagd en deze viel me erg mee! Gelijk de bomen besteld en de week erop al geleverd/gepland. Topservice
Beste Alice, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf voorop. Sterke persoonsgericht contact, afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Levering cf. afspraak en behulpzaam personeel. Ik heb inmiddels diverse malen bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden qua srvice en kwaliteit van de producten.
Beste Bert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u meerdere positieve ervaringen met ons heeft. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
In alle opzichten een 10
Beste John, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier Tico leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het levermoment werd gerespecteerd De service was vlot en vriendelijk
Beste Myriam, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Platanenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima chaffeur
Beste Johan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene beukenhagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Informatie was goed, levering was ook prima.
Beste Ronald, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw krentenboom en Toscaanse Jasmijn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Stipte levering. Doen een belletje als ze er zijn.
Beste Will, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het aanbod van bomen is top met goede prijzen. En top service en bezorging.
Beste Anne-Marie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Zevenzonenbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering mooie plantjes
Beste Alwin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel fijne klantendienst die me ontzettend goed en snel geholpen heeft met enkele vragen die ik had voor ik de bestelling plaatste Vlotte afhandeling van bestelling, snel geleverd. Aanplant service prima verlopen, binnen het kwartier stond de boom netjes in de grond. Ook fijn contact met de plaatsers Voor mij een aanrader, top service aan een geweldige prijs
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewone walnotenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Dank je wel voor de service.veileg besteld.kealetijt produkt.en optijd service.veel dank voor aandacht
Beste Durmus, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Jasmijn; grote planten met veel vertakkingen en goed geworteld. Fantastisch bezorgd.
Beste Jos, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Toscaanse Jasmijn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen en Toscaanse jasmijn zien er super uit. Goede prijzen en netjes bezorgd.
Beste Amanda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede afspraken, houden goed contact en komt afspraken na.Top.
Beste Bart, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilinde bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zie hierboven.
Beste Josien, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewimperde linde. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede service, bomen zien er verzorgd uit.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
satisfait du service livraison extra pour la qualité de la marchandise attendons de voir grandir la marchandise
Bonjour Guillaume, Merci beaucoup d'avoir pris la peine de nous laisser un commentaire. Nous apprécions grandement vos commentaires. Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez eu une expérience positive avec nous. Nous espérons vous servir à nouveau à l'avenir et espérons que vous appréciez vos conifères. Nous vous prions d'agréer, Madame, Monsieur, l'expression de nos salutations distinguées, Mike | Bomenbezorgd.nl
goede uitleg, goede plaatsing boompje, ze heeft met plezier werkzaamheden gedaan
Beste Wil, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Prunus Avium Stella. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boom besteld. Prima prijs. We waren niet aanwezig tijdens levering, maar dat was geen probleem. Alles is netjes afgeleverd, met een mooie aanplantinstructie er bij. Top!
Beste Jos, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewone walnotenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een zeer vriendelijke en hulpvaardige bezorger, levering op tijd.
Beste Yvonne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw pluimhortensia's. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk