Een mooi boom, netjes bezorgd op de afgesproken dag
Beste Michele, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Top! Flexibel bij de levering. Oplossingsgericht.
Beste Frank, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Onze eerste ervaring met BomenBezorgd is super! Ruime keuze, goede informatie over de bomen op de site en de bezorging was vlot.
Beste heer/Mevrouw, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snel geleverd, vriendelijke service
Beste Marjolijn, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Mooie boom besteld . Alles netjes met goed omschrijving en op tijd bezorgd . De levering wa op de dag helemaal te volgen
Beste Ronald, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
2 bomen laten aanplanten. Keurig gedaan! Wel vonden wij dat het wat tegenvallen, dat bij vragen er niet e.e.a werd toegelicht over verzorging. Maar alleen verwezen werd naar de folder. De levering van een 3e boom kwam bijna een uur later dan aangegeven. en dat als eerste klant.... Al met al, de boompjes zelf zien er goed uit en staan er keurig bij en we hopen dat ze goed gaan groeien.
Beste Joim, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | klantenservice Bomenbezorgd.nl
perfecte levering
Beste Fransoos, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snel en vriendelijk.
Beste Sigata, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Voor de tweede keer bomen besteld. Bomen besteld en geleverd met aanplant pakket. De bomen zijn nooit, gezond en zoals omschreven. De levering is best flot, een weekje later. Het aanplant pakket vindt ik erg fijn omdat je meteen alles in huis hebt en kunt beginnen met aanplanten. Dit is overigens zo gedaan met een goede schep, een grondboor en een hamer voor de nagels om het band om de boom en aan de paaltjes vast te zetten. Service via de mail en telefonisch is snel, goed en vriendelijk. Hopen dat ook deze bomen dit voorjaar weer goed aanslaan.
Beste Eric, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
top
Beste Leonie, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Duidelijke communicatie en goede bezorging. Aardige kerel. Het is echt een mooie boom; die krijg je bij het plaatselijke tuincentrum niet voor deze prijs (echt groot en mooi)
Beste Daan, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Fantastische app om bij te houden waar je bestelling blijft. Supervriendelijke en correcte chauffeur. Fijn dat bezorgkosten bij de prijs inzitten en je achteraf kan betalen. Als nu mijn chinese waaierpalm van 2.20m nog wil groeien ben ik een ZEER tevreden klant van BOMENBEZORGD.NL Echt een aanrader voor een ieder die een plant, struik en/of boom zoekt. Chapeau!
Beste Stephan, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snelle levering van een mooie appelboom, geheel volgens specificaties. Inclusief aanplantpakket en plantinstructies.
Beste Mark, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Hele snele service en heel goed
Beste Nadie, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Prachtige laurierbomen ontvangen,wat zijn ze mooi. Geweldige service,ik ben verhuisd naar BelgiΓ« en heb nog geen Bankkaart hier wel mijn Nederlandse rekening. Even hebben ze het systeem aangepast zodat ik gewoon kon betalen met mijn Nederlandse kaart. Super gedaan en van mij een dikke 10+ Volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie en zal het ook aan iedereen aanbevelen.
Beste Conny, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De volgapp (waar de bezorger zich bevindt) is erg handig en geeft de juiste informatie. Nette en vriendelijke bezorger
Beste kees, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
mooie boom ontvangen ,netjes verpakt.
Beste Brigitte, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De tracking informatie was duidelijk en de boom is in goede staat afgeleverd. Helaas was er wat onduidelijkheid over de afmetingen van de boom, maar het contact met de klantenservice verliep makkelijk en constructief. De zin die verwarring gaf wordt verwijderd om herhaling te voorkomen en wij hebben het netje met elkaar opgelost. Dus kwaliteit en klantenservice goed in orde.
Beste Herbert, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Wij zijn zeer tevreden. Snelle levering, mooie boompjes, correct verpakt.
Beste Frouk, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Van website tot meegeleverde aanplantinstructie. Vriendelijk belletje van bezorger! Alles cf belofte. Helemaal top.
Je krijgt tijdig een mail met tracking waarop je perfect de leverancier kan volgen. Correct geleverd aan de deur met info brochure over de manier van aanplanten.
Beste Danielle, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Op de afgesproken tijd wordt de nieuwe boom thuis geleverd. Handig met een prima "aanplant pakket". Tegen extra betaling, dat laatste.
Beste heer/Mevrouw, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Hebben al enkele maal bomen besteld ,was altijd in orde .nu zijn de bomen geleverd door courier dienst wisten van niks hebben de folder voor aanplanting in de brievenbus gestopt zodat ik die na het aanplanten gevonden heb. De Leilinde hadden maar 4 vertakkingen de vorige 5 zodat we alles hebben moeten herverdelen en takken zullen moeten bij maken de komende jaren . Op de tekening bij de bestelling stonden 5 vertakkingen getekend .
Beste Els, Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Dat is natuurlijk niet hoe we het graag zien! We nemen even contact met je op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hopelijk kunnen we het snel naar tevredenheid afhandelen! π±π Met vriendelijke groet, Lisanne van Bomenbezorgd.nl
Mooie bomen gekocht. Bestellen gaat makkelijk, fijne info over bezorging en een aardige bezorger met veel kennis van de bomen.
Beste Brenda, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Prima verlopen!
Beste Benjamin, Dat is precies waar we naar streven: een snelle en zorgvuldige levering zodat jij zo snel mogelijk van je boom kunt genieten! Dankjewel voor je positieve review, en mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. π±π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk