Snel bezorgd en mooie bomen

Het bestellen en bezorgen ging vlekkeloos, we hebben 2 mooie bomen geleverd gekregen.

volgens afspraak

Bestelde boom is netjes volgens afspraak, in de hele vroege ochtend, bezorgd. Staat mooi op zijn plek, ietwat achterover gekanteld, kniesoor die daar op let. Plastic kuip retour met bezorger. Bestrating erg onder de modder, zelf even de bezem erover gehaald.

Zeer vlotte levering , goede uitleg gekregen van bezorger! Top levering, zeeer vriendelijke leverancier die de nodige tijd nam! Proficiat

Oké

Vlotte levering van de bestelling. Bomen die een zichtbaar mankement vertonen worden zonder problemen vervangen (via een extra levering binnen een paar dagen)

Prachtige boom, snelle levering. Heel tevreden.

Boom groter en mooier dan verwacht, hortensia’s ook. Een hele prettige verrassing als je moet afwachten wat geleverd gaat worden. Top bedrijf!

Goede service en levering

Goede bomen.

Snelle en nette levering

Dak-boom besteld. Na 3 dagen werd de boom netjes thuis afgeleverd. Boom inmiddels gepland en ben heel tevreden.

Helemaal top!

Super fijne klantenservice, top bezorging en heel blij met de bomen! Een aanrader!

Prachtige Katsura

Katsura besteld. Afleveringsafspraak wat goed gecommuniceerd. Mooie boom in goede conditie

Fantastisch bedrijf en service

Goede kwaliteit van de leiboom en binnen een week geleverd. Folder erbij met duidelijke tekst voor het plaatsen. Kan het bedrijf aanbevelen

Prima geregeld goed en snel

Hele mooie goede en stevige bomen

Wij hebben een meertakkige Perzische slaapboom besteld, voorgesnoeid met 2 zakken mediteriaanse aarde erbij. Netje bezorgd en zelf gepland volgens de instructies. Na 2 weken ging de boom erg uitvallen, contact met de klantenservice opgenomen en die hebben mij verzekeerd dat het erbij hoorde. Nu 3 maanden later na planten is de boom weer vol met veel nieuwe takken en bladeren, groeit goed en mooie bloemen erbij. Bijzondere boom, een aanrader. Bladeren gaan open en dicht, geeft wat schaduw en verkoeling. We zijn er blij mee!

Positief

Eigenlijk door de bank genomen goed. Ik heb 1 minpuntje. Mijn bestelling omvatte een meerstammige rode lijsterbes. Dit geheel had zulke dunne stammetjes dat het met de minste of geringste wind de neiging had om plat te liggen. Waarom is hier geen oplossing van jullie kant voor. Ik heb het provisorisch opgelost met 3 bezemstelen en sterk plat lint, maar dit was voor mij een tegenvaller.

perfect

Geleverd volgens afspraak, stipt op tijd. Vriendelijke chauffeur met een brede glimlach, gezonde planten,... wat wil je nog meer?

Bij dit bedrijf kennen ze nog service!

Na een inschattingsfout bleek dat wij toch iets grotere leiboompjes kwijt konden in de achtertuin. Na overleg met bomenbezorgd hebben zij uit coulance keurig de boompjes omgeruild! Top service! Naast deze coulance zijn de boompjes keurig bezorgd, een folder met aanplantinstructies en een link zodat je de chauffeur kunt volgen wanneer hij voor de deur staat.

Perfect en met zorg geleverd.

Planten zagen er verzorgd en goed uit. Nu de natuur zijn werk laten doen.

Top ervaring goede service en levering

Een goede service en snelle levering. De planten zijn ook mooi en van goede kwaliteit

Geweldige service!

Wat een geweldig goed bedrijf. Mooie bomen ontvangen en veel advies mogen krijgen nadat een van mijn bomen niet goed zijn best deed. Kwamen met goede oplossingen!

Goed advies en topservice

Ze hebben bij ons ook de beplanting gedaan en advies gegeven voor de samenstelling van bomen. Wij hebben nu prachtige leibomen, palmen en dergelijke in onze tuin. Ontzettend blij mee!

Geweldig mooie amberboom! Perfect geleverd

Geweldig mooie amberboom! Perfect geleverd

Top prijs-kwaliteit

Boom werd bezorgd door hele vriendelijke man op afgesproken tijdstip. De boom zelf was volgens verwachtingen en hebben we gekozen dankzij de hulp van een medewerker via chat.

Uistekend van begin tot eind.

Zeer goed. Duidelijke site. Goede prijzen. Nette duidelijke en vooral voldoende communicatie. Levering zoals verwacht en zeer goede handleiding bijgevoegd. Kortom TOP! Zou zo weer bestellen.

Precies nagekomen wat was afgesproken.

Vooraf alles door bomenbezorgd geïnventariseerd. Of de bomen geplaatst konden worden, of de tuin toegankelijk was en vervolgens alles netjes beantwoord en nagekomen. Kortom een dikke 10.

Uitstekende service en een prachtige boom!

Zeer goede service en een prachtige boom geleverd. Er was zelfs de mogelijkheid de boom te ruilen! Zeer grote aanrader!

Zeer tevreden met aankoop na snelle levering.

Boom ontvangen zoals beschreven, goed formaat en snel geleverd.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk