Perfecte kwaliteit, zowel de bomen als de levering.

Het bestelproces verloopt soepel. Na bestelling worden, digitaal, aanvullende vragen gesteld over de plaatsing (onze bestelling was inclusief aanplanten), zodat alles goed voorbereid wordt. De bomen zien er goed uit en worden met zorg in de achtertuin gebracht, waar ze vervolgens met al evenveel aandacht worden geplant. De plaats van de boormgaten wordt in overleg bepaald. We zijn dus erg tevreden over onze bestelling en willen Rick de bezorger/aanplanter ook even met name noemen, omdat hij naast dat hij vakwerk levert, ook een bijzonder aardige gast is.

Correcte levering

De boom werd vlot en correct geleverd. De nodige info voor de aanplant ervan zat bijgevoegd in een boekje en was heel duidelijk. Enkel de boom zelf was nu niet meteen het mooiste exemplaar, er was wat schade aan de schors en het bovenste stuk was afgeknipt. Hopelijk groeit hij toch uit tot een prachtig exemplaar!

Snel en vriendelijk service

Site was makkelijk in gebruik. Contact met het bedrijf was professioneel en vriendelijk. Levering was snel een de boom was top qualiteit. Ik heb zelf gekozen voor de aanplant service en het was elke cent waard. De dag van levering kon ik de bezorger volgen en hij was heel vriendelijk en mijn boom was geplant in snel tempo. Ik zou deze bedrif zeker aanbevelen. Top bedrijf.

Fijn bedrijf met een goede service en verstand van zaken

Uitstekende service en klantgerichtheid

Goede ervaring met bomenbezorgd. Heldere communicatie voor de aflevering van onze beukenhagen en duidelijke plantinstructies bijgeleverd. Veel aandacht voor de klantrelatie en -beleving. Zeker een aanrader!

Fantastische service en super accuraat volgsysteem voor bezorging!

Fantastische service en super accuraat volgsysteem voor bezorging!

Prachtige Leibomen

Onze 8 Glansmispel leibomen werden op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. Deze bomen zijn van een uitstekende kwaliteit en ook het formaat is zoals aangegeven, wellicht nog iets hoger (stamhoogte). Ik heb deze bomen de volgende dag een mooie plek gegeven in onze nieuwe voor- en achtertuin met de bijgeleverde aanplantgrond en palen sets. Het is nu al een prachtig gezicht en wij genieten van de mooie groene en rode bladeren van deze prachtige bladhoudende bomen!

Goed uitleg en top bezorging

Super goede kwaliteit en mooie handleiding. Bezorging is helemaal top.

Prachtige boom - snel geleverd!

Prachtige appelboom besteld en keurig volgens afspraak geregeld! Goede service en dus een aanrader.

Zal niet meer bestellen

Boompjes te klein en te weinig geleverd

Hallo de bomen en planten zien er goed uit gesnoeid en al,je kunt ze zo in de grond potten . Komen op de afgesproken tijd,nee geen commentaar over. Jullie bedankt.

Snel en netjes afgeleverd

Goed geleverd en te volgen wannee de bestelling aankomt.

Duidelijke website, je weet wat je koopt, goede service, duidelijke aanplantindtructies

De belangrijkste keuze om voor deze website te kiezen was de gratis bezorging en grote assortiment. Het kiezen van de juiste boom was eenvoudig dankzij de duidelijke informatie. De boom werd op de afgesproken dag keurig op een veilige plek naast het huis gelegd (zoals afgesproken). Het aanplanten was ook zeer eenvoudig dankzij de handige handleiding die er bij wordt geleverd. Kortom: top! Ik bestel de volgende keer weer een boom bij deze website.

Goede service en advies . Mooie bomen en snelle levering

Vlotte levering, mooie sterke leibomen.

Super handig

Super handig ze komen het brengen. Op de tijd die besproken is. Zal zeker weer hier bestellen. Bedankt voor snelle service

Goed bedrijf

Snelle levering, goede service en de bomen zijn precies zoals verwacht.

Zeer snel geholpen en goede service

Denken met je mee en ondernemen gelijk actie om te kijken naar de mogelijkheden

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooi op tijd geleverd, wij zijn er super blij mee.

Goede afspraken, track trace prima

Mooie boom

Mooie boom, exact volgens specificatie. Goede info over bezorging, vriendelijke bezorger. Ik heb het gevoel dat bij deze partij echte bomenliefhebbers werken. Zou het aanbevelen om hier te bestellen. Hopelijk gaat de boom goed groeien en lang mijn tuin sieren.

Snel en professioneel

Tevreden klant. Communicatie over levering is prima. Kwaliteit geleverde producten naar behoren. Dit bedrijf is een aanrader.

Erg goed

Prachtige bomen, zeer goede bezorging

aanbevolen

Mooi product,fris en groen en nette bezorging

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk