Alles loopt van A tot Z op wieltjes. Afspraken worden 100% nageleefd, perfecte plaatsing,... Aanrader!
Beste Johan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Jannes, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier Tico leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom besteld en 3 dagen later al in huis. Netjes geleverd en duidelijke pootinstructies erbij
Beste Vincent, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gele valse Christusdoorn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Duidelijke webshop, prima uitleg en prijs van de produkten. En een prima afhandeling van de bezorging.
Beste Jean, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bol Photinia. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Netjes , in potten en op tijd brzorgd
Beste Silvia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Italiaanse cipresbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Al meerdere keren gebruik van hun gemaakt en heb tot nu toe nog nooit problemen met iets gehad stukken beter dan dat spul wat je in een doos thuis gestuurd krijgt. Ze kunnen ook heel goed bomen planten voor een heel redelijke vergoeding.
Beste Theo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u al meerdere positieve ervaringen met ons heeft. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Al een paar keer besteld en steeds netjes geholpen en zeer netjes thuis afgeleverd.
Beste Britta, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode Perzische slaapboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Ik kan niets anders zeggen dan een GEWELDIGE SERVICE!!!!
Beste Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurierhagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooi op tijd, snel en vakkundig geleverd en geplaatst.
Beste Anja, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak plataan bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Al om 6.00 bezorgt netjes langs mijn huis gezet Had de leveringsdag kunnen aanpassen Een hele mooie boom
Beste Dorry, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren en dat de chauffeur vanwege het vroege tijdstip de palm naast het huis heeft geplaatst. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Chinese waaierpalm. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mijn ervaring is alleen maar positief. Snelle levering, prima boom. De gemaakte afspraken nagekomen.
Beste Eveline, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak plataan. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Erg tevreden
Beste Rob, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurierhagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Wij hebben in het voorjaar van 2022 2 steenneiken besteld. 1 van de 2 deed het helaas niet en ging dood. We hebben vorige week zonder problemen een nieuw exemplaar gekregen.
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Steeneik leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super handig als je niet wil if kan slepen. Geen aanhanger of grote auto hebt. Wordt in je tuin neergezet ook als je niet thuis bent op de afgesproken plek!
Beste Claudia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Italiaanse cipres. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Gewoon goed!
Beste Dirk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering. Er wordt geleverd wat er omschreven staat op de site. Kwaliteit van de geleverde planten is goed en je krijgt geen verrassingen.
Beste Joey, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vorig jaar een dak-photinia gekocht maar de boom heeft helemaal niks gedaan. Dit voorjaar contact gezocht met Bomenbezorgd en we moesten foto's maken en doormailen. De boom was hartstikke dood, we hebben een nieuwe besteld en kregen daar 10% korting op. De boom werd 2 dagen na bestelling geleverd en nu maar hopen dat deze boom wel aanslaat.
Beste Marianne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dak Photinia. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Medere malen besteld bij jullie altijd goed aan de afspraak gehouden. NA TELEFONISCH ONDERHOUD OVER 3 OLIJFBOMEN MET RECHTE STAM TE LEVEREN. Hier hebben jullie je ook uitmuntend aan gehouden en geleverd. Bedank en ik zal zeer zeker met jullie in zee gaan.
Beste Harry, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Olijfbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zeer vlotte en vriendelijke levering. T.o.v. de geadverteerde foto's valt de geleverde amelanchier wat "mager" uit met zijn 3 stammetjes, maar dat is helaas vaker planten die je niet zelf bent gaan uitkiezen. We zullen zien wat het binnen enkele jaren geeft.
Beste Ben, Dank u wel voor uw review en feedback. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat u teleurgesteld bent dat de boom die u ontving niet vergelijkbaar was met de foto op onze website. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Het spijt ons dat de boom niet voldeed aan uw verwachtingen. We willen graag benadrukken dat we ons best doen om ervoor te zorgen dat de foto's op onze website een accurate weergave zijn van de producten die we aanbieden. Helaas kunnen er in sommige gevallen variaties optreden, omdat het om levende producten gaat en natuurlijke elementen niet altijd exact kunnen worden gereproduceerd. We willen graag samen met u kijken naar een passende oplossing voor dit probleem. Als u ons meer details kunt geven over de specifieke verschillen tussen de boom die u heeft ontvangen en de foto op onze website, kunnen we beter begrijpen wat er is misgegaan en hoe we het kunnen oplossen. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en willen er alles aan doen om uw ervaring positief te maken. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we hopen snel van u te horen. Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Ik werd goed gewezen op wat ik moest doen met de aankoop en het werd netjes afgeleverd
Beste Jero, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Lester, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alles gegaan zoals gepland en prima service en mooie boompjes
Beste Edwin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Perzische slaapbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Alleen zat de boom met te weinig aarde (los) in de pot en was tamelijk droog. Maar door hun advies op te volgen om direct water te geven staat de boom zoals beschreven op zn plekkie... In de winter gaat de citroen boom naar binnen want deze boom haat te koude dagen. De kwaliteit van de boom was goed dus als ik wat zoek ga ik terug naar deze leverancier
Beste Dirk, Dank u wel voor uw gedetailleerde review en uw eerlijke feedback over onze producten. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Allereerst willen we u bedanken voor de positieve punten die u heeft genoemd. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met Citroen boom. Het is altijd ons doel om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, en uw positieve feedback is een grote motivatie voor ons team. Aan de andere kant willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de negatieve ervaring die u heeft gehad met de los zittende aarde. We nemen uw feedback serieus en zullen dit gebruiken als een kans om onze diensten te verbeteren. Nogmaals, bedankt voor uw feedback. We streven ernaar om constant te verbeteren en uw review helpt ons daarbij. Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenbezorgd.nl
De boom die is geleverd was heel mooi. In de winter is de boom echter toch dood gegaan. Door bomenbezorgd is toen een nieuwe boom geleverd. Super service wat mij betreft.
Beste Bas, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw steeneik leiboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Uiteindelijk kost mij de palmboom 300 +150= 450euro
Beste Valére, Dank u wel voor uw review en uw feedback over de palmbomen die u bij ons heeft besteld. We vinden het erg vervelend dat de eerste palmboom is overleden. We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring voor u moet zijn geweest. We vinden het echter positief dat u ons de gelegenheid heeft gegeven om dit probleem op te lossen door een nieuwe palmboom te bestellen. We waarderen uw vertrouwen in ons en we willen ervoor zorgen dat u dit keer een positieve ervaring heeft met uw nieuwe aankoop. Daarnaast willen we u graag een aantal tips en richtlijnen geven voor de verzorging van uw nieuwe palmboom. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid water, licht en voeding te geven, afhankelijk van de specifieke behoeften van de palmboomsoort die u heeft gekozen. Als u vragen heeft over de verzorging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en advies te geven. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw eerste palmboom. We hopen dat de nieuwe palmboom een gezonde toevoeging zal zijn aan uw leefomgeving en dat u er lang van kunt genieten. Als er iets is waarmee we u verder kunnen helpen, laat het ons dan alstublieft weten. Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk