Betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid

Gemak om struiken en bomen online te bestellen is voor mij het voornaamste: gratis thuisbezorgd. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment op voorraad, en de klantenservice reageert altijd. Alle vragen worden snel beantwoord, zonder moeite is er contact. Dat geeft vertrouwen.

Prima kwaliteit, aangename prijzen, zeer verzorgde verzending en duidelijke uitleg voor het planten

Heldere communicatie en service is top!

Hele prettige communicatie, de bestelling kan je online volgen en de bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam. Bomenbezorgd jullie zijn toppers!

Snelle professionele bezorging

Mooie planten en duidelijke instructies.

Heel tevreden van de klantendienst en vlotte levering en plaatsing.

Goede levering

Voor herhaling vatbaar

Liep zoals beloofd!

Goede service, mooi bomen:-)

matig

Te kleine potten voor de lengte vd bomen. Vraag me af of ze t gqan overleven. 1 druif met schimmel. Aangetaste bladeren van de glansmispel. Bezorger wel heel vriendelijk, aan hem ligt her niet. Maar ik koop geen 1 plant meer bij jullie.

In 1 woord fantastisch

Super ervaring heel mooie bomen en verzorgd gebracht

Alles prima nagekomen

Vlot, betaalbaar en een hoge kwaliteit

Voor onze kerktuin een nieuwe paardenkastanje besteld. Werd voor een nette prijs geleverd en geplant. Goede communicatie op de dag van levering. Goede intake op voorhand voor juiste levering mogelijk te maken

Prachtige boom, snel geleverd en aangeplant, wel beschadigd.

De boom was op voorraad en kon een week later geleverd en aangeplant worden. Het is een Anna Paulowna boom met grote bladeren. de boom staat mooi en is keurig aangeplant.

Mooie leiboom besteld. En levering na de vakantie. Chauffeur zeer aardig en behulpzaam. Zeer tevreden!

Goede ervaring

Volgens afspraak optijd geleverd.

Heel snel een reactie op vragen die ik stelde op de website!

Duidelijke site, vriendelijk personeel!

Gewoon perfect!

Duidelijk omschreven en volgens afspraak bezorgd. De bomen zijn top!

Top bedrijf

Uitstekende service en snelle levering.

Boom slecht afgeleverd.

We hadden een boom besteld, die is s’middags afgeleverd. We waren niet thuis en de boom was over de poort neer gelegd. De top was eraf gebroken en er waren verschillende zijtakken gebroken. Het was die dag ongeveer 30 graden en het leek erop dat de boom de hele dag geen water had gehad. De kluit van de boom was erg droog.

Snel en gemakkelijk besteld en geleverd

2e keer dat ik bestel bij bomenbezorgd en opnieuw van bestellen tot levering picobello

Exact op tijd en deskundig advies

Buitengewoon vriendelijke en deskundige bezorger. Gaf goed advies ovee de aanplant en verzorging in de komende weken.

Goede communicatie en duidelijke uitleg. Goede kwaliteit. Erg tevreden.

Uitstekend product en goede service

Ik heb een hele mooie boom gekregen en goede service

Geweldig en snel

De service is uitstekend, snel en correct.wat plantgoed betreft, even afwachten wat aanplanten oplevert. Bedankt!

Goed advies ,snelle en goede service

Erg mooi

Mooi bomen staan in de tuin.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk