Alles netjes op tijd geleverd,goed advies gehad,

Uitstekende kwaliteit

Goede service en uitstekende kwaliteit bomen en hagenstruiken.

Verzorgde boom op stam - goede prijs.

De bolboom ziet er vrij goed uit. Nu hopen op een positieve verdere ontwikkeling.

Uitstekende levering en goede uitleg om de leibomen te planten

Uitstekende levering en goede uitleg om de leibomen te planten

Correcte levering

Correcte levering van de palmbomen, alleen de hoogte sloeg wat tegen, maar met wat geduld, komen ze er wel.

Eerste aankoop heel tevreden maar zonder de beloofde korting.

Maar onze 10% korting niet gekregen na het inschrijven vlotte levering mooie boom. Mischien bij onze volgende bestelling Patrick Royers België.

Prima ervaring

Oprijd geleverd en goede informatie gekregen over hoe ik de boom moet planten

Prettig geregeld!

Kort en bondig: Overzichtelijke website, ruime keuze en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ga zo door!

prettige samenwerking

Super de afspraak nagekomen

Volgens afspraak!

Correct

Plantgoed in orde en ook snel geleverd.

Keurige en vriendelijke bezorging. Ook nog telefonisch advies gekregen. Heel klantvriendelijk.!

Zeer positief

zeer goed

ondanks de eerste verkeerde levering werd ik snel en correct geholpen en kwam de goed bestelling er snel aan.

Prima afhandeling

Perfect van a tot z

geweldig

snelle levering, mooie producten, alles duidelijk en correct

Zeer tevreden, geleverd zoals aangeboden, top!

Was een cadeau voor een ander.

Probleem opgelost

Na ons telefonisch contact zijn we toch goed tot elkaar gekomen met een goed snoeiadvies en tips. Ik verheug ik mij toch op de eerste bloei. Groet Conny Beuk

Prima service en volgens verwachting gebracht...

De bomen zijn gebracht en zagen en puik uit. Ze staan nu op hun plek. We zijn tevreden met de bezorgservice en de adviezen. Nu wachten op de blaadjes ....

Goede communicatie, boom bij de plek Afgeleverd

De tips zijn gegeven en er is schriftelijke informatie. Alles volgens voorschrift gedaan. Nu nog afwachten of de boom het goed gaat doen.

mooi spul snel geleverd

overzichtelijk site, correct en zonder schade geleverd en boompje zijn zoals verwacht

Prima service en correct geleverd !

Uitermate tevreden over de informatie vooraf , tijdens het transport en van de chauffeur die de goederen leverde ! In één woord fantastisch ! Een echte aanrader, alles wat ze beloven komen ze na !!

Mooi concept. Niet eerder gebruik van gemaakt. Maar mooie boom ontvangen.

prettig

Prima verzorgd

Niks mis mee

Prima product en goede verzorging en afspraken

Vlot afgehandeld

De levering was volgens afspraak, je kan de route van de bezorger goed opvolgen. Ivm de bomen: meestal krijg je het minimumformaat, als er sprake is van 4-8 cm, dan krijg je een stam van 4à5 cm. Eén van de bomen had wat vervoerschade, de bast was afgeschuurd tijdens het transport, zonde.

Nijburgsestraat 53

6668 AZ Randwijk