Goede kwaliteit bomen en erg vriendelijk bezorgd.
Beste Martine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Italiaanse cipres. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Na eerdere positieve ervaringen weer met plezier gekozen voor Bomenbezorgd. Perfecte communicatie, vlot en vakkundig geleverd en geplant, bijzonder sympathieke medewerker. Tekenend detail: de steunpalen stonden er nog van een vorige, gerooide boom, creditfactuurtje gekregen omdat geen nieuwe palen geleverd hoefden te worden. Tekenend voor de zorgvuldigheid van dit bedrijf.
Beste Theo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse sierkers. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
aardige man mooi geplaatst mooie boom
Beste Robert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Krentenboom meerstammig. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Twee bestellingen gedaan, eerste werd niet volgens afspraak geleverd en niet gesnoeid geleverd zoals besteld en betaald. Netjes opgelost met een cadeau kaart voor een tweede kans. Super zou je denken, ja wel eerst voldoen aan de minimum bestel eis van 95 euro. Levering wederom slecht, producten werden gewoon in de tuin gegooid. Kwaliteit zeer slecht, bruine planten en compleet uitgedroogd. Wederom een cadeau kaart, nee toch niet nieuwe planten, nou echt elke willekeurige bouwmarkt verkoopt betere kwaliteit. Foto´s bedriegen echt, trap er niet in, ga lekker naar een tuincentrum koop dit niet hier en niet online. Bedankt jullie hebben mij genezen van online planten/bomen bestellen.
Beste Maurice, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent als klant. Bij ons staat klantvriendelijkheid en product kwaliteit hoog in het vaandel. De kwaliteit van de geleverde planten was bij de eerste levering niet van de kwaliteit waar wij voor staan en zijn daarom met de oplossing gekomen om nieuwe bij u te bezorgen. Inmiddels hebben wij al meerdere malen contact met u gehad en waren we door het leveren van nieuwe planten tot een passende oplossing gekomen. We vinden het dan ook erg jammer dat u nadat we nieuwe planten bij u hebben bezorgd nog steeds niet tevreden bent. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen we dat uiteraard graag. We zouden het namelijk erg jammer vinden als u vertrouwen weg is door online een bestelling te plaatsen. En als we u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw oude perenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zoals gevraagd is de boom netjes en op tijd afgeleverd.
Beste Onno, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw oude perenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Zoals gevraagd is de boom netjes en op tijd afgeleverd.
Wij bestelden de Moerbei kruisdak boom en deze werd 3 dagen later keurig bezorgd en in de tuin geplant. Vriendelijke medewerker met kennis van zaken. Blij met de boom en nu hopen dat deze snel aanslaat en goed gaat groeien.
Beste Margreet, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw moerbei dakboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Bezorger was zoals afgesproken optijd en zeer vlot, vriendelijk en kundig in het plaatsen van de boom.
Beste Kirsten, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw dakplataan. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Toevallig had ik via 2 verschillende sites wat besteld, waaronder bomenbezorgd.nl. Wat een contrast! Mijn bestelling van bomenbezorgd ben ik enorm tevreden mee, prachtige cipressen en een roze koolpalm, heel erg blij mee! Mijn bestelling via een andere site was om te huilen, letterlijk een dode klimop opgestuurd gekregen via postnl, helemaal verstikt in het plastic en karton. Bomenbezorgd daarentegen heeft zijn eigen service, alles wordt netjes gebracht in een aanhangwagen van de zaak zelf, en een heel vriendelijke bezorger! Mijn advies: Check altijd vantevoren reviews van een site, bomenbezorgd staat niet voor niks als zeer goed beoordeeld! Ik weet waar ik de volgende keer weer ga bestellen!
Beste Zeynep, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u een positieve ervaring met ons heeft. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw cipressen en roze koolpalm. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Precies conform beschrijving en heel fijn dat je de avond voor levering al weet in welk tijdsblok de levering plaats vindt
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Chinese waaierpalm. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima berichtgeving, bezorging en kwaliteit van de plant
Beste Mathilde, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Het eerste contact met Bomenbezorgd verliep al prima, mijn vragen over de aanschaf van 4x LeiLaurier werden goed en duidelijk beantwoord. Vervolgens besteld, inclusief aanplant service. De man die het kwam leveren en planten ( Robin ) is zeer kundig, vriendelijk en heeft hart voor het groene. De bomen staan er prima bij en we gaan hier nog heel lang plezier van hebben. Kortom, een aanrader!
