Ik ben heel tevreden, ze hebben heel professioneel werk geleverd

Ik kon perfect volgen wanneer ze bij mij konden zijn, dame was supervriendelijk en professioneel

Goede service en snelle levering !

Ik heb een beukenhaag besteld en deze was heel snel geleverd. Ook de nazorg vond ik heel goed

Goede en snelle service

Levering volgens de bestelde specificaties van de bomen.

Na enige vertraging werden de bomen toch nog dezelfde dag bezorgd. De aanplantservice werd uitgevoerd met de kanttekening dat dit voor één persoon toch een behoorlijk karwei is. ik heb hemzelf maar een schep ter beschikking gesteld aangezien zijn schep gebroken was. Al met al toch mijn waardering voor de inzet van deze persoon.

SNELLE SERVICE, VRIENDELIJKE PERSOON

De chauffeur was er op het afgesproken tijdstip. Heeft nog geholpen om de boom tot in de achtertuin te verplaatsen.

Teleurstellend

Ik had een bolcatalpa met stamdikte 10-14 cm besteld en ik heb er eentje ontvangen met stamdikte van 5 cm wat toch een groot verschil is en ik mij een beetje bedrogen voel. Er zit een marge van 4 cm tussen dus had k wel iets in die mate verwacht. Maar er is zelfs 5 cm verschil tussen de minimummaat (10 cm) die jullie op de website vermelden. Ik vind dit niet echt klantvriendelijk.

Veel keus, goede prijs, snelle levering. Zeer tevreden

Top geregeld en top kwaliteit. Track & Trace Live altijd makkelijk

Gewoon alles ging goed

Mooie oude peren boom gekocht die al staat te stralen in onze tuin

Komen afspraken keurig na

Boom besteld ,en keurig op afgesproken tijd en dag geleverd

Prima op tijd bezorgd en verzorgd.

Fijn.

Goed geleverd. Normaal zoals het ook hoort te zijn m.i.

Fijne service

Het leveren van de bomen ging zoals verwacht.

Prima kwaliteit en service

Al meerdere keren via deze site juist wat grotere bomen besteld. Prima kwaliteit, eigen bezorgdienst en dat is fijn, en goede prijs- kwaliteit verhouding. Aanrader!

Heel goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wij bestelden beukenhaag, deze werd geleverd in België binnen een paar werkdagen. Duidelijke communicatie over de levering, optie om deze nog te wijzigen. Stipt afgeleverd, bomen goed verpakt en mooie exemplaren geleverd.

Kundig gepland.

Zeer tevreden!

Goede kwaliteit bomen. Gemakkelijk online te bestellen en snelle levering.

Perfecte service van begin tot eind

Website werkt eenvoudig. Fijne mogelijkheden om afleverlocatie goed af te strmmen. Prettig contact en levering op tijd en conform bestelling.

Geweldige service!!!

Bomen gekocht en aangeplant! Nazorg ook geweldig …..

Netjes op tijd geleverd

Mooie bomen en netjes door de bezorger geleverd. Ik had ze als koppeltje besteld en ze verschillen onderling wel wat veel, vandaar 4 sterren. De prijs echter maakt dat weer goed en na 2 jaar wortelen, kunnen we er met wat snoeiwerk alsnog een mooi koppeltje van maken.

Helemaal niet aanbevolen

Een paar bomen "in pot" besteld. Ze leverden echter bomen op "kale wortel" tijdens het groeiseizoen. Ik kreeg te horen dat ze nog wat "kale wortel" bomen over hebben... en dat het geen probleem is, dat ik 3 dagen kan wachten om ze te planten. Oplossing die wordt geboden is om 39 euro te betalen om de boom te laten vervangen door een boom in pot. Echt belachelijk! Dit is de superservice die ze bieden. Ik zou je aanraden om je bestelling ergens anders te plaatsen.

Vriendelijk en deskundig

Een vriendelijke meneer die ook wat adviezen gaf. Tevens kon ik zien waar de auto reed en wanneer hij ongeveer zou arriveren. Top

Goed product, correcte levering

Super bezorgservice

Mooie bomen, op voorraad, vers en snel geleverd. De bestelling gaat makkelijk, de tracker om je bestelling te volgen is live en super! Een boom was liggend getransporteerd, de ander rechtop, wat je ziet aan de kromming van de boom. Ik denk dat dit ook weer bijtrekt maar dit mag iets zorgvuldiger.

Prima Service en duidelijke communicatie

Onze leibomen volgens afspraak bezorgd op de aangegeven plek , omdat we zelf niet thuis waren ivm werk . Goede instructies voor het aanplanten van de bomen. We hopen er heel lang plezier van te hebben .

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk