Uitstekende bomen

We hebben sierpeerleiboom besteld. Er werd keurig aangegeven wanneer en welke tijdstip de bomen geleverd werden. De bomen zien er netjes uit. Ik bestelde ze met aanplantpakket, daarin zaten palen, band en aanplantgrond. Een goeie prijs kwaliteit verhouding!

Correcte vlotte afhandeling

De bezorging gebeurde zoals werd afgesproken. De vriendelijke bezorger hielp om alles naar de tuin te brengen. De planten zijn heel mooi met een goed vochtige gezonde kluit. Als ik in de toekomst nog planten nodig heb zal ik hier zeker terug bestellen

Prima bezorging en ook heel snel. en mooie boompjes jammer dat er van1 tak van het appel leiboompje eetstokjes dood is .misschien beschadigd daar kan niemand iets aan doen kan gebeuren . Al met al heel blij met bomenbezorgd.nl

top

goed plantmateriaal, op de gewenste datum geleverd

Geweldige bomen

Snel bezorgd en ze zien er geweldig uit!

Mooie bomen en duidelijk bericht wanneer ze bezorgd worden en vriendelijke chauffeur.

Goede kwaliteit, afgeleverd op het afgesproken tijdstip en vriendelijke chauffeur, die bomen keurig neergezet heeft bij de plek waar ze moesten komen.

Goede ervaring

Mooie bomen en conform afspraak geleverd. Ze werden ‘s ochtends om 6:35 al bezorgd; dat is écht geen tijd voor een avondmens als ik. Daarnaast hebben we een boom besteld die een stamomtrek van 10-14 cm zou hebben. Met 10,2 cm voldoet hij er wel aan, maar dan ook echt nét.

Bomenbezorgd is heel goed……. TOP

Alles wordt duidelijk gecommuniceerd via de e-mail en de bestelling kan je volgen via de link. Heel goed!!!

Niet tevreden met slaapboom van meer dan 400 euro.

Een slaapboom met amper 4 takken waarvan 2 met afgebroken scheuten en dit voor een kostprijs van iets meer dan 400 euro. Deze was trouwens niet in een pot gekweekt. Zat er los in met afgebroken wortels. Nog nooit zo'n bestelling van jullie gehad. De vorige bestellingen waren altijd verzorgd en in prima staat. Sterk ontevreden.

Mooie boom en goeie service

Goed geleverd met aanplantpakket en duidelijke instructie. Boom stond binnen een uur en doet het heel goed.

heel tevreden klant

de bezorging is top en de bomen super mooi zelfs groter dan verwacht ! top kwaliteit!!

Leveren zoals belooft.

Wij hebben al meerderen bomen door ze laten plaatsen en zijn er zeer te vrede mee. Ze denken mee, zijn flexibel en leveren kwaliteit.

helemaal goed

op tijd en in hele goede conditie

Zeer slechte bezorging

Eerste x kregen wij een boom bezorgd, die niet voor ons bedoeld was. Kregen een tegoedbon van bomenbezorgd! Ontzettend pluspunt! Dat zou voor ons 5 sterren krijgen! Daarna zelf iets besteld, wordt het weer ergens anders bezorgd. Twee huizen naast ons. Bezorging zou voor ons dus 0 sterren krijgen. Voor de kwaliteit en het goede contact zou ik jullie wel aanbevelen!

Goede prijs/kwaliteit

Stipte levering + correcte plaatsing. Zeer tevreden

Prima snelle levering, mooie planten.

Prima.

Alles naar wens

duidelijke website bestellen ging vlot snelle leveringstermijn zeer duidelijke, correcte en vriendelijke communicatie i.v.m. levering geleverde boom voldeed aan de verwachtingen

Kundig en vriendelijk personeel. Goede service.

Via de mail goed geholpen en duidelijke instructies gekregen. Bezorging verliep goed. Boom is geplant en alles is netjes achtergelaten. Goede adviezen gekregen voor de verzorging van de boom. Vriendelijk en kundig personeel.

Perfect geholpen

Zeer snel geleverd, snel alle vragen beantwoord. Zeer vriendelijk Top bedrijf

Top bedrijf, snelle levering prachtige boom

Snel besteld, snel geleverd, prachtige boom!!,

Goeie kwaliteit planten

Netjes afgeleverd!

Teleurgesteld

Aanvankelijk een mooie op het oog kwaliteitsboom bezorgd gekregen. Ondanks de goede reviews en een gelikte website was de boom een maand na levering dood. Klantenservice reageert snel op klacht en biedt na een maand heen en weer mailen met een uitgebreide fotoreportage van de boom uiteindelijk compensatie aan van 50% op een nieuwe bestelling. Men verschuilt zich achter dat weersomstandigheden de dood van de boom veroorzaakt zou kunnen hebben en dan hier geen garantie op gegeven kan worden. Echter heb ik alles volgens de voorschriften van het aanplanten voldaan en ook de boom beschermd tegen weersinvloeden. Ergens anders dezelfde boom kunnen krijgen voor een derde van de prijs van Bomenbezorgd!

Na een uitmuntende ervaring, helaas nu een wat mindere ervaring

Vorige keer een meerstammige Amelanchier besteld en was toen heel erg tevreden. Nu, ruim een jaar later, een meerstammig steeneik besteld. Ervaring met de klantenservice, track&tracé service en vriendelijkheid van de chauffeur, wederom, zeer positief. De struik had echter een afgeknapte tak en een tak die scheef gegroeid is. De scheefgegroeide tak begeleid ik nu met een bamboestok, ik ga er vanuit dat deze wel weer rechter wordt. Uiteindelijk zal het vast goed komen en zal ik van de steeneik net zo genieten als van mijn krentenboompje!

Ik heb twee keer telefonisch contact gehad voordat ik de bestelling heb geplaatst. Ze waren goed te bereiken en gaven goed advies. De bomen werden snel geleverd en waren wat we verwachtten.

Goede communicatie, snelle levering en erg mooie boom!

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk