Beste Werner, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mooie boom voor een prima prijs.
Beste Gerda, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Prompte levering. Uitstekend app om tijdstip van levering te zien. Behulpzaam personeel bij het afleveren van de bomen in de tuin. Goede kwaliteit bomen.
Beste Heer/Mevrouw, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ik kreeg vrij vlug op een vriendelijke manier antwoorden op mijn mails met vragen ook de bijgeleverde aanplanting gids bij levering is een dikke plus Kortom alles Top Mvg Koen Lemmens Belgie
Beste Koen, Dat is precies waar we naar streven: een snelle, duidelijk en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ik wou graag een moie olijfboomin mijn tuin hebben maar om die zelf uit te zoeken en op te halen leek mij niet ideaal. Bij jullie ben ik goed geslaagd en werd een top boom op de afsgesproken dag bezorgd
Beste Rob, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Het klantenservicepersoneel beantwoordt snel al uw behoeften voor het planten van bomen. Ze stellen veel vragen- waaronder de indeling van uw tuin, de zonrichting en de doorgang voor levering. De bezorgers kwamen vroeg en waren professioneel. De bomen overtroffen mijn verwachtingen dus wij zouden zonder twijfel opnieuw bestellen.
Beste Jude, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
x
Beste Guy, Superleuk om te lezen dat je ons aanbeveelt! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Fijn contact per telefoon gehad, Netjes op tijd geleverd, prachtige boom ontvangen , zeer behulpvaardige en aardige bezorger, alles top !! Voor herhaling vatbaar
Beste Marty, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Planten netjes geleverd. EΓ©n kritische noot kunnen mischien op website ook vermelden of ze potgrond/tuingrond hebben.
Beste Eddy, Dankjewel voor je review! We nemen je feedback mee en hopen dat je boom goed zal groeien. Mocht je nog iets missen of een tip voor ons hebben, we staan altijd open voor verbeteringen! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Alles is prima gegaan en alle gemaakte afspreken zijn goed nagekomen. Ook meteen antwoord toen ik belde met een vraag over de boom. Ga zo door.
Beste Heer/Mevrouw, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
10 Laurier haagplanten besteld, door de transport hadden deze helaas wat stress ondervonden en niet in goede staat, dit zal nog bijtrekken volgens bomenbezorgd. Contact gehad met de klantenservice en deze kwamen met een mooie oplossing van een korting en langere garantie. Mochten de bomen toch niet aan slaan dan worden ze vervangen. Top service en achteraf dus toch tevreden!
Beste Shirley, Jammer om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan! We willen dit graag samen met je oplossen en nemen daarom contact met je op. Hopelijk kunnen we je snel blij maken! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
10 Laurier haagplanten besteld, zouden zo snel mogelijk geleverd worden. Echter niet op voorraad (stond niet beschreven) en duurde dit dik 2,5 week. Eindelijk dan toch ontvangen, allemaal gekneusd door bezorging en leken er al niet te best aan toe. Op hoop van zegen toch aangeplant, maar de haag staat er triest bij en de bladeren nog steeds geel en verdord. Zonde van mijn geld. Wel leuk informatief boekje erbij, maar had liever goede planten gehad.
Hele aardige behulpzame bezorger. Alles volgens bestelling
Eerste levering incompleet, de heren hadden 3 bomen te weinig en geen bind materiaal. Ze hadden ook geen trap/ladder die heb ik 2x aangeboden maar men liet het werk liever aan een collega over die een week later zou komen. Hiertoe heb ik dus een tweede dag verlof moeten nemen. 2de levering, 3 bomen waarvan 2 te klein, niet het formaat waar voor betaald is. Ziet er dus jammerlijk uit. Administratieve afhandeling verloopt vlot, maar de hele ervaring valt tegen.
Beste Roland, Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Dat is natuurlijk niet hoe we het graag zien! We nemen even contact met je op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hopelijk kunnen we het snel naar tevredenheid afhandelen! π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
We hadden al eens eerder wat besteld. Fijn bedrijf
Topkwaliteit en snelle levering Ook meedenken met aanplant pakket is top!
Ik heb enkele weken terug 2 leibomen besteld. Ze werden al na enkele dagen geleverd. Bij de bestelling heb ik palen besteld om de bomen vast te zetten. Een paal was korter dan de anderen, ze hebben zelf een voorstel gedaan voor het crediteren van de paal zodat ik zelf een andere kon kopen. Vandaag nogmaals 2 dezelfde bomen besteld en die voor dezelfde prijs. Nou waar vind je nog zo'n service!!
Beste Brigitta, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De Bamboe gaat het niet redden, hij ziet er met dag slechter uit. Staat in goede vruchtbare grond, krijg genoeg water. Hij zag er bij aflevering al zeer vaal uit.
Beste Michel, Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Dat is natuurlijk niet hoe we het graag zien! We nemen even contact met je op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hopelijk kunnen we het snel naar tevredenheid afhandelen! π±π Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Chauffeur was vroeg op de geplande leverdag aanwezig. Had zich niet, zoals door jullie aangegeven, vooraf gemeld. De bomen konden maar net in de bus. Dat kon omdat de geleverde maat bomen deels niet aan de minimale verkoopdikte voldeden. Ze waren ook erg droog. Daarnaast werden, zoals besteld, 18 aanplantsets meegeleverd. D.w.z. 36 palen, 18 banden en 18 spijkers. De banden waren zo kort dat ,al zou ik beide palen tegen de stam zetten, ik ze niet met 1 spijker kon vastzetten. De hovenier had gelukkig ander materiaal bij zich zodat ik ze kon vastmaken. Hopende dat ze goed aankomen. Gr. Klaas.
Beste Klaas, Vervelend dat je niet helemaal tevreden bent! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit met je te bespreken. Samen komen we er vast uit! πΏπ© Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Via de tracking gemakkelijk te volgen. Op tijd , vriendelijk en de boom netjes geplant en verstevigd. Bedankt voor de goede service!!!
Beste Niki, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Net bedrijf bezorger kon je volgen en was zeer netjes ,ook plantbeschrijving bijgevoegd , Haag is geplant hartstikke bedankt van markwin en monique uit volkel
Beste Markwin en Monique, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mooie boom voor weinig geld, dus een goede prijs kwaliteit verhouding
Beste Willem, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
nu maar hopen dat de boom gaat groeien en bloeien
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling! We hopen natuurlijk dat je boom prachtig gaat groeien en bloeien! π³πΈ Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, we helpen je graag. En wie weet, kunnen we bij een volgende beoordeling de volle sterren scoren! βπ Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit. Niet goedkoopste, wel waar voor je geld.
Beste Annika, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Wij zijn erg blij met onze bomen. De communicatie vooraf was helder en de bomen werden snel geleverd en netjes aangeplant.
Beste Ingrid, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Een mooi boom, netjes bezorgd op de afgesproken dag
Beste Michele, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk