Mooi bomen staan in de tuin.
Beste Leen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Judasbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed contact, netjes oo tijd bezorgd
Beste Frans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bomen werden perfect volgens afspraak geleverd met een goede plantinstructie.
Beste JurJan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken tot aan de levering en die was ook vriendelijk met uitleg. Gr,Cees
Beste Cees, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewone walnotenbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima service!
Beste Tom, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige krentenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
netjes vroeg bezorgd, goede kwaliteit planten!!!
Beste Chantal, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooi op tijd, nette bezorging / verzorging van de boom en uit goede uitleg hierover.
Beste Marian, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Gps van de wagen staat waarschijnlijk op zomeruur want 9hr05 was 10hr05,verder alles oke Vriendelijk persoon Voor herhaling vatbaar
Beste Denis, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Magnolia Yellow Bird. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boom met accessoires, planten en potgrond besteld. Goede prijzen, goede kwaliteit en levering aan huis. Ook nog folder met aanplant tips erbij, alles tot in de puntjes verzorgd. Op alle fronten super tevreden
Beste Lia, Heel erg bedankt voor je geweldige review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Het is fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met ons. We doen ons uiterste best om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat we daarin zijn geslaagd bij jou. Jouw feedback moedigt ons aan om op dezelfde weg door te gaan en steeds te blijven streven naar verbetering. Als je in de toekomst nog meer vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn en je nogmaals een geweldige ervaring te bieden. Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Alles zoals je mag verwachten.
Beste meneer/mevrouw, Heel erg bedankt voor het delen van je geweldige feedback! We zijn zo blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met ons! Bij Bomenbezorgd.nl streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en jouw woorden motiveren ons nog meer om dat te blijven doen. Het doet ons echt plezier om te weten dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service die je hebt ontvangen. Als je ooit nog vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om jou te ondersteunen. Nogmaals bedankt voor je positieve woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Zowel de bestelling als levering vd boom was uitstekend.
Beste Gerard, Heel erg bedankt voor het delen van je geweldige feedback! We zijn zo blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met ons! Bij Bomenbezorgd.nl streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en jouw woorden motiveren ons nog meer om dat te blijven doen. Het doet ons echt plezier om te weten dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service die je hebt ontvangen. Als je ooit nog vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om jou te ondersteunen. Nogmaals bedankt voor je positieve woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Prachtige boom. Vriendelijke bezorger. Zeer tevreden.
Beste Helga, Heel erg bedankt voor het delen van je geweldige feedback! We zijn zo blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met ons! Bij Bomenbezorgd.nl streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en jouw woorden motiveren ons nog meer om dat te blijven doen. Het doet ons echt plezier om te weten dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service die je hebt ontvangen. Als je ooit nog vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om jou te ondersteunen. Nogmaals bedankt voor je positieve woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Door weg afsluitingen was bezorgen een probleem op de bezorgdag. Zonder moeite een nieuwe dag ingepland. (terwijl ze al halverwege waren.)
Beste Nadine, Heel erg bedankt voor het delen van je geweldige feedback! We zijn zo blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met ons! Bij Bomenbezorgd.nl streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en jouw woorden motiveren ons nog meer om dat te blijven doen. Het doet ons echt plezier om te weten dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service die je hebt ontvangen. Als je ooit nog vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om jou te ondersteunen. Nogmaals bedankt voor je positieve woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Producten zien er goed uit. Snel, professioneel en behulpzame aflevering. Volgende keer gewoon weer hier bestellen.
Beste Peter, Heel erg bedankt voor het delen van je geweldige feedback! We zijn zo blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met ons! Bij Bomenbezorgd.nl streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en jouw woorden motiveren ons nog meer om dat te blijven doen. Het doet ons echt plezier om te weten dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service die je hebt ontvangen. Als je ooit nog vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om jou te ondersteunen. Nogmaals bedankt voor je positieve woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Prachtige bomen en vlug geleverd
Beste Lydia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Gewoon keurig volgens afspraken, . Bestelde planten zagen er goed uit
Beste Jan Egbert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Hortensia's. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bestelling conform foto’s, punctuele levering. Sympathieke bezorgers.
Beste Petra, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Laurierhagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Na dat de bomen gebracht waren. Wat klein transport schade waar genomen. Dit via foto ( mail) gemeld. Keurig afgehandeld door boomenbezorgd. Ook wat misverstanden over het te leveren tijdstip is heel netjes opgelost. Kan niet anders zeggen niets meer dan lof voor de klantenservice.
Beste heer/ mevrouw Glorie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat ondanks de misverstanden, we het naar tevredenheid hebben opgelost. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Afspraak van leveren werd niet nagekomen. 3 bomen geleverd waarvan in ierdergeval 1 het zwaar heeft tijd zal het leren. Dag na leveren werd ik weer gebeld dat ze voor de deur stonden om bomen te leveren. Heb geen folder of uitleg gehad over het planten en verzorgen van de bomen.
Heel tevreden alles word goed uitgelegd ! Had een vraag over de boom gelijk binnen een half uur bericht terug super ben er heel blij mee !!
Beste Tonja, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak Amberboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles binnen de gestelde tijd geleverd én op de speciale plaats afgeleverd
Beste Paul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Even afwachten of de Albizia goed blijft!
Beste Joanette, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Harry, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw oude perenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
2 bomen besteld werden slap en hangend geleverd alsnog gepland en flink water gegeven want werd gezegd dat dit bij zal trekken maar werden steeds slechter en binnen no time beide dood. Contact opgenomen maar de zogenoemde goede garantie service is nergens te bekennen. Kregen 15% korting aangeboden op een eventuele nieuwe bestelling om de 2 dode bomen te compenseren. Zal niemand aanbevelen via bomenbezorgd iets te bestellen want het is geen kwaliteit en service net zo slecht.
Beste Bonnie, Dank u wel voor het delen van uw feedback met ons. We waarderen uw eerlijke beoordeling en willen ons oprecht verontschuldigen voor de ervaring die u tot nu toe heeft gehad. Het is onze prioriteit om al onze klanten tevreden te stellen, en het is duidelijk dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. We nemen uw opmerkingen zeer serieus en zijn vastbesloten om de situatie volledig opnieuw te beoordelen, zodat we kunnen begrijpen waar het is misgegaan en hoe we dit kunnen corrigeren. Om dit recht te zetten, willen we graag met u in contact komen om uw specifieke zorgen te bespreken en een passend voorstel te doen om uw ervaring te verbeteren. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten. Ik heb meerdere malen contact met u gezocht, echter krijg ik geen gehoor. Als u openstaat voor een oplossing, dan hoor ik graag van u. Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
duidelijke website,makkelijk te bestellen,perfecte levering en goede informatie voor de aanplant.
Beste Marion, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak Plataan. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mijn Chinese waaierpalm werd op tijd bezorgd. Helaas waren een aantal bladeren geknakt naar mijn idee omdat de boom tijdens transport op de wagen was gevallen (stond althans niet meer rechtop). Dat is jammer en maakt op mij een onzorgvuldige indruk van de transportbehandeling. Op 2 september schreef ik bovenstaande review onder het kopje "een matige aflevering" met een beoordeling van 3 sterren. Bijna direct daarop werd telefonisch contact opgenomen door klantenservice. Ik werd verzocht om een paar foto's te sturen zodat de status van de boom kon worden beoordeeld. Dat gedaan hebbende werd ik gemaild dat er inderdaad enige breuk kenbaar was, veroorzaakt door transport, evenwel niet onherstelbaar in de groei. Tevens met een excuus voor het ongemak, met daaraan verbonden een compensatie die mij zeer aansprak. Ik wil de klantenservice danken voor de snelle afwerking, de geboden compensatie en de persoonlijke benadering. Op grond hiervan gaat mijn beoordeling naar 5 sterren.
Beste Henk, Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling schade heeft opgelopen tijdens het transport. Lichte schade heeft gelukkig niet vaak direct invloed op de verdere groei van de boom en zal vaak vanzelf weer herstellen. De kans van aanslaan zal ook niet gelijk afnemen. Graag ontvangen wij een foto van de boom om de schade te kunnen beoordelen en met een passende oplossing te komen! Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Nijburgsestraat 53