Beter dan verwacht

Wist niet echt wat ik mocht verwachten. Hoopte het wel. Maar het geleverde boompje was qua vorm en grootte perfect wat ik zocht. Ook de levering was dik in orde!

Geweldige goede service

Je wordt goed op de hoogte gehouden over waar de chauffeur zich bevind. Bezorger en vriendelijk en plaats alles daar waar je het wil hebben. Erg blij hiermee

Amberboom vorige week bij ons bezorgd en geplant.

Snelle levering, Vriendelijke medewerker . Prima service. Kortom een zeer tevreden klant. Hartelijk bedankt.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Uitstekende gebruiksaanwijzing!

Is eigenlijk een volledige en toegankelijke cursus bomen planten. Plant pakket ook volledig !

Goeie site, top levering met track en trace en goed verpakt.

Ik heb 2 soorten leipeer besteld in de lengte tussen de 150 cm en 200 cm. Maar 1 soort is maar 110 cm. Maar goed ze staan in de grond en nu maar hopen dat ze het goed gaan doen, toppie.

Prima prijs en product

Besteld betasld en snel bezorgt top

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Al vaak een bestelling geplaatst. Hoge kwaliteit, goede prijs. Ik ben een hele tevreden klant. Neem niet eens de moeite meer om op een andere site tuinplanten/bomen te bestellen.

Ziet er goed uit

De leibomen zien er goed uit alleen de extra matriaal van bijna 10 euro is veel te deur voor wat je krijgt.

Mooie boom op afgesproken tijd bezorg

En prima in onze tuin aangeplant door zeer vriendelijke bezorger

Prima volgens afspraak

Wat coniferen voor de heg bestrld. Keurig op de afgesproken dag geleverd

Top bezorging en prima kwaliteit geleverde boom en plant-instructie.

De bezorging vond exact plaats binnen de afgesproken tijdsspanne en door een betrouwbare chauffeur. De boom (krentenboom) voldeed geheel aan hetgeen besteld was (type, hoogte). Plantinstructie zeer duidelijk. Boom staat nu prachtig op z'n plek. Nu maar wachten op de lente en de eerste bloesem verschijnt. Alle vertrouwen in.

Tip top in orde

Vlotte levering, goed te volgen en boompjes zoal verwacht.

Bomen geleverd in de week die gevraagd was. Op tijd verwittigd dat de bomen geleverd gingen worden. De bomen zelf zijn mooi groen, en zelfs iets hoger dan vermeld.

snelle levering tegen een scherpe prijs.

Groot aanbod, gemakkelijke website, scherpe prijzen, veel informatie, snelle levering (ook in België)

Ben tevreden

Alles vlot verlopen. Correct

Netjes en op tijd geleverd

Goede service.

Wat ze zeggen komen ze ook na. Bij aflevering tevens een brochure voor het aanplanten van div. planten en bomen. Goed geregeld. Zal zeker andere adviseren om eerst bij Bomenbezorg te gaan kijken. Groeten.

Alle afspraken nageleefd en op tijd en vakkundig geplaatst

Heel vlot

Heel vlotte levering

Altijd een correcte levering gekregen

Ik heb altijd een correcte levering gekregen Dat vind ik heel belangrijk

Een absolute aanrader

Vlotte srvice , vlotte levering , duidelijke website en steeds iemand die je vragen kan beantwoorden.

Prima services or alle gebied

makkelijk contact, makkelijk planning, levering bijzonder goed met een vriendelijke jongeman die je ontzettend goed helpt. in 1 woord "Prima"

Gewoon goed!

Je krijgt netjes wat je besteld hebt.

Zeer goede ervaring!

Voorafgaand heb ik goed contact gehad met het bedrijf vanwege het inschatten van het vervoer van de bomen. Men was op tijd, heeft snel en vakkundig de bomen geplant. Daarna advies gegeven voor de nazorg.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk