Prima kwaliteit er service.

Dit was mijn tweede bestelling bij Bomenbezoegd. De struiken van de eerste bestelling waren allemaal zeer goed aangeslagen. De planten van deze tweede bestelling zien er allemaal goed uit. Voor hetzelfde bedrag heb je hier grotere en vollere planten dan ergens anders. Beantwoorden hun mail direct, wat ook erg prettig is.

Zeer te vrede

Alles netjes verpakt Goede en gezonde planten Zeer goed advies

Perfect geregeld

Alles zeer netjes geregeld t,m de gebruiksaanwijzing TOP

Helemaal prima!!

Op het laatste moment mijn bestelling aangepast, maar was allemaal geen probleem.

tevreden

Bomen besteld met aanplant service erbij met tevredenheid geplaast

Correcte levering

Volgens afspraken geleverd en bezorgd. Nette en beleefde bezorgers

Alles heel correct geleverd

Bomen in pot correct geleverd en mooi beschermd

Niks op aan te merken

Makkelijk besteld en vlot en netjes geleverd

Goede service en informatie voorziening, komen afspraken na. Bomen naar verwachting.

een mooie struik die onze tuin opfleurt

mooie struik en de levering was goed geregeld.

Boompjes besteld via internet. Later hebben we nog even nagebeld of we iets konden aanpassen. Keurig geholpen met uitleg. Documentatie erby en duidelijke filmpjes op internet Later nog teruggebeld of we nog iets vergeten waren. Prima service . Alleen nog hopen dat ze gaan groeien.

Goed en kan beter. Ik heb een boom voor mijn zoon en schoondochter besteld. Dat duidelijk ingevuld. Bezorgadres met de gegevens van mijn schoondochter. Werd ik 2x bedaderd over de bezorging van de boom. Kwestie van even goed lezen. Zoon en schoondochter zijn wel heel blij met de boom.

Vlot aankoopproces - stipt geleverd.

Bomenbezorgd doet wat het beloofd tijdens het ganse aankoopproces. Stipt geleverd, nette opvolging mogelijk (tracking)

Levering super snel, vriendelijke bezorger, geeft advies! Zeer tevreden.

Volgens afspraak

Perfecte service

Correcte afhandeling van mijn bestelling ! Op tijd geleverd en vriendelijke chauffeur ! (Jochem ) Kwalitatieve producten.

Geweldige service

Bij het online bestellen van een boom ben ik altijd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de betselling. Ook op de dag zelf kon je zelfs live zien waar de bezorger reed met een verwachte aanvangstijd! Hier kunnen grote postbezorgers nog een goed voorbeeld aannemen. Ook de instructies van het planten waren zeer volledig!! Nu is het wachten totdat de boom mooi in bloei komt.

Snelle en correcte leveren

Alles werd netjes geleverd zoals gevraagd. Nu wachten tot alles in bloei staat.

Netjes, snel en behulpzaam geleverd

Super nette bezorging. Mee gedacht en fijn tot aan de camping plaats gebracht ondanks dat camping dicht was. Top.

Boompje werd op de dag geleverd zoals afgesproken. Deze was de maat dat ik gevraagd had zelfs iets groter. De bezorger was heel vriendelijk en had karretje mee om zware kluit te vervoeren. Professioneel. Plaatse hem in de buurt waar ik hem moest planten.

prima service zeer tevreden.

erg tevreden

aardige mensen , deskundig, goede logistiek

Handig kiezen en snel geleverd

Het was eenvoudig om een boom te kiezen op de website. Zowel de soort, de lengte als de opties. Ook kon de boom verrassend snel worden geleverd en werd er snel gereageerd vanuit de klantenservice om de leverdatum te bepalen.

Netjes op tijd geleverd. Laat de boom nu maar groeien.

Correct afgehandeld.

Geleverd voor het afgesproken uur.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk