We hebben sierpeerleiboom besteld. Er werd keurig aangegeven wanneer en welke tijdstip de bomen geleverd werden. De bomen zien er netjes uit. Ik bestelde ze met aanplantpakket, daarin zaten palen, band en aanplantgrond. Een goeie prijs kwaliteit verhouding!
Beste Marieke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw sierpeer leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De bezorging gebeurde zoals werd afgesproken. De vriendelijke bezorger hielp om alles naar de tuin te brengen. De planten zijn heel mooi met een goed vochtige gezonde kluit. Als ik in de toekomst nog planten nodig heb zal ik hier zeker terug bestellen
Beste Patricia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima bezorging en ook heel snel. en mooie boompjes jammer dat er van1 tak van het appel leiboompje eetstokjes dood is .misschien beschadigd daar kan niemand iets aan doen kan gebeuren . Al met al heel blij met bomenbezorgd.nl
Beste Marijke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Vervelend om te vernemen dat er 1 tak bij levering dood is. Mocht u hierin advies vanuit ons willen ontvangen, horen wij dit graag. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw appelboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
goed plantmateriaal, op de gewenste datum geleverd
Beste Leen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snel bezorgd en ze zien er geweldig uit!
Beste Mariette, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Amberboom haagelementen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede kwaliteit, afgeleverd op het afgesproken tijdstip en vriendelijke chauffeur, die bomen keurig neergezet heeft bij de plek waar ze moesten komen.
Beste Frans, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen en conform afspraak geleverd. Ze werden ‘s ochtends om 6:35 al bezorgd; dat is écht geen tijd voor een avondmens als ik. Daarnaast hebben we een boom besteld die een stamomtrek van 10-14 cm zou hebben. Met 10,2 cm voldoet hij er wel aan, maar dan ook echt nét.
Beste Rob, Bedankt voor het delen van uw ervaring en het geven van uw feedback. We zijn blij om te horen dat u over het algemeen een goede ervaring heeft gehad met onze service en dat de bomen mooi waren en volgens afspraak zijn geleverd. We streven ernaar om klanten tevreden te stellen en hoogwaardige producten te leveren. We begrijpen echter dat de vroege bezorging van de bomen mogelijk ongemak voor u heeft veroorzaakt, vooral als u een avondmens bent. Onze excuses hiervoor. We zullen uw opmerkingen meenemen en proberen de bezorgtijden in de toekomst beter af te stemmen op de voorkeuren van onze klanten. Wat betreft de stamomtrek van de boom die u heeft besteld, begrijpen we dat er een klein verschil is met de opgegeven maat. Hoewel we ons best doen om zo nauwkeurig mogelijk te zijn bij het specificeren van de kenmerken van onze producten, kan er soms een kleine variatie optreden. We waarderen uw feedback hierover en zullen dit intern bespreken om onze nauwkeurigheid te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw aanbeveling. We zullen uw opmerkingen gebruiken om onze diensten verder te verbeteren. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Alles wordt duidelijk gecommuniceerd via de e-mail en de bestelling kan je volgen via de link. Heel goed!!!
Beste Ton, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Steeneik. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Een slaapboom met amper 4 takken waarvan 2 met afgebroken scheuten en dit voor een kostprijs van iets meer dan 400 euro. Deze was trouwens niet in een pot gekweekt. Zat er los in met afgebroken wortels. Nog nooit zo'n bestelling van jullie gehad. De vorige bestellingen waren altijd verzorgd en in prima staat. Sterk ontevreden.
Beste Kurt, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review te plaatsen! We stellen uw eerlijke beoordeling zeer op prijs. Telefonisch heb ik u geprobeerd te bereiken, helaas kreeg ik geen gehoor. Excuus als ik niet gelegen belde! We vinden het vervelend om te vernemen, dat u niet tevreden bent met de geleverde slaapboom. En willen dan graag met u mee kijken doormiddel van foto's. De foto's zie ik graag tegemoet, zodat we met een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Catharina| Bomenbezorgd.nl
Goed geleverd met aanplantpakket en duidelijke instructie. Boom stond binnen een uur en doet het heel goed.
Beste Murielle, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse sierkers. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
de bezorging is top en de bomen super mooi zelfs groter dan verwacht ! top kwaliteit!!
Beste Sabine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Wagner palm. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Wij hebben al meerderen bomen door ze laten plaatsen en zijn er zeer te vrede mee. Ze denken mee, zijn flexibel en leveren kwaliteit.
Beste Danny, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u al meerdere positieve ervaringen met ons heeft. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
op tijd en in hele goede conditie
Beste Jos, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Krentenboom Robin Hill. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Eerste x kregen wij een boom bezorgd, die niet voor ons bedoeld was. Kregen een tegoedbon van bomenbezorgd! Ontzettend pluspunt! Dat zou voor ons 5 sterren krijgen! Daarna zelf iets besteld, wordt het weer ergens anders bezorgd. Twee huizen naast ons. Bezorging zou voor ons dus 0 sterren krijgen. Voor de kwaliteit en het goede contact zou ik jullie wel aanbevelen!
Beste Anoek van Berkel, Bedankt voor het delen van uw ervaring en het geven van uw feedback. We stellen uw eerlijke beoordeling zeer op prijs. Allereerst willen we ons verontschuldigen voor de problemen die u heeft ondervonden bij de bezorging van uw bestelling. Het spijt ons dat de eerste keer de boom niet voor u bedoeld was en dat uw tweede bestelling op een verkeerd adres is bezorgd. Dit is zeker niet de service waar we naar streven en we begrijpen dat dit erg vervelend voor u moet zijn geweest. We waarderen uw positieve opmerking over de tegoedbon die u heeft ontvangen als compensatie voor het verkeerd bezorgen van de eerste boom. Het doet ons deugd dat dit aspect van onze klantenservice een positieve indruk op u heeft gemaakt. We zullen uw opmerkingen over de bezorging ter harte nemen en ervoor zorgen dat we onze processen verbeteren om dergelijke fouten in de toekomst te voorkomen. Nogmaals onze oprechte excuses voor de bezorgproblemen die u heeft ervaren. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw toekomstige ervaringen met ons vlekkeloos verlopen. Als er nog verdere vragen of opmerkingen zijn, staan we altijd voor u klaar. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om u beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Stipte levering + correcte plaatsing. Zeer tevreden
Beste Lennart, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei Amberbomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prima.
Beste Mariska, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
duidelijke website bestellen ging vlot snelle leveringstermijn zeer duidelijke, correcte en vriendelijke communicatie i.v.m. levering geleverde boom voldeed aan de verwachtingen
Beste Lies, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode Japanse esdoorn. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Via de mail goed geholpen en duidelijke instructies gekregen. Bezorging verliep goed. Boom is geplant en alles is netjes achtergelaten. Goede adviezen gekregen voor de verzorging van de boom. Vriendelijk en kundig personeel.
Beste Corine, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw appelboom Elstar. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Zeer snel geleverd, snel alle vragen beantwoord. Zeer vriendelijk Top bedrijf
Beste Ria, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snel besteld, snel geleverd, prachtige boom!!,
Beste Desiree, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewone walnotenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Netjes afgeleverd!
Beste Ulrich, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse sierkers meerstammig. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Aanvankelijk een mooie op het oog kwaliteitsboom bezorgd gekregen. Ondanks de goede reviews en een gelikte website was de boom een maand na levering dood. Klantenservice reageert snel op klacht en biedt na een maand heen en weer mailen met een uitgebreide fotoreportage van de boom uiteindelijk compensatie aan van 50% op een nieuwe bestelling. Men verschuilt zich achter dat weersomstandigheden de dood van de boom veroorzaakt zou kunnen hebben en dan hier geen garantie op gegeven kan worden. Echter heb ik alles volgens de voorschriften van het aanplanten voldaan en ook de boom beschermd tegen weersinvloeden. Ergens anders dezelfde boom kunnen krijgen voor een derde van de prijs van Bomenbezorgd!
Beste Adriaan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We betreuren het ten zeerste dat u teleurgesteld bent en dat de boom die u bij ons heeft besteld niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het erg vervelend is om na een maand te ontdekken dat de boom dood is. We willen benadrukken dat we altijd ons best doen om producten van hoge kwaliteit te leveren. Het spijt ons dat dit in uw geval niet het geval was. We hebben uw klacht serieus genomen en geprobeerd u tegemoet te komen door een compensatie van 50% op een nieuwe bestelling aan te bieden. Wat betreft de garantie op de boom, begrijpen we dat het verwarrend kan zijn dat we geen garantie kunnen geven op weersomstandigheden die de gezondheid van de boom beïnvloeden. Hoewel u alle voorschriften voor het planten heeft gevolgd en de boom heeft beschermd tegen weersinvloeden, zijn er helaas factoren buiten onze controle die invloed kunnen hebben op de levensvatbaarheid van een boom. Als er nog andere vragen of opmerkingen zijn, staan we altijd voor u klaar. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om u beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Vorige keer een meerstammige Amelanchier besteld en was toen heel erg tevreden. Nu, ruim een jaar later, een meerstammig steeneik besteld. Ervaring met de klantenservice, track&tracé service en vriendelijkheid van de chauffeur, wederom, zeer positief. De struik had echter een afgeknapte tak en een tak die scheef gegroeid is. De scheefgegroeide tak begeleid ik nu met een bamboestok, ik ga er vanuit dat deze wel weer rechter wordt. Uiteindelijk zal het vast goed komen en zal ik van de steeneik net zo genieten als van mijn krentenboompje!
Beste Brenda, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling schade heeft opgelopen tijdens het transport. Lichte schade heeft gelukkig niet vaak direct invloed op de verdere groei van de boom en zal vaak vanzelf weer herstellen. De kans van aanslaan zal ook niet gelijk afnemen. Zoals telefonisch afgesproken ontvangen wij graag foto's van de boom om de schade te kunnen beoordelen en met een passende oplossing te komen! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenbezorgd.nl
Ik heb twee keer telefonisch contact gehad voordat ik de bestelling heb geplaatst. Ze waren goed te bereiken en gaven goed advies. De bomen werden snel geleverd en waren wat we verwachtten.
Beste Clara, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede communicatie, snelle levering en erg mooie boom!
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Pindakaasboom meerstammig. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk