Er is niets te bedenken dat niet in orde was. Het ging vriendelijk, correct en met een bijna op de minuut geplande afspraak! Nu maar hopen dat de boom gaat groeien en zich thuis voelt in onze tuin.
Beste Aldje, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Bestelling voldoet aan verwachting
Beste Heer/Mevrouw, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De boom is vlot bezorgd en neergelegd op de afgesproken plek.
Beste Arjan, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Vriendelijke chauffeur; goede uitleg beplanten, goede kwaliteit.
Beste Mieke, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Bomenbezorgd.nl
Een mooie boom (nog wel zonder blaadjes) maar met een goed ingepakte kluit die nu in de grond de kans krijgt om uit te dijen (na de duidelijke en bijgevoegde gebruiksaanwijzing gelezen te hebben).
Beste Joep, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbeziorgd.nl
Keurig op tijd bezorgd met instructies.
Beste Ina, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Ik heb heel eenvoudig op de website een keus kunnen maken en de rest is (uitstekende) geschiedenis!
Beste Ronald, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Gele toscaanse jasmijn planten besteld om een haag van te maken. De bestelling werd snel en ontzettend netjes bezorgd.
Beste Evelien, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snelle bezorging, geen fuss, de bestelde boompjes zien er goed uit al is 1 boompje (3-5cm stam omtrek) amper 3 cm op het dikste punt.
Beste Flip, Fijn om te horen dat je grotendeels tevreden bent! We willen er natuurlijk altijd voor zorgen dat je 100% blij bent met je bestelling. Mocht er iets zijn waar we je mee kunnen helpen, dan horen we dat graag! π³π¬ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
correcte communicatie, vervoer goed uitgerust voor veilig transport
Beste Gaston, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Eerste keer dat ik bij bomenbezorgd.nl heb besteld. De levertermijn werd gerespecteerd. Er was een duidelijke documentatie met plant-instructies bij de levering. Door Dominique per whatsapp snel en efficient geholpen. Ook de jongens die kwamen leveren waren vriendelijk, beleefd en behulpzaam! Dankjewel
Beste Thierry, Wauw, wat een geweldige review! Dit soort berichten maken ons werk nΓ³g leuker. We hopen dat je volop van je boom geniet en dat hij zich helemaal thuis voelt op zijn nieuwe plek. Bedankt voor het delen van je ervaring! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Kan natuurlijk nog niks zeggen over de kwaliteit, bomen zijn zonder kluit geleverd en de dag nadien meteen geplant. Als ze aanslaan dan ben ik een tevreden klant. Hier en daar een takje afgebroken op een ongelukkige plaats.
Beste RenΓ©, Bedankt voor je eerlijke feedback! We blijven continu werken aan verbeteringen en waarderen je mening enorm. Hopelijk ben je alsnog blij met je boom en groeit hij uit tot een prachtige aanwinst. Mocht er iets zijn waar we je mee kunnen helpen, dan horen we dat graag! π³ πΏ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
mooie planten snelle en vlotte afhandeling
Beste Xavier, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Beste Jan, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
I received trees at the same size and shape I ordered. Delivery was at the same time was planned. Planting service was really good, really fast. I received an advice about how to take care of trees. I'm satisfied and happy. Thank you!
Dear Ruzanna, What a nice review, thank you! We hope your tree makes your garden or terrace even greener and cosier. Should you need any further care tips, please do not hesitate to contact us. Have fun growing! π³π Sincerely, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Snelle levering door zeer vriendelijke chauffeur
Beste Robert, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Duidelijke site, goede instructies omtrent de voorbereiding van het plantgat, goede kwaliteit boom, snelle levering, vriendelijke "planter".
Beste Han, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Beste Rudi, Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om elke boom met zorg te bezorgen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van je groene aanwinst! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Voor de 2e keer bij dit bedrijf besteld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke website. Goede communicatie en neergelegd op de afgesproken plaats op tijdstip die we vooraf in de mail gekregen hadden. We vinden alleen de 3 palen van het aanplantpakket wel erg kort.
Beste Ivonne, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben of twijfelen over het formaat van de boompalen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
snelle, vlotte levering met tijdslink, vriendelijk ...
Beste Dimitri, Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering! We weten hoe belangrijk het is dat je boom in topconditie aankomt, en daarom werken we met veel zorg en aandacht. Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen. Bedankt voor je review! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Heel goede prijs en heel goede en vlotte service! Vriendelijke en behulpzame man die kwam leveren! Heel tevreden! Een aanrader!
Beste Lorenzo, Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! π We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen en het is fantastisch om te horen dat je daar zo blij mee bent. Heel veel plezier met je boom en dankjewel voor je mooie woorden! π±β¨ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
De geleverde bomen en struik zijn geheel conform de beschrijving en van goede kwaliteit. Vriendelijke medewerker.
Beste Dick, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Boom is gezond en heel aangekomen. De klantenservice is vriendelijk en denkt met je mee.
Beste Loyd, Super om te horen dat alles goed en snel is verlopen! We vinden het belangrijk dat je boom in de beste staat wordt bezorgd, en we zijn blij dat dit is gelukt. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je bericht! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Originele beoordeling
Boom is gezond en heel aangekomen dus dat is mooi. Alleen de boom is wel te klein terwijl ik wel 150 euro meer betaal voor een maatje groter. Ik heb gemaild maar nog geen reactie gehad. De bezorger zegt dat hij vanzelf groter wordt maar dat het wel even duurt.
Beste Loyd, Jammer om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan! We willen dit graag samen met je oplossen en nemen daarom contact met je op. Je hebt vanuit ons een reactie terug ontvangen op de gestuurde mail. Er is een kans dat deze in de spam box terecht is gekomen. Zou je dit willen controleren? Hopelijk kunnen we je snel blij maken! πΏπ Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Keurig op de hoogte gehouden wanneer ze bezorgd werden
Beste Inge, Wat een leuke review, bedankt! We hopen dat je boom je tuin of terras nog groener en gezelliger maakt. Mocht je nog verzorgingstips nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Veel groeiplezier gewenst! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Communicatie via de mail betreft de levering was duidelijk. De levering verliep soepel en vriendelijke bezorgers. Kwaliteit van de bomen is goed en duidelijke aanplant instructies meegegeven. Aldus een aanrader.
Beste Denian, Wat een fijne review, bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk heeft je boom een mooi plekje gekregen en kun je er jarenlang van genieten. Mocht je ooit nog vragen hebben over de verzorging, we helpen je graag! π³π Met vriendelijke groet, Dominique | Klantenservice Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668 AZ Randwijk