Wist niet echt wat ik mocht verwachten. Hoopte het wel. Maar het geleverde boompje was qua vorm en grootte perfect wat ik zocht. Ook de levering was dik in orde!
Beste Patrick, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat we aan je verwachting hebben kunnen voldoen. We wensen je veel plezier met je Krentenboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Je wordt goed op de hoogte gehouden over waar de chauffeur zich bevind. Bezorger en vriendelijk en plaats alles daar waar je het wil hebben. Erg blij hiermee
Beste Dini, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen over je ervaring en dat ons chauffeur heeft kunnen helpen bij het plaatsen van de boom op de juiste plek. Graag staan we in een volgende keer weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering, Vriendelijke medewerker . Prima service. Kortom een zeer tevreden klant. Hartelijk bedankt.
Beste Janneke, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen. We wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Beste Timo, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Is eigenlijk een volledige en toegankelijke cursus bomen planten. Plant pakket ook volledig !
Beste Koen, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Leuk om te horen dat de aanplantinstructie duidelijk en volledig is. Graag staan we een volgende keer weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Ik heb 2 soorten leipeer besteld in de lengte tussen de 150 cm en 200 cm. Maar 1 soort is maar 110 cm. Maar goed ze staan in de grond en nu maar hopen dat ze het goed gaan doen, toppie.
Beste heer/ mevrouw Struik, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat 1 boom niet aan de totaalhoogte voldoet, graag kijken wij hierin met je mee. Kun je hiervoor ons een bericht sturen met hierin foto's? Ondanks dat de totaalhoogte niet voldoet, hebben wij er allen vertrouwen in dat de bomen goed zullen aanslaan. En wensen we je veel plezier. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Besteld betasld en snel bezorgt top
Beste Herman, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Al vaak een bestelling geplaatst. Hoge kwaliteit, goede prijs. Ik ben een hele tevreden klant. Neem niet eens de moeite meer om op een andere site tuinplanten/bomen te bestellen.
Beste Nendy, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Wij vinden het leuk om te horen dat je al vaker hebt besteld en zeer tevreden bent. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
De leibomen zien er goed uit alleen de extra matriaal van bijna 10 euro is veel te deur voor wat je krijgt.
Beste Plac, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. We vinden het fijn om te vernemen dat de leibomen naar wens was. We vinden het vervelend om te lezen dat de aankoppelset te duur is voor wat je krijgt. We wensen je veel plezier met de bestelling en hopen we je in het toekomst van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
En prima in onze tuin aangeplant door zeer vriendelijke bezorger
Beste Michiel, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen jouw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en we wensen je veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Wat coniferen voor de heg bestrld. Keurig op de afgesproken dag geleverd
Beste Bert, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het super fijn om te horen dat de bezorging van de bestelling naar wens is verlopen. We vinden het erg leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. Wij wensen je veel plezier met de coniferen.. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
De bezorging vond exact plaats binnen de afgesproken tijdsspanne en door een betrouwbare chauffeur. De boom (krentenboom) voldeed geheel aan hetgeen besteld was (type, hoogte). Plantinstructie zeer duidelijk. Boom staat nu prachtig op z'n plek. Nu maar wachten op de lente en de eerste bloesem verschijnt. Alle vertrouwen in.
Beste Ron, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad omtrent de bestelling. We vinden het erg belangrijk dat de bezorging naar wens en netjes word bezorgd. Wij wensen je veel plezier met de meerstammige krentenboom. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Vlotte levering, goed te volgen en boompjes zoal verwacht.
Beste Aukje, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het fijn om te horen dat de bezorging vlot is geleverd. Wij wensen je veel plezier met de zuil amberboom. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Bomen geleverd in de week die gevraagd was. Op tijd verwittigd dat de bomen geleverd gingen worden. De bomen zelf zijn mooi groen, en zelfs iets hoger dan vermeld.
Beste Thierry, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het erg fijn om te horen dat de bezorging en naar wens is verlopen. We vinden het erg leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. Wij wensen je veel plezier met de conifeerbomen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Groot aanbod, gemakkelijke website, scherpe prijzen, veel informatie, snelle levering (ook in België)
Beste Eric, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad omtrent de bestelling. Wij wensen je veel plezier met de amberbomen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Alles vlot verlopen. Correct
Beste Hendrik, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het fijn om te horen dat de bezorging vlot is geleverd. We vinden het erg leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. Wij wensen je veel plezier met de Japanse notenboom en de vijgenboom. Met vriendelijke groet, Team | Bomenbezorgd.nl
Netjes en op tijd geleverd
Beste Inge, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad omtrent de bestelling. We vinden het erg belangrijk dat de bezorging naar wens en netjes word bezorgd. Wij wensen je veel plezier met de geleverde fruitbomen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Wat ze zeggen komen ze ook na. Bij aflevering tevens een brochure voor het aanplanten van div. planten en bomen. Goed geregeld. Zal zeker andere adviseren om eerst bij Bomenbezorg te gaan kijken. Groeten.
Beste C, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het erg fijn om te horen dat de bezorging en naar wens is verlopen. We vinden het erg leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. Wij wensen je veel plezier met de Judasloon. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Beste Bert, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad omtrent de bestelling. Wij wensen je veel plezier met de Portugese laurier leibomen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Heel vlotte levering
Beste Andy, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het fijn om te horen dat de bezorging vlot is geleverd. Wij wensen je veel plezier met de Italiaanse cipresbomen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Ik heb altijd een correcte levering gekregen Dat vind ik heel belangrijk
Beste Nancy, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het erg fijn om te horen dat de bezorging en naar wens is verlopen. We vinden het erg leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. Wij wensen je veel plezier met de geleverde Portugese laurier leibomen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Vlotte srvice , vlotte levering , duidelijke website en steeds iemand die je vragen kan beantwoorden.
Beste Ann, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het fijn om te horen dat de bezorging vlot is geleverd. Wij wensen je veel plezier met de geleverde krentenboom. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
makkelijk contact, makkelijk planning, levering bijzonder goed met een vriendelijke jongeman die je ontzettend goed helpt. in 1 woord "Prima"
Beste Peter, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad omtrent de bestelling Super leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt! Wij wensen je veel plezier met de geleverde Plataan kruisdaken. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Je krijgt netjes wat je besteld hebt.
Beste Ronald, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het erg fijn om te horen dat de bezorging en naar wens is verlopen. Wij wensen je veel plezier met de geleverde Amberboom haagelement. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Voorafgaand heb ik goed contact gehad met het bedrijf vanwege het inschatten van het vervoer van de bomen. Men was op tijd, heeft snel en vakkundig de bomen geplant. Daarna advies gegeven voor de nazorg.
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad omtrent de bestelling. We vinden het erg belangrijk dat de bezorging naar wens en netjes word bezorgd. Wij wensen je veel plezier met de geleverde bomen. Met vriendelijke groet, Team Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk