Klantvriendelijk. klantgericht, stipt in nakomen van afspraken, goede producten tegen een redelijke

Goed bereikbaar, plezierige behandeling en zorgvuldige afhandeling

Perfecte en vriendelijke levering.

9 en geen 10 omdat ik tenslotte nog niet weet hoe goed de boom het zal doen. Maar ik ben wel optimistisch

Vriendelijke en professionele service.

Snelle verzending, gezond uitziende boom ontvangen.

Zeer vriendelijk en correct

De bestelling ging zeer vlot, ook de levering was super. We konden het perfect plannen op de dag dat wij graag hadden, konden de chauffeur tot op de minuut volgen, en hij heeft zelfs geholpen om te tot achter in tuin te dragen. De bomen waren ook van uitstekende kwaliteit. Top service

Mooie boom, fijne bezorging.

De bestelde boom voldoet aan iedere verwachting, hij loopt al mooi uit ondertussen en ziet er gezond uit. De bezorging ging soepel en volgens afspraak snel en de bezorger was zo aardig om de boom gelijk naar de goede plaats te brengen en de palen en grond ook. Goede service! Service was sowieso goed want ik kreeg niet gelijk een bevestiging op de mail na aankoop en bij navraag bleek dit te komen door afterpay en werd me direct de bevestiging en de factuur gemaild.

Mooie bomen.

Inmiddels 3 mooie bomen besteld en bezorgd gekregen. Keurig volgens afspraak. De zeilboten die we in oktober hebben ontvangen zijn goed aangeslagen en staan prachtig in knop. De magnolia die ik onlangs mocht ontvangen staat er mooi bij en zijn ervan overtuigd dat ook deze groot en sterk gaat worden. Alle bomen wel besteld met de zakken boom plant aarde.

Hele vlotte levering, keurige handleiding meegeleverd

Tophandelaar!

Erg goede kwaliteit en loopt er toch eens iets fout wordt dit professioneel en vriendelijk opgelost - een echte aanrader dus.

bezorgd

correct uitgevoerde bestelling !!

Bestelling werd verzorgt afgeleverd op een veilige plaats en op het afgesproken tijdstip gewoon prima !!!

vriendelijke bezorger, mooie boom (catalpa nana) zag er gezond uit. enig minpuntje je kunt de bezorgdag niet kiezen.

De boompjes zijn onmiddellijk gestorven.

De boompjes zagen er al van in het begin zeer slecht uit.Ik vrees dat ze toen al op leven na dood waren. Na een paar weken enkel hout. Ik contacteerde per mail maar kreeg tot nu geen reactie. Heel miste reden dus!

Super fijne service!

En het belangrijkste, 3 mooie bomen :)

Mooie bomen en duidelijke afspraak ivm de levering.

Netjes op tijd

Netjes op tijd en duidelijke instructies

Aflevering volgens planning.

Prima service en afspraak nagekomen.

Helemaal top

Goede servic,prima verzorgd

Heel correcte en snelle service, ik kan het zeker aanbevelen!

Zeer goede service

Wij hadden een boom besteld. Maar het aanplantpakket van 33 euro waren we vergeten erbij te bestellen, werd keurig en tijdig geleverd. Mogelijk een tip om op de bestelling een pop up te maken met de mededeling, wilt u een aanplantpakket?

Snelle levering. Boom precies zoals omschreven. Goede kwaliteit. Uitgebreide beschrijving toegevoegd.

perfecte boom + levering

perfecte boom + levering . de man die die boom leverde was topie doe zo verder

Prima levering en service. Kleine opmerking boompalen iets te dik van diameter maar voor de rest alles mooi in orde

Correct en mooi materiaal

Levering zoals afgesproken met de nodige uitleg..

Uitstekende kwaliteit. Snelle levering. Vriendelijk personeel

Uitstekende kwaliteit. Snelle levering. Vriendelijk bedankt