Het bestelproces verloopt soepel. Na bestelling worden, digitaal, aanvullende vragen gesteld over de plaatsing (onze bestelling was inclusief aanplanten), zodat alles goed voorbereid wordt. De bomen zien er goed uit en worden met zorg in de achtertuin gebracht, waar ze vervolgens met al evenveel aandacht worden geplant. De plaats van de boormgaten wordt in overleg bepaald. We zijn dus erg tevreden over onze bestelling en willen Rick de bezorger/aanplanter ook even met name noemen, omdat hij naast dat hij vakwerk levert, ook een bijzonder aardige gast is.
Beste Lauri, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Krentenboom leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De boom werd vlot en correct geleverd. De nodige info voor de aanplant ervan zat bijgevoegd in een boekje en was heel duidelijk. Enkel de boom zelf was nu niet meteen het mooiste exemplaar, er was wat schade aan de schors en het bovenste stuk was afgeknipt. Hopelijk groeit hij toch uit tot een prachtig exemplaar!
Beste Will, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw krentenboom Robin Hill. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Site was makkelijk in gebruik. Contact met het bedrijf was professioneel en vriendelijk. Levering was snel een de boom was top qualiteit. Ik heb zelf gekozen voor de aanplant service en het was elke cent waard. De dag van levering kon ik de bezorger volgen en hij was heel vriendelijk en mijn boom was geplant in snel tempo. Ik zou deze bedrif zeker aanbevelen. Top bedrijf.
Beste Helen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse sierkers meerstammig Autumnalis Rosea. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Fijn bedrijf met een goede service en verstand van zaken
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede ervaring met bomenbezorgd. Heldere communicatie voor de aflevering van onze beukenhagen en duidelijke plantinstructies bijgeleverd. Veel aandacht voor de klantrelatie en -beleving. Zeker een aanrader!
Beste Stefan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene beukenhaag. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Fantastische service en super accuraat volgsysteem voor bezorging!
Beste Ellen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode sierappel. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Onze 8 Glansmispel leibomen werden op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. Deze bomen zijn van een uitstekende kwaliteit en ook het formaat is zoals aangegeven, wellicht nog iets hoger (stamhoogte). Ik heb deze bomen de volgende dag een mooie plek gegeven in onze nieuwe voor- en achtertuin met de bijgeleverde aanplantgrond en palen sets. Het is nu al een prachtig gezicht en wij genieten van de mooie groene en rode bladeren van deze prachtige bladhoudende bomen!
Beste Edwin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Glansmispel leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super goede kwaliteit en mooie handleiding. Bezorging is helemaal top.
Beste Imke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Japanse sierkers leiboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prachtige appelboom besteld en keurig volgens afspraak geregeld! Goede service en dus een aanrader.
Beste Judith, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Elstar appelboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Boompjes te klein en te weinig geleverd
Beste Hans, Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review voor ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Zoals telefonisch besproken ontvangen we graag een foto van de te klein geleverde hagen. In dat geval verwerken we dit natuurlijk netjes en zal u het verschil van ons terug krijgen. Ik zie het graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenbezorgd.nl
Hallo de bomen en planten zien er goed uit gesnoeid en al,je kunt ze zo in de grond potten . Komen op de afgesproken tijd,nee geen commentaar over. Jullie bedankt.
Beste Linda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goed geleverd en te volgen wannee de bestelling aankomt.
Beste Johan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw groene beukenhaag. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
De belangrijkste keuze om voor deze website te kiezen was de gratis bezorging en grote assortiment. Het kiezen van de juiste boom was eenvoudig dankzij de duidelijke informatie. De boom werd op de afgesproken dag keurig op een veilige plek naast het huis gelegd (zoals afgesproken). Het aanplanten was ook zeer eenvoudig dankzij de handige handleiding die er bij wordt geleverd. Kortom: top! Ik bestel de volgende keer weer een boom bij deze website.
Beste Tjakko, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Plataan kruisdak. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Goede service en advies . Mooie bomen en snelle levering
Beste Marianne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw moeraseik leibomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Vlotte levering, mooie sterke leibomen.
Beste Jutta, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Super handig ze komen het brengen. Op de tijd die besproken is. Zal zeker weer hier bestellen. Bedankt voor snelle service
Beste Paula, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bol Catalpa bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering, goede service en de bomen zijn precies zoals verwacht.
Beste Marjan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Leilinde bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Denken met je mee en ondernemen gelijk actie om te kijken naar de mogelijkheden
Beste Carin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw gewone Els. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Snelle levering en goede kwaliteit
Beste Marianne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooi op tijd geleverd, wij zijn er super blij mee.
Beste Ingrid, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei laurier bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw lei Haagbeuken. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooie boom, exact volgens specificatie. Goede info over bezorging, vriendelijke bezorger. Ik heb het gevoel dat bij deze partij echte bomenliefhebbers werken. Zou het aanbevelen om hier te bestellen. Hopelijk gaat de boom goed groeien en lang mijn tuin sieren.
Beste Sanne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw meerstammige krentenboom. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Tevreden klant. Communicatie over levering is prima. Kwaliteit geleverde producten naar behoren. Dit bedrijf is een aanrader.
Beste Bert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw rode beukenhaag. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Prachtige bomen, zeer goede bezorging
Beste Rita, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw Portugese laurier bomen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Mooi product,fris en groen en nette bezorging
Beste Leendert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw coniferen. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk