Correct geleverd

De levering is correct en ogenschijnlijk zijn de boompjes goed, nu wachten tot mei om te zien of ze aanslaan op de löss grond. Dus tevreden!

Vriendelijke en vlotte bediening

Bestellingen worden vlot en verzorgd geleverd. Kontakt nemen via telefoon zeer vlotte, medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam A/telefoon, nemen hun tijd om uitleg te geven.

Uitstekend!

Ik werd vanaf bestelmoment goed op de hoogte gehouden van de status. Op de dag dat de boom geleverd werd kon ik de chauffeur volgen zodat ik precies wist hoe laat hij kwam. Zeer vriendelijke bezorger, mooi boompje, kortom, dik tevreden.

Duidelijk en op tijd.

Prima en tijdig

Vragen over de producten werden vlug en keurig beantwoord. Levering tijdig en correct.

Prima geregeld

Besteld en Volgens afspraak geregeld en afgehandeld. Prima gedaan!

Top kwaliteit

Mooie grote notenboom in pot, goede compacte wortel-kluit Chauffeur uitermate vriendelijk en behulpzaam

Goede kwaliteit op afgesproken tijd geleverd.

Aantal coniferen besteld. Deze zijn keurig op afgesproken datum en tijd geleverd. Vriendelijke chauffeur kwam ook nog met een handig boekje met aanplant advies.

zeer prettige ervaring

De gehele klantreis als zeer prettig ervaren. Bestelling gaat vrij soepel. afspraak via google maps goed te volgen , en op afgesproken tijd geleverd. netjes thuis uitgeladen, tips gekregen. Goede beschrijving erbij . bomen 3 stuks netjes gepland . en nu wachten tot het voorjaar. Dank

heel goed

Snel en correct afgeleverd

Doen wat ze beloven

Bomen keurig afgelevert tot in de achtertuin, goede instructie en nu hooen dat de bomen aanslaan.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Heel blij met de bomen. Ze zijn precies zoals op de website staat vermeld en de levering was perfect. Hier ga ik zeker weer bestellen

3 mooi boompjes ontvangen! Ook tips die je ontvangt voor de aanplanting zijn heel goed. Fijne ervaring!

Tel. erg goed geholpen. Snelle en nette levering. Boompjes zien er zeer goed uit.

Goed en correct.

Goede planten voor een goede prijs.

Spannend om online een boom te bestellen.

Bezorging keurig volgens afspraak en aangenaam verrast hoe groot en mooi de boom is.

Duidelijke website. Bestellen ging eenvoudig en boom werd keurig op afgesproken tijd en plaats geleverd. Erg tevreden over service en communicatie.

Mooie producten en afspraak is afspraak.

Appelboom besteld als verrassingscadeau. Goede afspraken kunnen maken over dag en tijd van levering. Meedenken en meewerken, prima service!

‘Net niet…’

Ik heb twee keer besteld. De eerste keer kwam het bestelde boompje (ongeveer 1 meter op stam) aan met een twijfelachtige kluit. Het boompje hing helemaal scheef in de pot en zag eruit of deze ergens uit de grond gerukt was en in een pot gezet, zonder ‘m op te potten. De kluit was klein en beschadigd er waren ook takken gebroken tijdens transport. Bij contact met de klantenservice werd excuus aangeboden en werd mij verzekerd dat het vast goed zou komen, de groeigarantietermijn werd daarvoor iets opgerekt. Ik wacht het af. Ik heb de plant zelf netjes in een ruimere pot gezet met passende grond. De tweede bestelling betrof twee grote leibomen. Omdat de online bestelling niet lukte kreeg ik een gratis verbindingsset aangeboden. Bij levering zagen de bomen er netjes uit maar de gratis verbindingsset ontbrak. Ik heb geen contact meer opgenomen met klantenservice, we hebben het zelf opgelost. We gaan niet opnieuw bestellen, het is beide keren een ‘net niet’ ervaring.

Wat een service!

Ik heb een mooie boom gewonnen. Omdat wij gingen verhuizen, wilden ze de boom wel later bezorgen. Tijdens de bezorging werd alles uitgelegd en we kregen er een boekje bij hoe te planten en verzorgen. Ook het mailcontact is prettig verlopen. Zoek je een plant of boom? zou ik zeker bij bomenbezorgd.nl op de site kijken!

prima ervaring

De wagen zou vroeg in de ochtend komen. Via de link kon ik heel makkelijk zien hoe laat de chauffeur bij mij zou zijn. Hij was keurig op tijd. Het bestelde werd snel en netjes uitgeladen en was helemaal correct De bestuurder was vriendelijk en correct, kortom een prima ervaring

Goede service en kwaliteit

Mooie bomen, netjes geplant, vriendelijk personeel zeer tevreden

Goed,verzorgd, snel

Ik meerdere bestellingen gedaan.Ben een te vrede klant.

Bomen netjes geleverd volgens beschrijving ,op tijd en met duidelijke plantinstructies.

De Bomen zijn netjes geleverd volgens beschrijving , juiste maten , op tijd en met duidelijke plantinstructies.

goed en snel bezorgd

chauffeur gaf ook nog een uitleg over hoe de bomen geplant moesten worden met een uitlegboekje erbij. meer kan ik er niet van zeggen heb de bomen pas . kan er pas meer over zeggen in het voorjaar als de bomen in de bloei staan

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk