Gemak om struiken en bomen online te bestellen is voor mij het voornaamste: gratis thuisbezorgd. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment op voorraad, en de klantenservice reageert altijd. Alle vragen worden snel beantwoord, zonder moeite is er contact. Dat geeft vertrouwen.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima kwaliteit, aangename prijzen, zeer verzorgde verzending en duidelijke uitleg voor het planten
Beste Marcus, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse sierkers. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Hele prettige communicatie, de bestelling kan je online volgen en de bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam. Bomenbezorgd jullie zijn toppers!
Beste Ursula, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Olijfboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie planten en duidelijke instructies.
Beste Moniek, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Heel tevreden van de klantendienst en vlotte levering en plaatsing.
Beste Candice, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw zomereiken. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Voor herhaling vatbaar
Beste Louis, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Hortensia 'Vanille Fraise' halfstam bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede service, mooi bomen:-)
Beste Béatrice, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Te kleine potten voor de lengte vd bomen. Vraag me af of ze t gqan overleven. 1 druif met schimmel. Aangetaste bladeren van de glansmispel. Bezorger wel heel vriendelijk, aan hem ligt her niet. Maar ik koop geen 1 plant meer bij jullie.
Beste Ursula, Bedankt voor uw feedback en we willen graag onze oprechte excuses aanbieden voor de ongemakken die u heeft ervaren met uw recente bestelling. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en nemen uw opmerkingen zeer serieus. We vinden het vervelend om te vernemen van de druif met schimmel en de aangetaste bladeren van de glansmispel. Dit is zeker niet de kwaliteit die we nastreven, en we zullen de nodige stappen ondernemen om de kwaliteitscontrole van onze producten te verbeteren. We zijn blij om te horen dat u onze bezorger als vriendelijk heeft ervaren! We hebben telefonisch contact met u gehad en foto's opgevraagd om de situatie beter te begrijpen. Zodra we deze informatie hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen om een passende oplossing te vinden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, en we hopen dat we de kans krijgen om het voor u recht te zetten en uw vertrouwen in Bomenbezorgd.nl te herstellen. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Super ervaring heel mooie bomen en verzorgd gebracht
Beste Nick, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles prima nagekomen
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Olijfwilg leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Voor onze kerktuin een nieuwe paardenkastanje besteld. Werd voor een nette prijs geleverd en geplant. Goede communicatie op de dag van levering. Goede intake op voorhand voor juiste levering mogelijk te maken
Beste Fabian, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Paardenkastanje. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom was op voorraad en kon een week later geleverd en aangeplant worden. Het is een Anna Paulowna boom met grote bladeren. de boom staat mooi en is keurig aangeplant.
Originele beoordeling
De boom was op voorraad en kon een week later geleverd en aangeplant worden. Het is een Anna Paulowna boom met grote bladeren. Helaas waren van de zeven bladeren maar liefst vier kapot. En ook zo kapot dat we ze af moesten knippen. Dat was erg jammer. Verder staat de boom mooi en is de verzorg instructie bijgeleverd.
Mooie leiboom besteld. En levering na de vakantie. Chauffeur zeer aardig en behulpzaam. Zeer tevreden!
Beste Anita, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Leilinde. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Volgens afspraak optijd geleverd.
Beste heer/ mevrouw Crijns, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewone walnotenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke site, vriendelijk personeel!
Beste Corrie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Hemelse bamboe. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijk omschreven en volgens afspraak bezorgd. De bomen zijn top!
Beste Cor, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Judasboom 'Forest Pansy'. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Uitstekende service en snelle levering.
Beste Inge, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dakplataan. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
We hadden een boom besteld, die is s’middags afgeleverd. We waren niet thuis en de boom was over de poort neer gelegd. De top was eraf gebroken en er waren verschillende zijtakken gebroken. Het was die dag ongeveer 30 graden en het leek erop dat de boom de hele dag geen water had gehad. De kluit van de boom was erg droog.
Beste Nico, Bedankt voor uw review en excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met de levering van de boom. We waarderen uw feedback en zullen er alles aan doen om dit probleem in de toekomst te voorkomen. Het spijt ons te horen dat de boom slecht is afgeleverd en beschadigd is geraakt. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw bestelling in goede staat te ontvangen. We hebben inmiddels telefonisch contact gehad en verzocht om een foto te sturen van de boom. Zodra we de foto hebben ontvangen, zullen we ons best doen om de situatie te beoordelen en met u samen tot een bevredigende oplossing te komen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, en we hopen dat we dit snel kunnen oplossen. Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
2e keer dat ik bestel bij bomenbezorgd en opnieuw van bestellen tot levering picobello
Beste Matthias, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Sering Charles Joly. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Buitengewoon vriendelijke en deskundige bezorger. Gaf goed advies ovee de aanplant en verzorging in de komende weken.
Beste Cees, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bol Acacia. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede communicatie en duidelijke uitleg. Goede kwaliteit. Erg tevreden.
Beste Wen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Magnolia grandiflora. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik heb een hele mooie boom gekregen en goede service
Beste Kristine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Sneeuwbal spiraalvorm bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De service is uitstekend, snel en correct.wat plantgoed betreft, even afwachten wat aanplanten oplevert. Bedankt!
Beste Ann, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Jonagold als leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed advies ,snelle en goede service
Beste Wout, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Olijfboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooi bomen staan in de tuin.
Beste Leen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Judasbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk