Mooie bomen met dikke stam, netjes geleverd door chauffeur en voorzien van instructies (mocht je niet weten hoe je moet planten) Niet mijn eerste bestelling, dus dat zegt genoeg ;)
Beste Jurgen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snel, gunstig en top kwaliteit. Vriendelijke behulpzame bezorger. Altijd weer
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mijn bestelling kwam goed verpakt aan.De plantjes waren ook nog vochtig Dus water geven was overbodig.
Beste Cera, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Hortensia's. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Brigitte, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Hortensia Leuchtfeuer. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
keurig en op tijd afgeleverd
Beste Max, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier Tico leiboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik heb meerdere keren via facebook messenger contact gehad met dit bedrijf rondom het bestellen van mijn japanse sierkers. Ze denken echt mee en reageren snel. Ook de levering was heel netjes door een eigen bezorger geregeld (gratis!) en met een live tracker te volgen. Ook toen ik ná het planten nog wat vragen had stonden ze me heel geduldig te woord. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.
Beste Maryse, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse sierkers. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Inmiddels 12 bomen besteld goede service en kwaliteit
Beste Esther, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed geregeld en afspraak goed nagekomen. Goede uitleg over de verzorging van de boom
Beste Johnny, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Magnolia Grandiflora solitair. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super wat een service
Beste Theo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw witte Wilg. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Service is geweldig. Na levering was er een probleempje en na 1 mail werd dit fantastisch opgelost. We gaan ontzettend genieten van onze dakboom.
Beste Diana, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak Amberboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het advies van het bedrijf om een keus te kunnen maken voor het type boom was prettig. Het bestelproces ging voorspoedig en transparant. De jongens die de plaatsing kwamen doen waren toppers.
Beste Arjen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen snel geleverd en vakkundig geplant. Duidelijke en snelle communicatie vooraf.
Beste Rian, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen zijn mooi. Bezorging is prima. Feedback uitstekend.
Beste Geert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Leilaurieren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super Blij !
Beste Wilder, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
fijn bedrijf, goed in communicatie en houden zich aan de afspraak. Wij zijn zeer tevreden.
Beste Astrid, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw sierpeer. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Bruno, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prettige communicatie, leuk kado
Beste Toos, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Malus Elstar. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Netjes op tijd afgeleverd en van zeer goede kwaliteit
Beste Ger, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel tevreden de boompjes hadden wat takjes die beschadigd waren door het vervoer. Maar na een belletje met uitleg dat dit stress is door het vervoer. Is het helemaal goed gekomen. En groeien de boompjes als kool. Heel blij mee!
Beste Monique, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering en zeer kundig.
Beste Joze, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een appelboom besteld (175-200 cm). Goed, prettig contact gehad over de manier van leveren. Spullen waren keurig geleverd zoals afgesproken. Appelboom was echter maar 160cm hoog, dus kleiner dan verwacht. Na contact met klantenservice bleek hier niet veel aan te doen, omdat de hoogte slechts een "indicatie" is. Wat mij betreft moet dat duidelijker worden aangegeven.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw boom en begrijpen dat u graag een passende oplossing wilt. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke producten te leveren, en het is belangrijk voor ons dat u tevreden bent met uw aankoop. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en een passende oplossing te bieden, zouden we graag wat meer informatie hebben. Zou u alstublieft enkele foto's van de boom willen delen? Dit zal ons helpen om de situatie beter te begrijpen en de beste manier te vinden om u te helpen. U kunt de foto's sturen naar [email protected]. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Heel tevreden, levering op afgesproken tijd nagekomen door zeer vriendelijke chauffeur. Kwaliteit was super en met een duidelijke brochure erbij voor de juiste handeling voor plaatsing en verzorging.
Beste Katia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene beukenhaag. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prettig om mee samen te werken snelle levering aardige mensen kortom ben dik tevreden daar komt nog bij dat ik vaker bij hun heb besteld altijd naar tevredenheid
Beste Gea, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw walnotenbomen Lange van Lod. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bomen waren goed verpakt en de bezorging is goed te volgen.
Beste Ingrid, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bolcatalpa. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Geleverd wat er besteld is
Beste Gerrit, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Italiaanse cipres bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk