Mooie bomen geleverd

Heb 3 bomen besteld, zien er heel mooi uit, ze zijn keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Klantvriendelijk bedrijf.

Na levering van de bestelling had ik nog wat vragen over de levering. De klantenservice werkt heel soepel. Ze doen alle moeite voor je en zijn vriendelijk.

Goede service en snelle bezorging.

Correcte snelle service van goede producten

Via de zeer duidelijke site met allerlei instructie filmpjes heb ik een bestelling geplaatst. In eerste instantie kreeg ik niet direct een bestelbevestiging binnen, hoewel de leveringstermijn op 1-2 werkdagen staat. Na een email hierover kreeg ik onmiddellijk antwoord met mijn bevestiging en kortelings nadien werden onze bomen geleverd. Zeer tevreden en zeker aan te raden. De schappelijke prijzen zijn de kers op de taart.

Slechte start met goed einde

De eerste twee leibomen (olijfwilg met dunne stam) waren door de aanplantservice niet goed aangeplant. Bij de eerste flinke wind braken beide boompjes doormidden. Na overleg met de klantenservice heb ik de Leilaurier besteld, die heeft een dikkere stam, en blijft ook groen in de winter. Sigrid kwam aanplanten en constateerde de eerder - door een collega - gemaakte fouten. Zij heeft met veel aandacht de nieuwe bomen geplant en Bomenbezorgd heeft de verantwoordelijkheid financieel keurig op zich genomen. Zo is de initieel slechte ervaring alsnog een zeer positieve ervaring geworden! Dank Lisanne en dank Sigrid.

Makkelijk besteld en goed bezorgd !

Mijn langer gewenste dak plataan gevonden via internet bij Bomenbezorgd. Omschrijving boom komt overeen met geleverde ! Prijs Boom incl. bezorging vond ik wel erg aangenaam. Bestelling was binnen een week geleverd, en dit door een erg vriendelijk bezorgdienst.

Dit ging snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen en de levering verliep heel vlot. Planten werden netjes thuis geleverd.

Zoals het hoort

Prima ervaring, bezorger handig te volgen op kaart, bomen in de tuin afgeleverd. Natuurlijk even afwachten hoe de bomen het gaan doen, maar verder erg tevreden.

Makkelijke site en goede service!!

Werkelijk alles te bestellen op een overzichtelijke site en vervolgens een geweldige service en snelle levering

Kwaliteit en levering top

Een prachtige plataan, groter dan deze van vorig jaar. Volgend jaar bestel ik de volgende plataan. Jullie zijn van jullie woord.

Supergoed en perfect volgens afspraak

Alles klopte perfect qua producten, timing en inplanting

Gehele transactie als zeer prettig ervaren.

Bedrijf doet precies wat een klant zoekt. Veel keus, prettige communicatie , snelle levering en prima kwaliteit van de planten. Zeer aan te bevelen!

Goede communicatie, snel bezorgd

Erg snel geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur die nog de nodige tips gaf Top Andre

super tevreden

prijs / kwaliteit cava, alleen dat je al voor 95 euro moet bestellen om gratis levering te krijgen vind ik wat veel. rest alles ok

Prachtige Magnolia, formaat zoals besteld, keurig afgeleverd op afgesproken plaats en tijdstip. Staat nu te pronken in onze tuin

alles verliep correct

geleverd daar waar ik notitie bij gemaakt had dadelijk antwoord van klantendienst bij vraagstelling levering was vlug en correct en mooi op te volgen via trackingsysteem positieve ervaring mooie bomen

Goed afgeleverd

Goed afgeleverd. Het zou wel fijn geweest zijn als de bezorger het boekje met de aanplant instructies door de brievenbus had gedaan in plaats van op de grond in de regen

Dubbel gevoel (dat nu weg is)

Zoals eerder vermeld, had ik initieel een dubbel gevoel. Onverwacht een positief telefoontje ontvangen van de dienst naverkoop. Er werd veel begrip getoond naar hetgeen ik verwoord had. Op hun vraag enkele foto's betreffende het voorval. Nadien opnieuw een telefoontje. Prima levering, daar niets op aan te merken. In de late namiddag de boom geplant maar bij het losnemen van de koorden die er zich rond bevonden, bleek dat de kop op 1 of andere manier geknakt bleek te zijn (transport?). Dit geknakt stuk was exact op de plaats waar men ooit gesnoeid heeft. heb dan de eerst volgende tak verder omhoog geleid zo dat die kop kan worden en de oude kop afgeknipt omdat deze nu eenmaal geknakt was, en weldra toch zou afsterven. Jullie een nieuwe boom laten brengen, vond ik erover. Hopelijk wordt het alsnog een mooie boom. Daarmee dat ik het als dubbel gevoel omschreef. Zoals eerder vermeld, had ik initieel een dubbel gevoel. Dat is nu ook verdwenen. Onverwacht een vriendelijk telefoontje ontvangen van de dienst naverkoop. Er werd veel begrip getoond naar hetgeen ik verwoord had. Op hun vraag enkele foto's betreffende het voorval doorgestuurd. Nadien opnieuw een telefoontje van hun, waarbij een tegemoetkoming voorgesteld werd. Deze geste kan ik wel degelijk appreciëren en het toont me ook dat dit bedrijf klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Daarmee heb ik mijn rating ook verhoogd.

Super geregeld in uitvoering en communicatie

Alles was naar wens De boom , het plaats en verzorgingspakket

Snelle levering,erg tevreden

Prima,zeer tevreden

Prachtige dakplatanen en geweldige service

Twee prachtige dakplatanen werden precies zoals beloofd optijd bezorg. Een vrolijke, sterke dame heeft ze allebei op de cm nauwkeurig geplant. Het stormde die dag en ook een paar dagen daarna en ze staan nog immer vrolijk en kaarsrecht te shinen in mijn tuin. Heel blij mee!

Prima!!

Goede communicatie

snelle bezorgen en goede aanplantservice

Binnen een paar dagen is de bestelde boom al bezorgt en keurig geplant. De bezorgtijd was goed te volgen via de track&trace.

Bestelling kwam vlot, Boom was reeds gesnoeid en klaar voor zijn nieuwe standplaats.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk