Perfecte service !

Prima kwaliteit en een correcte aanplantservice voor onze bestelde walnotenboom. Erg vriendelijke bezorger !!

PRIMA

alles mooi op tijd geleverd,bomen zien er zeer goed uit zoals af gesproken,waren zeer goed geworteld in de pot. bedankt voor de goede service

Snelle levering, goede kwaliteit en goed advies

Vanaf advies via online chat tot en met levering alles goed voor elkaar. Ook het informatieboekje en de youtube pagina hebben erg geholpen

Soepele bestelling en snelle levering

Veel informatie die helpen met het maken van de juiste keuze. Het bestellen gaat makkelijk en je krijgt een dag later een mail met de voorgestelde dag van levering. Bezorging keurig volgens afspraak. De bomen worden met een goede wortelkluit geleverd en met een instructieboekje voor het planten van de bomen. En op de website zijn diverse hulpfilmpjes vinden. Het werkelijke formaat van de bomen is beperkter dan gesuggereerd wordt met de tekening op de website. Vooral door een relatief beperkt aantal zijscheuten, maar de hoogte klopt wel met de vermelde afmetingen (in mijn geval twee meerstemmige krentenboompjes van 200-250 cm).

duidelijk, goed product en vriendelijke & nette bezorging

Heel goed! Boom netjes op afgesproken tijdstip geleverd. Duidelijke instructie voor het planten van de boom.

Meteen terug bestellen

Gewoon top; netjes op tijd geleverd en een prima kwalitei

Mooie kwaliteit en prima bezorgd

Conform verwachting

uitstekend

perfect

Top service! Bedankt Mike!

Prima planning en aflevering en mooie bomen

Prima planning aflevering en mooie bomen

Het bezorgen en planten was goed. Een afspraak maken niet.

Er zijn 4 bomen in de voortuin geplaatst. Dit was een cadeau van schoonfamilie. Zij hebben veel moeite moeten doen voor het maken van een passende afspraak. Weinig tijd voor uitleg over verzorging. Dat moet je opzoeken in het boekje.

Mooie Japanse Sierkers, uitstekende klantenservice

Toen in de bestelde Japanse sierkers, nog in pot, in mijn voortuin zag, bedacht ik dat een meerstammige sierkers daar beter uit zou komen. Gebeld en omruilen was mogelijk, zonder extra kosten, alleen (uiteraard) bijbetaling van de iets hogere prijs van de meerstammige boom.

Tevreden klant

Recent voor de 3de keer bomen aangekocht met aanplanting. Deze keer 11 mooie leibomen. Bomen zijn gezond en van goede kwaliteit. Goede aanplanting. Had deze keer een paar bomen teveel aangekocht welke zonder problemen terug mee werden genomen en alsook de terugbetaling snel ontvangen.

mooie boom

Duidelijk en snel

De website is heel overzichtelijk en er is veel informatie te vinden. Eenmaal besteld zijn de bomen snel bezorgd.

Ik geef nooit reviews, maar gwn top. Mooi product, duidelijke communicatie en (aanplant)service.

Mooie bomen

Heb 3 bomen besteld, vorige keer had ik een boom besteld van 4-5m. En was die effectief 5m. Maar nu eigenlijk 2 van de 3 bomen te kleine verkregen dan ik besteld had. Scheelt niet veel, maar vond het toch jammer… 3-4m en 2m80 krijgen vind ik dan spijtig.

RAS

ils mon fournis de tres belle plantes et j espere qu ils passerons l hiver

Goede en snelle levering

Antwoorden ook snel op vragen.

Gewoon top

Onze tweede palmboom besteld, zeer goede kwaliteit. Netjes bezorgd, vriendelijk personeel

Zeer tevreden over de service. Mooie en duidelijke website. Netjes bezorgd

Zoals boven vermeld.

Vlotte bestelling, keurig op tijd. Netjes geholpen bij het achterom brengen van de boom en de spullen. Top

Stipte levering, netjes achtergelaten, ook al was ik niet thuis. Achteraf nog een mailtje om te herinneren aan het water geven van de planten.

Mooie bomen, Netjes geleverd volgens afspraak, met duidelijke plantinstructie

Mooie bomen met dikke stam, netjes geleverd door chauffeur en voorzien van instructies (mocht je niet weten hoe je moet planten) Niet mijn eerste bestelling, dus dat zegt genoeg ;)

Snel, gunstig en top kwaliteit. Vriendelijke behulpzame bezorger. Altijd weer

Nijburgsestraat 53