Beste Hans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilaurieren. En ik zal uw compliment terug koppelen aan Robin. Met vriendelijke groet, Catharina| Bomenbezorgd.nl
chinese waaierpalm bestelt en zoals de vorige bestellingen die ik gedaan heb was alles weer top . prachtige palm en mooi op het afgesproken tijdstipt geleverd hartelijk bedankt groetjes Marc
Beste Marc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Chinese waaierpalmen. Met vriendelijke groet, Catharina| Bomenbezorgd.nl
Snelle en correcte levering. De vlinderstruik was wel wat gehavend en uitgedroogd toen hij toe kwam. De andere struik zal er goed uit.
Beste Mandy, Hartelijk dank voor uw review. We waarderen u als klant enorm en zijn ook blij dat u, uw feedback met ons deelt. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling droogte en verdorde bladeren heeft opgelopen tijdens het transport. Lichte verdroging en verdorde bladeren hebben gelukkig niet vaak direct invloed op de verdere groei van de boom en zal vaak vanzelf weer herstellen. De kans van aanslaan zal ook niet gelijk afnemen. Graag ontvangen wij een foto's van de Vlinderstruik om de te kunnen beoordelen en met een passende oplossing te komen! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenbezorgd.nl
Fantastische service, goede bomen! Snelle levering.
Beste Charlotte, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilinde bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Keurig op tijd bezorgd.
Beste Nol, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Laurierhagen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Netjes thuis bezorgd.
Beste Mariëlle, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie plant, snelle en aardige service
Beste José, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige krentenbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De kwaliteit van het boompje vind ik maar matig, bevroren en takjes gebroken ( iel ) ik hoop dat ie gaat groeien maar verwacht er dit jaar geen bloemetjes van . De levering was niet compleet maar is prima opgelost.
Beste Pierre, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen op een review te plaatsen. We nemen u als klant er serieus en nemen uw feedback dan ook zeker goed in behandeling. We vinden het erg vervelend om te vernemen dat u niet geheel tevreden bent met de geleverde Lagerstroemia 'Enduring Pink'. Graag ontvangen we dan ook foto's van hoe de boom is geleverd, zodat we met u mee kunnen kijken en eventueel met een passende oplossing kunnen komen. De foto's mag u mailen naar: [email protected] Graag horen we van u! Met vriendelijke groet, Catharina van Bomenbezorgd.nl
Ik wil graag een uitstekende beoordeling delen over Bomenbezorgd. Onlangs heb ik vier prachtige Leibomen bij hen gekocht en laten plaatsen, en ik ben zeer tevreden met het resultaat. De bomen zijn op een uiterst nette manier geplaatst en zien er prachtig uit in mijn tuin. Ik wil ook graag de medewerker Sigrid bedanken voor haar uitzonderlijke behulpzaamheid tijdens het hele proces. Haar deskundige advies en vriendelijke service hebben mijn ervaring met Bomenbezorgd echt versterkt. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsbomen en uitstekende klantenservice.
Beste Maurice, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw leilaurieren. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Correcte levering en met aanplant materiaal eenvoudig en handig zelf te plaatsen.
Beste Suzan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewone krentenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Steeds kwaliteits bomen aan redelijke en betere prijzen dan elders soms ! Snelle levering en topservice ♥ Ik bestel enkel hier mijn groen materiaal nog want is hier is het dikwijls beter dan elders .Bomen zijn gezond en mooi ♥
Beste Carina, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie betaalbare boom met plantinstructies erbij! Ik had gevraagd of de levering na bestelling pas na drie weken geleverd kon worden en dat was geen probleem! De boom was goed geworteld. En betaling achteraf! Ook altijd fijn.
Beste Renee, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw zuil Krentenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Efficient service
Hello Murray, Thank you very much for taking the trouble to leave a review with us. We greatly appreciate your feedback. Great to hear that you found your experience with us to be a positive one. We hope to serve you again in the future and hope you enjoy your order. Kind regards, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed contact en overleg mogelijk ivm uitgestelde leveringsdatum. Netjes afgeleverd. Goede beschrijving met aanplanten en gerelateerde zaken.
Beste André, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk