Topservice!

Prachtige boompjes, heel blij mee. Ook echt een topservice! Je wordt duidelijk per mail op de hoogte gesteld wanneer je bestelling komt en je kan de chauffeur met track en trace volgen, erg handig! Je krijgt een handige folder met informatie hoe je de boom moet planten en je krijgt ook herinneringen per mail om je boom water te geven.

Helemaal top

Ik heb nu 2x besteld en ben helemaal tevreden de levering kwam ook op afgesproken tijd. Bezorger ook heel vriendelijk en correct.

Bomen online besteld. Cf afspraak afgeleverd en ze doen het goed

kwaliteit en goede service

kwalitatieve bomen en planten vriendelijke service snelle en correcte levering zeer behulpzaam klantendienst overzichtelijke website aanrader

goed afgeleverd met advies

goed afgeleverd

Gewoon top! En snel geleverd!

Niet duur. En wat je besteld klopt!

Uitmuntende service

De bestelde boompjes geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur. Een tas koffie samen gedronken. Daarna de acaciaboompjes geplant en ze zijn reeds aan het knoppen. Dus een goede service en goede gezonde planten.

ik geeft nooit alle sterren, zelf nooit gehad

vriendelijke jongedame voor de levering, maakt je dag goed De bomen zelf : alle vier de tamme kastanjes schieten blad, stemt me zeer tevreden.

Snelle levering en plaatsing maar schade aan de tuin/oprit nog niets van gehoord

Bij levering wou de bezorger in de tuin rijden met zijn vrachtwagen. Hierdoor schade aan boordstenen en tuin.

Van een klacht kun je een kans maken

Bij de bestelling van een boom wilde ik een afwijkend factuuradres invullen maar dat lukte niet. Mijn mail naar aanleiding hiervan werd snel, netjes en persoonlijk opgepakt door de medewerkers van Bomenbezorgd.nl. complimenten hiervoor!

Zeer prettig

Mooie Olijfboom gekocht en die laten bezorgen. Keurige, vriendelijke bezorger die alle tijd nam om ons over de boom te vertellen. Wat een prachtige kerel.

Top.

Prijs/kwaliteit ok. Netjes geleverd met instructie boekje.

Heb nog niks ontvangen

Geen boom

Mooie boom maar bezorging zou netter kunnen

De boom waar het uiteindelijk om gaat is perfect zoals beschreven

Topkwaliteit over heel de lijn!

Bomenbezorgd.nl is een topbedrijf! Van de bestelling tot de levering leveren zij een kwaliteitsvol product!

Mooie bomen. Vakkundig personeel

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Aardige mensen, goede kwaliteit en snelle bezorging (alleen een beetje vroeg, ze kwamen mijn boom bezorgen om 6:45u hihi)

Voor de tweede keer in 3 jaar een boom gekozen en laten leveren. (zelf gepland) - prijs kwaliteit. - Breng Service. - Na zorg en verdere info. Al met al, lekker makkelijk en goed geregeld. Gewoon Top!

Hele vriendelijke bezorger!

mooie cyprus

duidelijke informatie, bestelling makkelijk te doen is overzichtelijk. Nette levering op aangegeven tijdstip. ;)

top producten

Heb de afhandeling en levering als zeer prettig en professioneel ervaren, binnen 3 dagen zijn de producten geleverd door een behulpzame en zeer attente bezorger vanuit eigen personeel.

Leibeuk

2 bomen besteld en netjes op tijd geleverd. Bomen zien er goed uit en hebben een goede kluit met jute zak er om.

Klopt helemaal afspraken bezorgen en mooie bomen wat we wilde nogmaals dankjewel.

boom die ik had besteld zag er goed uit, de levering was keurig op tijd en goed te volgen. goede service

Gewoon goed kleine minpuntje

Optijd bezorgd mooi via track en trace te volgen. 1 klein minpuntje perzische slaapboom waren 2 langere takken denk door transport afgebroken bleef 1 langere tak over heb hem gesnoeid nu is alles even lang.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk